EMMA 2012

Saara Sarvas

Ihanaa keskiviikkoa tyypit! Mä koin aamulla kauhun hetkiä suunnatessani Tampereelta kotia ja töitä kohti. Lähdin ajamaan n. 6:30 ja Helsingissä mun piti olla kuvauspaikalla klo 9:15. Ajomatka on normaalisti sen 2h, joten ruuhkavaraa jäi melkein tunti. Arvatkaas riittikö se? ^_^  NO EI TIETENKÄÄN! Mulla kesti viimeisen 25km taittamiseen 1,5h.... Kyllä, puolitoista tuntia. Uskomatonta. Pitipä vaan saada se sydämeltä, nyt voidaan jatkaa Emmoista!

Bileet siis olivat viime perjantaina ja mun mekkopaniikki vaihtui kengänpuuttumispaniikkiin ja vaatteidenvaihtopaniikkiin ja kaikkiin muihin mahdollisiin paniikkeihin, enkä edes muistanut ottaa teille kuvaa lopullisesta vaatetuksestani :D 

Se ei tosin ollut mikään äärimmäisen loistelias, ainoastaan näppärä hätävara, jonka voinen hyvin esitellä toisessakin yhteydessä.

 

Annan asua, tai siis asuJA taas kuvattiin oikein olan takaa! Upea Vesa Silver ylitti itsensä jälleen ja Annan yllä nähtiin kaikenkaikkiaan 3 erilaista asua, joista voi käydä kurkkaamassa lisäpaloja Vesan omasta blogista.

 

Itse hain Annan lookkiin enkelimäistä raikkautta ja intensiivistä katsetta. Olen vältellyt erilaisia hileisiä ja kimmeltäviä luomivärejä niin pitkään, että ne tuntuivat äärimmäisen raikkaalta valinnalta. Hiukset föönattiin ja tupeerattiin valtaisan tuuheiksi ja latvoihin kietaistiin vielä hetkeksi suuret lämpörullat antamaan kevyttä muotoa.

 

Gaalan aikana tarjoiltiin illallinen, joskin esiintyvien artistien kohdalla ruokailu oli hieman katkonaista, kun lavan taakse piti siirtyä milloin minkäkin ruokalajin aikana. Itse olin "vaihteen vuoksi" liikkellä autolla, joten lahjoitin viinini parempiin suihin ;)

 

Kasvissyöjät saivat julman ja leimaavan vihreän lituskan aterimiensa viereen tarjoilijoiden toimien helpottamiseksi.

 

Ruokaa en nyt kommentoi sen erityisemmin, mutta itse gaalaa oli viihdyttävää seurata! Toivoisin vaan aina, että juontajat saisivat improvisoida hieman enemmän.. Rehellisesti eniten nauratti Armanin "I'm sorry Emeli, Marja is on crack..." -heitto, joka ilmeisesti raivostutti puolet suomalaisista ;)

Marjan ja Armanin kemiat olisivat varmasti pelanneet yhteen sen verran hyvin, että sooloilua olisi voinut tapahtua enemmänkin! Vai olenko yksin mielipiteitteni kanssa?

En tiedä, esitettiinkö erikois -Emmojen jakamista televisiossa. Jos ei, niin voi mitä missasitte. Apulannan Toni ja Sipe (johon olen edelleen hieman rakastunut) pitivät fantastiset puheenvuorot saadessaan tunnustusta vuosikymmenien työstään.

 

Musiikkiesitykset olivat ehdottomasti illan parasta antia ja totean täysin subjektiivisesti nauttineeni eniten Annan vedosta, joskin Jukka Poika ja Mike Monroekin olivat ääärimmäisen vakuuttavia. Kuunnelkaapa kaikki alla oleva video ihanasta akkarivedosta ja miettikää, miksi maailman hirveimmässä tilanteessa a.k.a. suorana televisiossa 100% livenä tältä kuulostava poppoo ikinä tekisi mitään playbackina ;)

 

 

Huh, sellainen pikaraportti tämän vuoden gaalasta! Ensi vuoteen toivoisin intiimimpää tunnelmaa ja vielä enemmän upeaa musiikkia. 

