Budjettimeikkaajan varjostusväri: Maybelline Fit Me Bronzer

Saara Sarvas

Aion tehdä vielä tässä kesäkuun aikana laajemman postauksen eri aurinkopuutereista, mutta ihan pakko vinkata tästä nytheti. Kuvattiin tämä Maybellinen FIT ME -sarjaa täydentävä aurinkopuuterikaksikko Trendin kesäkuun uutuus-palstalle ja mä toivon, että ne jäävät valikoimiin pitkäksi aikaa! Molemmat aurinkopuuterit on saatu maahantuojalta.

Olen tähän asti suositellut edulliseksi varjostuväriksi jotain kylmän ja vaalean sävyistä ruskeaa luomiväriä, mutta täten julistan, että suositukseni vaihtuu tähän tuotteeseen kertaheitolla.

Edullinen, loistavan sävyinen ja kauniisti levittyvä, mitä muuta sitä osaisi kaivata?

Kuten paketeista ehkä näkyy, kaksikko on ollut kovassa käytössä niin arjessa, kuin työtilanteissakin.. Olisi ehkä pitänyt lainata Trendistä ne viralliset tuotekuvat näiden sijaan! Ainakin tästä näkee, että mä ihan oikeasti testaan ja käytän kaikkia suosittelujani ^_^

 

Vaaleampi sävy 100s on älyttömän hyvä myös vaaleimmilla ihonsävyillä, joskaan ihan vampyyrihipiälle en ole saanut sitä kokeilla.. Myös tummempi, 200s -sarjan väri, on perinteisempiä aurinkopuutereita neutraalimpi ja viileämmän sävyinen. 

Kummatkin värit ovat täysin mattaisia ja sen verran kiinteitä, että väriä ei tule vahingossa liikaa. Jonkun mielestä niukemmin väriä irrottava nappi on varmaan ärsyttävä, mutta itse tykkään rakentaa varjot sipaisu kerrallaan. 

Oikein innokas varjostaja ostaa molemmat sävyt ja tekee varjot kahdessa eri kerroksessa. Ensin laajemmalla kädellä 100s -sävyllä ja sitten syvimmät kohdat 200s -sävyllä.

Pitäisikö tehdä pitkästä aikaa myös kunnon varjostuksen how-to -postaus? Pitäisi.

Tässä vielä kuva tuotteesta kasvoillani. Käytin tummempaa sävyä, sillä sain viime viikolla mukavasti sävyä kasvoihin ja vaaleampaa voisin melkein käyttää kivipuuterina.

 

 

 

Päivänvalon kadottua ukkospilviin, jouduin turvautumaan meikkipisteen turhan lämpimiin lamppuihin, jotka vääristävät sävyjä hieman. Kuvassa varjostusta on sivelty kasvojen oikealle puolelle ja lähempi lamppurivi on kasvojen vasemmalla puolella, eli sutimani varjostukset eivät ole ihan noin rajut.

Nyt ei ole enää yhtäkään syytä sportata niitä oransseja klommoposkia, tytöt!

Onko joku muu jo testannut näitä aurinkopuutereita?

p.s. Terkkuja kulttuurikeskuksen yhteispalvelupisteelle ;)

Kommentit

Victory (Ei varmistettu)

IIIII!! Ai että sinä olet ihana! Mä oon pitkään vältelly aurinkopuutereita, koska nähny nii traagisia epäonnistumisia. Nyt oon tämän kevään aikana alkanu hipelöimään aurinkopuutereita ja ettiny vaalealle hipiälleni jotain, mikä ei näytä groteskilta. FitMe on ollukki ykkösenä listalla (heti perässä Lumenen kaks svävysen paletin vaaleempi) ja nyt tais ostopäätös tulla tehtyä! Näitä pieniä rohkaisevia sanoja olen odottanutkin!

Hanna_i (Ei varmistettu)

Ei olisi voinut tulla parempaan aikaan tämä postaus! Täällä ainakin toivotaan kovasti kunnon opastuspostausta varjostamisesta. :)

Elin (Ei varmistettu)

Naureskelen täällä lopun terveisille. Nimim. maanantaina kultsan yhteispalvelussa asioinut ;)

Olen seurannut blogejasi jo pidemmän aikaa, alunperin jäin lukijaksi, koska olit tutun näköinen ja totesin lopulta, että ollaan oltu samalla yläasteella (= pieni maailma). Mutta on ollut mahtavaa nähdä mitä kaikkea olet saavuttanut ja ihaillen olen seurannut sekä ammattitaitoasi täällä että vilpitöntä innostustasi liikunnan ja hyvinpoinnin parissa Elämäni kunnossa -puolella. Kirjoitustyylisi ja sopivan sarkastinen huumorisi puree ainakin minuun! Hienoa Saara ja odotan edelleen aina innolla, että mistä seuraavaksi kirjoitat, thumbs up! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Piilarit! :)

MEGAMAN (Ei varmistettu)

THIS IS SPARTAAAAAAAA! THEY'LL NEVER CATCH MY CAPS LOCK!

