Color Club -uutuuksia ja Konad -taidetta!

Saara Sarvas

Piipahdin viime viikon lopulla Cesars Shopin lehdistöpäivässä hypistelemässä uutuuksia, joista monet päätyivät goodiebagiin ja varmasti tarkempaan syyniin. Ensimmäisenä silmään osuivat uuden Take Wing -kokoelman hologrammisen kimaltelevat kesälakat, jotka huutavat päästä säihkymään kesäauringossa... Sävyjä löytyy yhteensä kuusi!

 

Toinen uutuuskokoelma on tämä pastellinen Blossoming, jonka kaikki sävyt olisin jälleen kerran kotiuttanut mielelläni. Olen kuitenkin viime aikoina tykästynyt glitterlakkoihin, joiden palaset ovat mahdollisimman kookkaita, joten lemppareikseni nousivat nämä:

 

Todella raikas minttuinen Blue-Ming kilpailee tällä hetkellä jopa vanhan lempparini Essien Mint Candy Applen kanssa! Sävy on ihana.

 

Niin ja niistä glitterlakoista puheen ollen... Ainoa miinus tällaisissa lakoissa on niiden kynsistä poistaminen... Tuskaa, varsinkin jos se pitää tehdä kiireessä ja hätiköiden, kuten lakkojen poistaminen yleensä minulla tuppaa menemään :D

 

Päivän kohokohta oli kyllä ehdottomasti se, että joku muu näpersi kynteni! Ja se muu oli tällä kertaa Neetta, joka on oikeasti aivan mieletön taituri sekä Konadien, että akryylikynsien askartelussa! Tässä siis kynnet alkutilassa, paniikkilakkauksen jäljiltä..

 

Ja luonnontilassaan aikamoista damagea saaneina.

 

Ja valmiina! Herkkukynsissä on pohjalla CC:n Blue-Ming, liukuvärjäys valkoisella ja Konad-kuviointi Charming Nails -laatasta. Nämä kynnet muuten muistuttavat mua todella paljon Nadjasta :D

Kaikki postauksen tuotteet ja todella paljon muuta kynsitavaraa löytyy siis Cesars Shopista! Pääsiäisen tarjous, eli ilmaiset postikulut yli 10e tilauksiin on näköjään edelleen voimassa.

 

p.s. Kuinka siisti olisi tällainen iso konad -laatta kotistudiolle? <3___<3

 

 

Share

Kommentit

nansk

Aivan jumalaiset nuo ylimmän kuvan sininen ja oranssi! Mistä noita saa, tahtoo mulle heti äkkiä nyt :D Tyyliin Kicksistä tai Stockalta tai jostain vastaavasta, ehkä Tampereelta kenties?

Lenore (Ei varmistettu)

Color Club lakkoja saa Cesars Shopista, www.cesarsshop.fi. Kicksistä ei saa. Helsingin Stockalla on ainoastaan Konad-tuotteita :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Saara Sarvas armas kippuravarvas!! :) &lt;3 (hhehhh what :D) voitko sä tehdä videon esim. siitä kuinka joku keväinen/kesäinen söpö lettikampaus luodaan? Vähän sellainen bileinen se saisi olla ehkä enemmänkin kuin arkena käytettävä.. Tai sitten sellainen mikä Alicia Keyssillä oli sun edellisessä postauksessa! Kiitos, :*

Charming Nails (Ei varmistettu)

Minusta on ihana nähdä mun laatta käytössä, ihanat kynnet Lenore teki sulle :)

http://charmingnails.blogspot.com/

Vra (Ei varmistettu)

On muuten makeita sävyjä! :o

http://vaatetellen.blogspot.com/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.