Kuinka moni muuten seurasi gaalaa TV:n välityksellä? Itse en nimittäin seuraa telkkarista Oscarien lisäksi oikeastaan yhtäkään palkintogaalaa, varsinkaan Suomalaisia sellaisia :D

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

anna on mahtavaa kuunneltavaa! hän on kehittynyt ihan hurjasti.. vaikkei koskaan ole huono ollut
ja wow mikä look! kaunis

Vierailija (Ei varmistettu)

saaraa täällä odotetaan kuvaa sinun asustasi!!:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kyllä mun mielestä toi Annan liveveto oli AIIIKA heikko verrattuna Emeliin esimerkiksi ;) Ja todellakin juonnot olivat aika ulkoapuhumista, tuli itsellekkin vähän vaivautunut olo ja vähän omituisia oli molemmat juontajat nyt muutenkin :D PS. Ärsytti kun Chisu voitti niin monta palkintoa vaikka hän lahjakas onkin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih ja voih , odotin näkeväni myös sun asun ja muun lookin!

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, No näinpä ja suuntahan on aina vain ja ainoastaan ylös! ^_^

 

Vierailija, Kun kun kun se jäi vähän muiden hommien jalkoihin se kuvan otto :B

 

Vierailija, Nooh, tulikos parempi mieli kun sai purkaa tuntoja? :D 

 

Vierailija, Mun pitää kyllä skarpata.. Jotenkin oon niin tottunut kuvaamaan vain kaikkea muuta tapahtuvaa, enkä jaksa vaivata muita kamerani kanssa.....

Vierailija (Ei varmistettu)

Kylmät väreet vain kulki pitkin selkäpiitä kun kuuntelin tuota Annan laulua. Ihan MAHDOTTOMAN upeaa. Anna on paras :D
t. Äippä

millamainen

VAU! Olipa upea esitys Annalta! Ihan liikutuin! 

 

Leenu (Ei varmistettu)

Kyllä, kattelin telkusta gaalan! Lähes kaikki Emmat meni oikeesee osotteesee, mut oisin kyl suonu Annallekki!! (:
Upee se on, liikutuin jo kotonaki ku katoin tota ♥

Vierailija (Ei varmistettu)

Herranjumala miten huono biisi, mutta katsoin kuitenkin loppuun asti..upea anna!

Vierailija (Ei varmistettu)

anna on kyl aika ylävireessä oudosti ja tollee hönkii ja korostaa liikaa konsonanttei laulussaa ja kiekuu. Mut ääni iha nätisti soi

Vierailija (Ei varmistettu)

Anna katsonut liikaa Adelen someone like you:n livetaltiointia.. ihan samanlaiset käsiliikkeet, varsinkin alussa.

Hmm (Ei varmistettu)

Kerropas Annan hyvänä ystävänä, että miksi ei riittänyt, että Annan nenää kavennettiin illuusion avulla pelkällä meikillä. Miksi oli mentävä nenänkavennusleikkaukseen asti? :s

ihailija (Ei varmistettu)

Hei, osaisitko neuvoa vinkkejä meikkiin jollainen oli Chisulla Emma-gaalassa? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Oon nähnyt Annan livenä monesti ja tiedän että mimmi osaa laulaa tosi hyvin, mutta toi Emma-veto oli ihan ihmeellistä ulinaa :( Lisäksi biisi oli tylsä. Juontajien vitsit oli huonoja, toi huumori ei vaan pure suomenkielellä vaikka kuinka yrittäis. Pitäis olla katsomatta noita Suomi-gaaloja, tulee vaan kiukku. :D

Vierailija (Ei varmistettu)

hyvin harvoin näkee Saarasta kokovartalokuvia...

lissu123 (Ei varmistettu)

Mielestäni tuo crack-heitto oli todella ala-arvoinen, ottaen huomioon että Emeli Sanden gaalassa esittämä kappale kertoo taistelusta huumeita vastaan :/.
Anna esiintyi hyvin ja oli kauniina!

