Anna Abreu @ TTK 13.11.2011

Saara Sarvas

 

 

Arvatkaas kuka unohti ottaa erikseen kuvat Annan lookista lähetyksen jälkeen.. NO MINÄ! Argh. Neiti jumiutui pressiin niin pitkäksi aikaa, että mun piti karata pakkaamaan tavarat ja noutamaan eräs vieras Tampereen junasta. Onneksi MTV3 tarjosi minulle oikein hyvät vaihtoehtokuvat ^_^

Annalla oli päällään upean värinen Versace for H&M -malliston mekko, joka inspiroi meitä herkuttelemaan pinkillä myös meikissä.

 

Pohja oli tavallista kevyempi ja lähes puuteroimaton. M.A.C.:in Face and Body -meikkivoiteen alle levitin MUFEn pohjustusvoiteen, joka kirkastaa ihon sävyä ja pitää meikin paikoillaan myös kuumissa studio-olosuhteissa.

 

Luomilla käytimme pelkkiä vaaleita helmiäissävyjä ja käytössä oli nämä kaksi IsaDoran palettia ja varsinkin paletti 65 Khaki Bronze. Muista pohjustaa luomet hyvin käyttäessäsi helmiäissävyjä!

 

Huulten lisäksi painopiste oli megatuuheissa ripsissä! Ne luotiin käyttämällä valtava määrä lomittain aseteltuja pitkiä ripsitusuja. Tsekkaa ohjeet ripsien kiinnittämiseen täältä!

 

Ja sitten ne ihanat huulet!! Etsin pitkään oikeaa sävyä ja ehdottomasti paras combo saavutettuun rajaamalla ja värittämällä huulet kauttaaltaan MUFEn Aqua Lip -kynällä sävyssä 16C. Huulikiiltona toimi Rimmelin Vinyl Gloss sävyssä Pin Up.

 

Ensi sunnuntaina lupaan raahata mukaan ihan kunnollisen kameran!!! Tsekkaa Annan  edellinen raportoitu lookki täältä.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Näitä raportteja olis ollu ihana lukee joka viikko :) Kiitos näistä, toivottavasti tulee myös loput :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä noit MUFEn meikkejä saa ostettua Suomessa (Helsingissä)?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos Saara!(: Oisko mahdollista saada siitä 6.11. päivän stailauksesta postausta?:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisitko voinut vastata sen kosmetologihoitopostauksen kommentteihin vielä? :) En tarkoita, että nyt. Haluaisin vain tietää, että jos edes joskus voisit vastata. Siellä oli meinaa tärkeitä kysymyksiä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan loistavaa seurata näitä viikosta toiseen, vaikken muuten ohjelmaa jaksa edes katsoa! (: mainittakoon vielä, että tuo toinen IsaDoran paletti näyttää ihan omalta kestosuosikilta (olisko ollut coffee blends?) Sut mainittiin btw joko Iltalehden tai Iltasanomien Annasta kertovassa jutussa, in case you didn't notice (:

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, Annan naama tosiaan kiilsi tavallista enemmän! Kiilteli siis ihan hirmu paljon! Jopa isäni huomasi ja mainitsi ohjeman aikana, että "kylläpäs on hikinen naama tytöllä!"

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei mimmoset ne Annan kengät sitte oli?? En nähny missään ees lähikuvaa niistä :(

Vierailija (Ei varmistettu)

MUFEn meikkejä myy parturi-kampaamo Villi Vanilja.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tässä asussa Anna näytti erittäin upeelta! Ihan loistava kokonaisuus!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä nuo viimesimmät meikit rumensivat Annaa entisestään. Ei tule kyllä propseja edes puvulle: Annalle ei sovi pinkki ei sitten ollenkaan. Todella huono kokonaisuus.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.