Punkkaritukka (Ei varmistettu)

Katsoin ensin, että ne ovat vihreän sävyisiä, ja mietin pitkään, että noitako on on tarkoitus käyttää varjostuksiin, että eivätkö sopisi vihreään silmämeikkiin paremmin. Kuva vissiin vääristää täällä päässä vähän. Voi johtua ihan omasta väsymyksestäkin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olen aina luullut että aurinkopuuteri on jotain kesään liittyvää ja nyt puhutaankin varjostamisesta.. Eli joooo, varjostuspostaus for dummies, please :)

alcoolise (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Minun varjostuspuuterini loppuu tässä muutaman päivän sisällä ja taidan hankkia tällaisen korvaajaksi!
Ps. Voitko kokeilla sitä lumenen arctic sun aurinkopuuteria, sekin vaikuttaa ihan hyvältä.

Sarvetar (Ei varmistettu)

Ostin juuri käyttöön MsChickin varjostusvärin. Taitaa olla hieman liian tumma edelleen vaalealle hipiälle joten täytyy kai kokeilla tätä! Tosin kuvissa tuo väri on kieltämättä aika... outo.

Rakastuin kaulakoruusi! Mistä se on ostettu?

Parannusehotusta ylläpidolle; jos valitsee nimimerkin joka on käytössä, en ainakaan itse päässyt palaamaan niin että kirjoittamani teksti olisi säilynyt :(

ja (Ei varmistettu)

Hei nyt tarttis jotakin _helppoja_ kesäkynsiä!! Jotain mitkä saa ihan kotona värkättyä perus kamppeilla. (Eli ei ohuita siveltimiä).

anomuumio (Ei varmistettu)

YOU'RE ORANGE!

mjai (Ei varmistettu)

Näyttää todella vaalealta toi tummempikin sävy, kun tuo aurinko on tarttunut tosi hyvin tähän naamaan. Tuolla vaaleammalla sais tehtyä varmaan korostukset :D

Mariskuukkeli (Ei varmistettu)

Moikka! Ihan nyt poikkean tämän postauksen aiheesta, mutta nyt tarvitsen kyllä kipeästi apua ja neuvoja! Mulla on ongelmana siis akne ja siihen on nyt menossa Isotreninoin kuuri, samaa sarjaa kuin Roaccutan. Tiedossa oli, että iho kuivuu, mutta käytössä olevat rasvat ja voiteet eivät todellakaan riitä! Olen kokeillut Humektania, Aqualania, Aqualan Plussaa, Lumene Arctic Aquaa ja Locobase repairia. Lisäksi kaapista löytyy baby oilia, mutta en oikein tiedä sen käytöstä kuivalle iholle. Kaikki vinkit vedestä, ruoka-aineista, rasvoista ja voiteista otetaan vastaan! Voit myös vastata suoraan sähköpostiin mari.lehmussaari@gmail.com tai blogiin http://mariskuukkeli.blogspot.fi/ :))))) Mahtavaa kesää!

Shona (Ei varmistettu)

En kylläkään ole Saara, mutta mulle tuli mieleen että apteekeissa myytävässä La Roche-Posay-sarjassa on muistaakseni joku ihan nimenomaan aknelääkityksen herkistämälle iholle tarkoitettu voide. Kannattaa käydä katsastamassa/kyselemässä apteekissa tollasta :)

Mariskuukkeli (Ei varmistettu)

Ahaa, kiitos vinkistä, täytyy käydä kysymässä, jos sais vaikka pieneen purkkiin testeriä :)

böö (Ei varmistettu)

vähän olis kiva, jos tekisit joskus meikin jossa käyttäisit vaan fit me - sarjan tuotteita!

isla (Ei varmistettu)

voisitko tehä semmosen postauksen mis näytät mite varjostetaa sellai et muutetaa kasvonpiirteitä esim. pyöreille kasvoille varjostukset ja mite ''piilottaa'' kyömynenä?:)

mitätäällä (Ei varmistettu)

Tää ei liity tähän postaukseen, mutta ois kiva tietää mistä ostit silmissäsi olevat ruskeat piilolinssit?

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä mieltä oot Make up storen kobista varjostusvälineenä? Entä voiko sitä verrata maybellinen fit me:n tummempaan sävyyn?

annijaa (Ei varmistettu)

Ostin ton tummemman sävyn itselle kokeiluun tän postauksen perusteella. Vaikuttaa oikein passelilta tuotteelta, mutta ilahduin entisestään paketin mukana tulevasta siveltimestä! Sillä oli tosi helppo tehdä varostuksista tarkat, jotka sitten pystyi isolla siveltimellä vielä pehmentää. :-)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.