Kris (Ei varmistettu)

Siis mistä näitä apinoita tänne oikein tulee? NYT VALOT PÄÄLLE, IHMISET! (Muuten voi joku ajaa pimeässä päälle. Tahallaan.)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upea veto Annalta, lauloi todella kauniisti <3

Saara S.
Saara Sarvas

Äippä, <3

 

millamainen, Jes! Kiva kuulla!

 

Leenu, Ensi kerralla sitten Annan vuoro ;) Chisu kyllä ansaitsi pystinsä!

 

Vierailija, Mielipiteensä kullakin :)

 

Vierailija, Mitäs tähän nyt sitten sanoisi? Kiitos mielipiteestä ;)

 

Vierailija, Oijoi, tai mitäs jos herkkä biisi vain sattuu tuomaan samanlaisia tunteita ja liikkeitä esiin eri ihmisissä? :)

 

Hmm, Mä en jaksa edes kommentoida tähän mitään :D Ihmisen kasvonpiirteet selkeytyvät ja muuttuvat aika paljon aikuiseksi kasvaessa. Get over it!

 

ihailija, Kääks, tuijotin vain neidin mekkoa ja hiuksia, mutta meikki on unhoittunut muististani täysin :<< Katsotaan jos löydän jostain kuvia ja inspiroidun tutorialiin!

 

Vierailija, Oijoi, nyt kyllä kieltämättä vaikutti verenpaineet olevan turhan korkealla :D Stressipallo tassuun!!

 

Vierailija, Vihjaatko, että olen lihava ja häpeän itseäni? :) Pusuja ja jaksamista <3

 

lissu123, Ihan hyvä pointti, mutta jos kaikki aiheet ovat tabuja, tulee maailmasta lopulta aika tylsä ja kiusaantunut :) Nyt sitä ovat vain käsikirjoitetut juonnot :D

 

Kris, Tän siitä saa, kun alkaa taas bloggailla vähän aktiivisemmin :B Pitänee taas vähän hiljentyä ja huonontaa tarjontaa, niin kommentoijatkin katoaa! Mutta älä sä katoa <3

 

Vierailija, Tiimi kiittää! :)

Vierailijaihailija (Ei varmistettu)

Onks Anna kasvissyöjä?:)Onko sulla kuvaa kun Annal on se musta(?) mekko? siis ei toi valkonen mikä tos kuvas, eikä toi esiintymis shortsiasu.(: Anna oli tosi kaunis ja sä myös!(: Näin susta meinaa yhen kuvan kun kuuntelitte Jukka poikaa:D

Hmm (Ei varmistettu)

"Mä en jaksa edes kommentoida tähän mitään :D Ihmisen kasvonpiirteet selkeytyvät ja muuttuvat aika paljon aikuiseksi kasvaessa. Get over it!"

Okei, ymmärrän, että sun pitää suojella ystävääsi. Mutta en kuitenkaan ymmärrä sitä, miksi kauneusleikkaukset pitää salata. Ja sitten yritetään liioitellen selittää, miten "piirteet muuttuvat ja selkeytyvät kasvaessa".

Pohdin itsekseni, että liittyykö se jotenkin siihen, mikä haloo nousisi, että "itsensä hyväksyvä" (Annan omin sanoin) meneekin kirurgille esteettisistä syistä? Noh, tiedät kuitenkin todellisen totuuden, aivan kuten moni muukin. ;)

Hmm (Ei varmistettu)

Lisäyksenä vielä, että toivottavasti et yritä väittää, että Annan hampaatkin ovat vain "aikuistuneet". (Valkaistut, osittain levennetyt ja lyhennetyt)

Jennni (Ei varmistettu)

Anna on hyvä, mutta Chisu laulaa paljon paremmin. Miksi muuten tuossa videossa Annan tyyli on hyvin Adelemainen? Esitystyyli jopa ihmetyttää, kuinka samanlainen.

