Arvonnan voittaja!

Ladataan...
Saara Sarvas

Anteeksi, hyvään bloggaajuuteen ei varmaan kuulu se, että arvonnat venähtävät kuukaudella? Taisin kammota sitä, että joudun käsipelillä etsimään voittajaa reilun 1200 vastauksen joukosta, varsinkin kun kävin läpi myös mahdolliset vahingolliset tuplaosallistumiset :D Noh, nyt huimasti kommentteja kerännyt joululahja-arvonta on arvottu ja Random.org valitsi voittajaksi tattadadaaa:

Unicorn1!

 

Voittajalle on pistetty sähköpostiviestiä ja paketti pääsee matkaan ensi viikon aikana ^_^

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hiphei!

En tiennyt kenen muunkaan puoleen kääntyä, joten nyt tulee kyssäri: onko mitään tietoa Hair Talkin pidennysten hinnoista? Tuntuu että hinta on tavallisille tallaajille supersalainen enkä saa mistään sitä selville.. Kyse olisi siis yhdestä paketista 40 cm aitohiusta. ( http://www.pidennykset.net/product/67/hair-talk--teippipidennys-25cm-40c... ) Olen kuitenkin ymmärtänyt että nämä ovat todella hyvälaatuista kamaa, pitääkö paikkansa? Vastauksesta olisi suuri apu, joten kiitos jo etukäteen! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ei liity aiheeseen mutta terkkuja vaan että ostin sun vinkistä ton Chanelin valopuuterin mitä tässä kuussa hehkutit, ja olen todennut sen olevan todella hyvä:) en yleensä osta kalliimpien merkkien meikkejä mutta postauksesi ylipuhui mut ja nyt olen onnellinen chanelin omistaja ;)

Vierailia R. (Ei varmistettu)

tekisitkö vai oletko jo tehnyt postauksen kuivan ihon hoidosta??
omistan nimittäin iha sairaan kuivan ihon mutta miks mulla on sitten myös aknea aikapaljon??
onko jotain hedelmiä jotka voisivat auttaa kuivan ihon hoidossa??(oon kuullu että appelsiini auttaa :D)

Terttuli (Ei varmistettu)

Moi! Värjäytän hiuksiani kampaajalla ja viime värjäyksestä on jo sen verran aikaa, että juurikasvu alkaa taas häiritsemään. Värini on suunnilleen sama kun Pupulandian Jennillä blogin bannerissa. Värjäys minulle tehdään aina kahdella värillä folioiden avulla raidoittamalla. Oma väri on se kaunistakin kauniimpi maantienharmaa :). Aiemmin on värjätty tai vaalennettu melko blondiksi (raidoittamalla silloinkin), tykkään kuitenkin tästä hieman tummemmasta luonnollisen näköisestä vaaleanruskeasta.

En haluaisi/pystyisi taas mennä kampaajalle vaan mietin, voisiko juurikasvua saada jollain sävyttävällä hoitoaineella hieman vähemmän erottuvaksi. Osaatko sanoa Kc color maskista? Auttaisiko pitkällä vaikutusajalla? Ja mikä sävy? Eihän ne ole suoravärejä, vai onko? Nämä suoravärit on ihan vieras juttu. Onko se jotenkin huono asia tulevien värjäysten/valennusten kannalta jos on käyttänyt suoravärejä?

Kiitos paljon! Kiitos myös huippublogeistasi. Luen molempia aktiivisesti ja saat aina hyvälle tuulelle + hyödyllistä tietoa ja treenimotivaatiota :)

Saara Sarvas

Vierailija, Kääk, pahoin pelkään, että ei ole minustakaan apua :( En ole koskaan päässyt räpläämään Hair Talkin hiuksia, enkä myöskään ole Hiusextran asiakas :/. Hinnan saat varmasti selville soittamalla heidän asiakaspalveluunsa!!

