EMMAPANIIKKI!

Saara Sarvas

Mä tajusin pari päivää sitten, että munkin pitää olla Emma-gaalassa ihmisen näköisenä.. Mekkoja kaapissa 0 ja kaikki muukin täysin auki. Heittäydyinkö lattialle itkemään?  No hetkeksi, joo.... Annoinko tämän kaiken lannistaa? Hell no!

45min ikavisiitti Tapiolaan ja koko asu onkin kasassa :D Kulutettu rahasumma 45e eli sopiva 1e/min.

Ei paha sijoitus hätäisestä gaala-asusta! 

Kuvia seurannee huomenissa :)

Kommentit

Vierailija!!!!! (Ei varmistettu)

jeah odotan innolla :D

Jensba (Ei varmistettu)

Moi !

Kuule, apua.

Pari viikkoa sitten parturi niin sanotusti mokasi mun hiusten kanssa, sitten niitä huuhdeltiin siitä väristä takaisin vaaleaksi jollain vaalennusshamppoolla tms. nyt mun vaalea tukka on ihan totaalisen kulunut ja huonokuntoinen.

osaatko neuvoa mikä on markkinoiden paras hiusnaamio tms tälle tukalle ?

Vierailijaa (Ei varmistettu)

Tiedät ettei kuulu tänne, mut ihmetyttää miks Anna laulaa harmittavan usein playbackkinä? Sen erottaa ihan selvästi millon laulaa oikeesti. Onneks nyt ees Emmassa laulo livenä. Ehkei ääni vain kestä?

Vierailija (Ei varmistettu)

^Anna laulaa usein playbackinä vai?:D koskakohan viimeks on laulanu...
sillo x factorissa joskus 2010 alkuvuonna muistaakseni laulo, mutta ei kyl nyt tuu mitää muuta mieleen.
urheilugaala, emma gaala, nenäpäivä, elämä lapselle ym. oli kaikki kyllä musta ainakin ihan livenä.

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija!!!!!, Jes, kotona ollaan, katsotaan mitä kaikkea muistin kuvata :D

 

Jensba, Huh.. Oletkos käynyt valittamassa kampaamossa? Jos et uskalla tehdä sitä, niin testaa TÄTÄ. Jos tuo ei auta, niin ei mikään!

 

Vierailija, Hehe, seuraava kommentoija tähän jo vastasikin, mutta mä voin käsi sydämellä ja sakset ponnarin  tyvessä vannoa, että Anna vaan on niin PIRUN kova ja treenannut lauluaan parin vuoden aikana niin paljon, että sitä ei helpolla usko :) Yhtäkään vetoa ei vedetä playbackina, ellei joku valtaisa TV-tuotanto sitä vaadi ja silloinkin tapellaan vastaan niin kauan, kuin mahdollista. Edellisen kerran laulu on tullut playbackina tosiaan siellä x-factorissa, missä sitä ei peiteltykään yhtään.

Osassa TV-vedoista tosin käytetään ns. singback -nauhaa, jolloin soittimet tulevat nauhalta, mutta lead -laulu on edelleenkin täysin live.

Pahoittelut megavastauksesta, tämä vain on asia jonka haluaisin hakata jokaisen epäilijän päähän! Koko tiimi tosin ottaa iloisena vastaan sen kommentin, että laulu on niin täydellistä, että se kuulostaa nauhoitetulta ;)

 

Vierailija, Juuri näin ^_^

Pau- (Ei varmistettu)

Olitko sinä se uskollinen ystävä, joka kävi hakemassa Annan unohtuneen kengän? :D

Jun (Ei varmistettu)

Kauniina olit liikkeellä :)

13Vierailij (Ei varmistettu)

Anna lauloi ihan pirun hyvin eilen Emmoissa, jessus! Kyllä huomasi neidin huiman kehityksen :)

BUT THE MOST IMPORTANT!! Tähän toivoisin ihanainen Saara vastausta :) Millä värillä olet värjännyt Annan hiukset? (Ymmärrän kampaajana sävynumeroinnit ym) Katselin Emmoja ja ihastelin tuota upeaa pehkoa. Kauniit sävyt :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara ensinnäkin olet ihana! olisi postaustoive jonkinmoisesta pin up-meikistä sinun näkökulmastasi ja toteutuksesta . Videoitasi ja tutoriaalejasi on niin ihana katsella :--)

VierailijaMOI:) (Ei varmistettu)

Moi Saara!:) Anna oli tosi kaunis emma gaalassa!:) kerro se sille jos näät sitä:)<3 luin netistä et Annal oli peräti 3 eri asua siellä gaalassa? oisko sulla kuvaa niistä?:)

jepp (Ei varmistettu)

kröhöm: ei playbackkinä? :D :
http://www.youtube.com/watch?v=55Dj9ih8cqA pätkiä löyty vaik kuin paljon. Annan ääni ei oo tasanen, ääni aaltoilee.
Sillon kun tulee nauhalta niin se on tasanen.

Kris (Ei varmistettu)

Onko mussa nyt jotain vikaa, kun en tajua että miten toi Radio Aallon veto voi vaikuttaa kenenkään korviin tai silmiin playbackilta?

Oletteko koskaan huomanneet, että joskus (USEIN) taustalaulajat korvataan taustanauhalla, jonka vokalisti on laulanut itse?

Ja mikä perustelu se nyt on, että jos ääni on tasainen, sen on pakko tulla nauhalta? Playback-vedon erottaa live-vedosta ei vokalistin äänenhallinnasta, vaan äänen teknisestä laadusta - pääasiassa siitä, miten suuren osan vokalistin leipälävestä ilmoille singahtavasta kiljunnasta mikki nappaa. En nyt osaa oikein selittää tätä niin, että puupäätkin ymmärtäisivät, mutta esiintymislavan akustiikka (ja tekniikka) on erilainen kuin äänitysstudion, ja kaiuttimista tulevasta laulannasta kyllä yleensä juuri tästä syystä huomaa, jos biisi on vedetty etukäteen jossain superhyvin äänieristetyssä kolmen neliön kopissa.

Saatanan saatana, että ärsyttää. Vaikka mä en edes tykkää Abreun musasta.

Vilma (Ei varmistettu)

xD haha. Lukekaa Krisin kommentti tarkkaan tai vaihtoehtoisesti käyttäkää päätänne edes satunnaisesti. Paljon on Anna tehny töitä ja hatunnosto siitä.

Tsili (Ei varmistettu)

Ensiksikin, Saara, täällä odotellaan jo Emmapaniikin lopputulosta! :)

Toiseksi, itse näin Annan livenä Heinävedellä kesällä, ja kyllä tyttö niin hienosti veti livenä, huomattavasti paremmin kuin seuraavana esiintynyt Apulanta. Ei ollut playbackista tietoakaan. Monet ei näytä ymmärtävän, että livenä laulajan ääntä ei pysty monistamaan, kuten levyllä. Etenkin tanssimusassa biisit ei oikeasti kuulosta miltään, jos ne vain lauletaan ilman taustatuotantoa, ja monet kertsit on jopa mahdotonta laulaa pelkästään livenä (esim. kun ääni on monistettu ja soitetaan "kaanonissa"). Kyllä Anna laulaa osaa, se on selvä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.