Saara S.
Saara Sarvas

Hmm, Uuhh... Arvaan jo nyt, että keskustelu kanssasi on kuin taistelut tuulimyllyjä vastaan :) Mulla ei ole tarjota sulle muuta kuin oma sanani, jota et kuitenkaan usko, joten jätetään varmaan homma tähän? :D Ja lopulta; kivahan se vaan on jos joku näyttää niin hyvältä, että epäillään veitsen tehneen taikojaan! 

p.s.  Me ollaan Annan kanssa istuttu sohvalla vierekkäin ja katseltu leffaa crestin valkaisuliuskat suussa. Hampaiden valkaiseminen ei liene kovin kummoinen juttu, eikä siinä tosiaan ole mitään salaista, etkä toivottavasti vertaa sitä kauneusleikkauksiin :D

Kaikkea hyvää ja rauhaa sielullesi!

 

Jennni, Chisu on upea, mutta miksi pitää aina vertailla? Molempi parempi! 

Kris (Ei varmistettu)

Mulla on kanssa rakennekynnet, mutta - ja tätä voi olla todella vaikea ymmärtää - NENÄ ON SILTI OMA!

Babies & Daydreams

Crestin valkaisuliuskat on niiiiiin hyviä! Ne on vakiotuliaiset Jenkkireissuilta. 

elisabeth (Ei varmistettu)

Annan esitys.. minun mielestä tulee mieleen lähinnä amerikan pop laulajien kopioitu yritys, uskoisin että melko moni voisi esiintyä yhtä hyvin kuin anna. harmi kun ei ole suomea edustamassa oikein ketään aitoa ja oikeasti hyvää ääntä omaavaa pop artistia.. tosin chisulla on kaunis ääni:) anna myöskin vielläkin (niinkuin idolsin ensimmäisistä koelauluista) laulaa nenästään, ja esityksen liikkeet, eleet ym. näyttää olevan harjoiteltu esityskuntoon.. joten esitys ei ollut minun mielestä todellakaan aito, eikä annaa itseään. annan täytyisi keskittyä olemaan oma itsensä, esiintyä omalla tavallaan, eikä miten ulkomaiden tähdet nykypäivänä tällaisia balladeja esittää. aitous nimittäin näkyy myös ulospäin! mutta tämäpä oli vain minun mielipiteeni, eikä tarkoitettu millään pahalla, olen vain rehellinen.

asiasta toiseen, oliko muuten ruoka mitä söitte hyvää? =)

Mertsi (Ei varmistettu)

Mä jotenkin kaipaan sun tiptoes-blogin aikoija. Sä oot tosi ihana bloggaaja mut nää ihmisten nuiveet kommentit on tosi inhottavia... :( Haluaisin kysyä kuinka lyhyeen tukkaan voi tehdä sellasen pidennyksen kun sulla?

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin kaipaan minäkin tiptoes aikoja.. olit paljon pirteämpi, jollain tavalla leikkisämpi ja paljon mukavampi bloggaaja. harmi, ettet ole enää. blogistasi on tullut melko tylsä.

jaapas (Ei varmistettu)

Uskomattomia kommentteja! :D Oletteko huomanneet, että luette Saaran - ettekä Annan blogia? Joo-o.. ja miksi blogin kirjoittajalla olisi joku velvollisuus alkaa selventää kaverinsa ulkonäköä tai muita kaverinsa asioita?
Menkääs nyt vähän itseenne...
Olkaa iloisia, että näin hyviä meikkivinkkejä meille täällä ihan ilmaiseksi jaellaan ja nähdään samoin tyylein tehtyjä meikkejä lavoilla..
Ei kaikki kaikista artisteista voi tykätä, siksi niitä on niin paljon erilaisia. En mäkään voi "sietää" esim. Vartiaisen biisejä mutta en mä etsi sen kavereiden blogeja ja mene sinne sitä arvostelemaan. Kuka siitä muka repisi iloa?