 

Vierailija, Voi hitsit, varoitan, että niihin jää koukkuun :D Kassalla aina kirpaisee, mutta varsinkin nuo puuterimaiset tuotteet pysyvät hyvinä vuosia, eivätkä tunnu kuluvan, vaikka niitä käyttäisi lähes päivittäin! Tai no siis, kannattaa toki kokeilla, että millä määrällä pärjää, eikä hinkata nappia turhaan pienemmäksi ;D

 

Vierailija R.,  Moikka! Ihon kosteutuksesta ei ole vielä erillistä juttua :) Kuiva iho vaatii hellää hoivaa ja tykkää yleensä öljyistä. Epäpuhtaudet ja muut akneen viittaavat oireet saattavat olla vain ihosi tapa yrittää kompensoida kuivuutta ja erittää talia hinnalla millä hyvänsä. 

Parhaat ja varmimmat keinot ihon rauhoittamiseen ovat tasapainoinen ruokavalio, mistä löytyy runsaasti pehmeitä rasvoja (ihoa voi rasvata myös sisäisesti!), riittävä veden juominen, riittävä uni ja hellät hoitotuotteet. 

Kokeile ihosi puhdistamisessa puhdistusmaitoa tai muuta vedetöntä vaihtoehtoa, kosteuta herkän ihon voiteilla, seerumeilla tai kasvoöljyllä. 

Toivottavasti tästä oli jotain apua!

 

Terttuli, Moikkamoi! Kaikki värjäävät hoitoaineet, yksivaiheiset sävytteet (sellaiset mitä ei sekoiteta), värivaahdot ym. ovat suoravärejä. Niitä on hieman eri vahvuisia ja ne nappaavat hiukseen kiinni sen laadusta ja kunnosta riippuen. 

Mitä haluaisit siis hiuksiisi tehdä? Tummentaa latvojen sävyä lähemmäksi sitä tyven väriä, vai aiotko vielä jatkossa laittaa hiuksiisi lisää raitoja?

Jos haluat hiuksista tasavärisemmät, suosittelisin ehkä laittamaan niihin jonkun omien hiustesi sävyisen kevytsävytteen, eli ihan kunnon hapetevärin, millä pääsisit nopeimmin ja pysyvimmin eroon ongelmastasi..

Jos taas haluat kokeilla suoravärejä, goldwellin värivaahdot sekä crestolin hoitoainevärit ovat molemmat hyväksi todettuja!

Terttuli (Ei varmistettu)

Haluaisin ikään kuin häivyttää juurikasvusta pois sen selvän rajan, en kuitenkaan koko päätä haluaisi omalle värille. Ajatuksena olisi ennemminkin sellainen liukuväri tyyppinen ratkaisu. Kevytsävytettä olen myös miettinyt, sävyn valinta vain pelottaa. En ole vuosiin itse hiuksiani värjäillyt, epäonnistuneita värivalintoja on tullut tehtyä tarpeeksi. Sävy pitäisi olla sellainen ihan perus vaalean ruskea, mutta ei missään nimessä kovin lämmin eikä myöskään liian kylmäkään. Aion varmaankin jatkossa värjäyttää kampaajalla tällä samalla systeemillä kun aiemminkin. Näiden kampaajakäyntien välissä vain tarvisi jonkun kotikonstin, ettei tarttis niin usein käydä :)

jonquu (Ei varmistettu)

Moikka Saara! Kävin kampajalla vaalentamassa mustaa tukkaa ja laitettii semmoinen ruskea väri päähän, nyt kaverin kanssa muutama päivä sitten innostuttiin operoimaan mun hiuksia ja tehtiin vaalennus ja laitettiin sävy nimeltä tummanvaalea. Tukasta tuli oikein kiva, mutta ehkä aavistuksen kellertävä.. Auttaisiko tässä asiassa hopea shampoo/hoitsikka taittamaan keltaista pois? Hiusten väri on kuitenkin vielä ruskea, mutta tyvestä ihanan tuhkainen ja sitä haluaisin nyt korostaa :)

Vierailija (Ei varmistettu)

mihin se vanhojen postaus jäi? :D

Kommentoi

Ladataan...