Tallinna-vinkkejä?

Rönsy

Taas mä crowdsourcean eli joukkoistan. Lähden huomenna kivaan ja mielestäni varsin aliarvostettuun Viroon tekemään Tallinna-juttua lehtemme matkailusivulle. 

Niin että kenellä olisi mulle hyviä Tallinna-vinkkejä? Erityisesti ravintola-baari-yöelämä?

 

PS: Tällaista toimitusprosessin avaamista ja lukijoiden aktivoimista tulee muuten jatkossa olemaan Rönsyssä enemmänkin. Olen Suomen huonoin markkinoija-brändääjä-tuotteistaja, mutta katsokaapa nyt vaikka tota sivupalkkia, sinne on ilmestynyt ihan vaivihkaa tageja! Luvassa myös ulkoasu-uudistus! Ja lisää Tuomas Kyröä! Valmistautukaa, rakkaat lukijani.

Kommentit

laalaa (Ei varmistettu)

no ainaki se mcdonalds siinä vanhankaupungin porteilla...

Emma

Sfäär, Mere pst 6. Ihanaa ruokaa, ihana palvelu, ihana sisustus. Kyljessä ihana vaateliike, jossa myydään esim. Whyrediä ja V Ave Shoe Repairia. Sanoinko jo, että paikka on ihana?

http://www.sfaar.ee/resto/?lang=en

Joanna Palmén
Rönsy

Hahaa, se on kyllä erittäin, erittäin hyvin tiedossa se paikka.

Joanna Palmén
Rönsy

Äskeinen kommentti Laalaalle, sen sijaan Sfäär ei niin tiedossa, joskin ehdokkaiden listalla. Mennään sinne. Kiitos Emma!

Emma

Menkää! Jäin kommenttini myötä fiilistelemään kesäistä lounastani Sfäärissä. Erityisesti mulle jäi mieleen, miten helpolta paikalta Sfäär tuntui: Palvelu ei ollut ollenkaan coolia siten, millaista se valitettavan usein tuontapaisissa rafloissa on, vaan luontevaa ja rentoa, herttaistakin. Tiskin takana oli lasten piirustuksia, ja ikkunaan kiinnitetyn fiksin vieressä muutama lelukin. Jaahas, walk down the memory lane loppukoon tähän, onneksi kevät vie mutkin Tallinnaan. Hyvää työmatkaa!

Elli-velli (Ei varmistettu)

Ravintola: Korsaar. Sisäänkäynti on "piilotettu" mutta jos sen löytää alkaa kokemus jo portaista. Koko ravintola on täynnä yllätyksiä! Ja ruoka on maukasta.
http://korsaar.ee/eng/about?html=1

Pub: Scotland Yard. Mukava tunnelma, hyvä aamupalavalikoima.
http://www.scotlandyard.ee/kodu/

Meni teemaravintolalinjalle :) Ai niin ja molemmissa kannattaa pistäytyä naistenhuoneessa!

Lotta Katariina
Pumpui

Chedi on erinomainen ravintola, jos moderni fuusioaasialainen kiinnostaa. Tyylikäs mesta, asiansa osaava henkilökunta ja mainio safkakin vielä! http://www.chedi.ee/

Sikarisalonki Casa del Habano siinä vanhan kaupungin keskustorin vieressä on visiteeraamisen arvoinen paikka jos sikareista tykkää. Harvinaista herkkua päästä tupruttelemaan hyviä sikareita tyylikkäässä loungessa, kelpo viskilista ja kauppa alakerrassa. http://havanas.ee/

 

Jebou (Ei varmistettu)

Miten sattuikaan sama teema edellisen kanssa:D Suosittelen Chicago 1933 paikkaa. Alakerrassa baari/ruokapaikka/tanssipaikla, jossa iltaisin live-esiintyjiä, useimmiten jazz henkistä tms.

Yläkerrassa muhkeita mustia nahkasohvia ja tuoleja, walk-in humidori, josta voi ostaa sikareita ja poltella yläkerrassa uppoutuen sohvaan ja 30-lukulaiseen hämäräntyyliseen sisustukseen, ah:) On niin vastapainoa Suomen terveysfasismille ja siellä tavannu mielenkiintoisia ihmisiä esim. tallinnalaisen (erittäin humailaisen) toimittajan, jonka kanssa juttelin pitkän tovin.

http://www.chicago.ee/
Aia tn 3, eli siinä juuri ennen vanhaakaupunkia satamasta tai Viru hotellilta päin tullessa. Suosittelen!

ps. Onko imagessa ollut koskaan juttua sikariharrastuksesta? Nyt olisi mahdollista myös kertoa, että kuinka mahdottomaksi se on nykyajan Suomessa tehty.

Joanna Palmén
Rönsy

Kiitos kaikki, hyvältä kuulostaa! Voi mulla tulee kivaa! Jebou, enpä muista sikarijuttua olleen, täytyypä miettiä. Ainakin Chicago 1933 kuulostaa asialliselta!

Lotta Katariina
Pumpui

Ei sitä viitsi sikareita missään ravintolan pihalla tai röökikopissa tosiaan ruveta polttelemaan :D Siksi kai sikariharrastus onkin siirtynyt koteihin ja yksityisklubeille, kun ei täällä saa enää tuprutella ja nauttia alkoholia samassa tilassa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.