Koittakaa nyt hyvät ihmiset keksiä parempaa tekemistä kuin tämmöstä nurinaa ihan aiheetta. Kuka siitä hyötyy mitään? Hä?

eve (Ei varmistettu)

kiitos kumma aijasta ja vaivannäöstä... vaikka anna nyt ois ottanut muotin hampaisiin se ei mene lähellekkään kauneusleikkusta. mitä nenään tulee on ilme ihan erillainen kummassakin kuvassa joten ei oikein voi vertailla.. vai onko nenäsi samanlainen, kun puhut tai oot vain normaalisti? oot aika hyper onnekas jos näin on. kateelliset jauhaa paskaa ja sitä rataa. muistathan lähettää noi kuvat nyt ainakin seiskalle ja iltalehdelle ni saadaan annan salaisuudet koko kansalle auki? nii ja ilmottakaa sinne samalla, että annan äänihuulia on oikeesti leikattu, että sen äänestä on saatu noin puhtaat ja anna on käynyt leikkauttamassa selkärangasta palasen jotta ois lyhyempi ja korkkarit käy sille paremmin. nii ja se vielä, että oikeestinhan anna oli mun kanssa samanaikaan tuolla tiina jylhän viron klinikalla ja kävi ottamassa uudet tissit. ootko huomannu eroa? löytyiskö siitäkin kuvamateriaalia?

pusuja sulle saara! kaikkea sä joudut kestämään... ja anna jos luet tän ni tsemppiä sullekkin :D mukavaa viikonloppua!

.. (Ei varmistettu)

Emma-gaalan katsoin nauhalta kelaten kaikki juontokohdat yli.. heti sen jälkeen kun näin sen mukahauskan heiton Tähkälle.. huhhei. Toivottavasti ensi gaalassa on hyvät juontajat.. (esim. Talentin, Idolsin tai vaikka BB:n Elina).

:D (Ei varmistettu)

musta se "mukahauska" heitto oli huippu! totuushan se on. melkein kaikki emmat meni musta oikeille ihmisille paitsi yleisö emma. en ite ymmärrä mikä siinä tähkässä miellyttää, mutta jokaisella mieltymyksensä. musiikkivideo emma ois musta ainakin annalle kuulunut!

Vierailija (Ei varmistettu)

Täytyy yhtyä edellä olevaan, että mäkin kaipaan sun tiptoes-blogia!!! &lt;3 Me halutaan tietää susta enemmän :)

Vee (Ei varmistettu)

Tosta nenäkuvasta on pakko sanoa, et jos kattoo vähänkään tarkemmin, on ihan selvää, että Annan takana seisovan henkilön takissa on joku nappi tai pinssi Annan nenänkärjen kohdalla ja nenän kaari on oikeasti ihan saman muotoinen kuin tuoreemmassa kuvassakin... Että voi morjens, mitä ajanhukkaa moinen vertailu :D

LOL (Ei varmistettu)

Hei haloo ihmiset!!! Mikä teitä vaivaa??

a) kyllä mäkin pistäisin nää narsissien väriset legot tasaisempaan riviin, jos rahat riittäisi b) nenäkuvat ovat täysi läppä, miten joku edes jaksaa??? Hommaisit sinäkin hyvä Hmm vaikka jonkun koulutuksen ja työn että voisit katsoa itteäs peiliin c) tsemppiä Saara, mä olisin jo räjähtänyt näille älykääpiöille hieman rajumpien sanojen kera...

JuuliaVierailija (Ei varmistettu)

Ahahahhahaha! Annaa ei ole leikattu!! Paitsi napanuora ja kynnet! Ootte hauskoja!

Kris (Ei varmistettu)

Juulia, eikö muka ole hiuksia? Yritätkö salata jotain?

Noissa hammas-kuvissa muuten näkyy ainakin ihan sama nenä. Vai pitikö niissä vertailla pelkästään hampaita? I'm confused.

Hipsu (Ei varmistettu)

Voi elämä, mikä teitä ihmisiä oikeen vaivaa?! Älä Saara välitä noista kateellisista ja katkerista noulaiffeista, jotka netin turvin anonyymisti purkaa pahaa oloaan just suhun. Meit on monta, jotka käy päivittäin sun blogissa uuden postauksen toivossa ja diggailee sun tyyliä kirjottaa ja ohjeistaa meitä näyttämään vähän paremmilta. ;) Keep up the good work, sun blogis on ainakin mun viikon kohokohtia! &lt;3

NO JO ON KUMMA! (Ei varmistettu)

Hei siis ettexte usko että kyllä se Anna on nyt leikattu! kattokaa vaikka, sillä on joskus kasvanu riikinkukon pyrstö olalta.. http://www.savonlinnasali.fi/picture/upload/Image/Anna%20Abreu%201.jpg
ja missä se nyt on?

MIIIAAAA (Ei varmistettu)

Voiluoja, onks se teijän päänsärky mitä Anna tekee itelleen?
Sitäpaitsi, Anna ei oo ikuisesti 16v. Sen kasvonpiirteet muuttu HUOM!!!! MYÖS _NENÄ_ :OOOOOOO wut tuliko yllätyksenä?? :O
Sanoisin että kuinka ees jaksatte välittää että kävikö se Abreu nyt nenäleikkauksessa vai eikö käyny.
Huomautan viel et oho Annaki on vaa ihmine :):)
Jos joku perus tyyppi kävis leikkaukses nii tuskinpa teitä pahemmin kiinnostais. Hetiku Annasta kyse nii kriisi Saaran blogiin että kävikö se Anna siellä leikkauksessa.
Anna veti hienosti, kylmät väreet &amp; itku &lt;3 !
Ja Saara, saanen sanoa että mie vaa rakastan sun blogia! :D&lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Hampaiden hiominen tasaisemmaksi nyt ei ole temppu eikä mikään, jopa minun veljeni on teettänyt sellasta, joten se nyt poistettakoon suurimpien ihmisyysrikosten listalta. Herranen aika sentään. Ja hampaita nyt valkaisee naapurin mummotkin. Eikä nenä oo kirurgia nähnytkään, miks tollasta nenää nyt kukaan leikkelis, kun lähtökohtaisesti jo hyvä?

Vierailija (Ei varmistettu)

Saara mä säälin sua ku joudut kestämään näitä valopäitä :D:Dd Oot tosi ihana, muista se

VierailijaE (Ei varmistettu)

Ikinään ennen en ole kommentoinut, vaikka vuosia tiptoesiakin jo lukenut.. Mutta täysin samaa mieltä edeltävän vierailijan kanssa! Keep up the good work Saara, näköjään urpoja riittää enemmän kun laki sallii, mutta tää blogi on mahtava! Kiitos että jaksat tätä meille tehdä :) Pus &lt;3 elina

TinaLina (Ei varmistettu)

Ihan pakko kysyä olenko ehkä ainut, jolle tulee tosta Annan Narumekosta mieleen tämä kuva Chisusta ja se tv:ssä pyörivä mainos, jossa vastaava asu :)?:
http://plaza.fi/s/f/editor/images/chisukunvalaistun580.jpg

Mun mielestä Annalle sopis tosi, tosi hyvin joku sellanen vähän lyhyempikin tukka. Olis persoonallisempi, linjakas ja tois nätit kasvot paremmin esiin...vai mitä mieltä olet Saara?

Ps. Mäkin odotin kuvaa siitä sun Gaala-asusta :/

Jeppisss (Ei varmistettu)

no ei kyl kauheest kehumist oo tos annan live esiintymises :DD ihme ininää

Anspuli =) (Ei varmistettu)

Olisko mahdollista saada infoa siitä millä meikeillä meikkasit Annan Emma-gaalaan?Superihanan raikkaat meikit, oikeen kadehdin. ==)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi Saara!
Jos muistat mitä tuotteita oot käyttänyt tohon Annan meikkiin, niin voisitko kertoo? :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.