Hattarasta Harmaahapseksi

Ladataan...
Saara Sarvas

Mun uudesta hiuspehkosta on tullut nyt muutamia kyselyitä, eli täältä pesee vähän lisäkuvia ja -infoa! Reilu kuukausi sitten värjäämäni hattarapehko on ainakin toistaiseksi historiaa. Väri peseytyi täysin pois 4-5 pesussa ja parhaan teränsä se menetti jo 2 pesun jälkeen.

Mietin pitkään, mitä tässä nyt sitten tekisi. Hiukset olivat vaalennuksien ja pinkin suoravärin jäljiltä melkolailla keltaiset.. Ensimmäisenä kokeilin parina päivänä levittää hiuksiin vaniljan sävyisen värinaamion - ei vaikutusta. 

Tämän jälkeen bongasin Prismasta pelottavan hyvinvarustellusta hiusvärihyllystä Crestolin värinaamion, jolla oli hintaa n. 12e, eli melkein sama kuin tukussa!

 

Väri pestyyn päähän ja 30min odottelua, minkä jälkeen keltaisuus oli kadonnut! Hiukset olivat todella kivan harmaanbeessin sävyiset, mutta takaraivolla ja hiusten alaosassa oli vielä selkeää epätasaisuutta. Niin ja tyvikasvu oli melkein parisenttinen...

Eilen heitin sitten päähän kunnon hiusvärin, missä oli sekaisin hurja määrä erilaisia kylmään taittavia sävyjä: sinistä, hopeista ja helmiäistä. Lopputuloksena oli tämä melkolailla tasainen kylmääkin kylmempi vaaleanharmaa kuontalo.

 

Superkylmästä sävystä haaveilevien kannattaa ehdottomasti kokeilla noita Crestolin hoitoaineita, mutta varokaa, sillä ne ovat TODELLA pigmenttipitoisia. Jo valmiiksi puhtaanvaaleista hiuksista voi tulla muutaman pesun ajaksi ronskin siniharmaat.

 

Tampereen seudulta Color Glosseja löytyy ainakin jokaisesta Prismasta, missä olen käynyt. PK-seudusta en voi sanoa samaa.. HairStoresta kannattaa käydä kysäisemässä ja kommenttiboksiin saa paljastaa muitakin myyntipaikkoja!

 

Nyt me lähdetään mun hiusten kanssa vähän ulkoilemaan ja sitten tutkimaan Linnanjuhlien antia MOTY-peli seuranani. 

 

 

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

hairlekiinit myy myös noita, itse juuri hain hyvinkäältä kauppakeskus willasta!

Ice-Cherry (Ei varmistettu) http://www.ice-cherry.net

Kuopiossa noita saa ainakin Hairlekiinista. Itse olen punaista versiota kokeillut ja tykkään tosi paljon. Pitää vaan olla hirmu tarkkana, että tulee laittaneeksi joka paikkaan, eikä vahingossa maalaan kylppärin allaskaappia ja kaakeleita samalla.....

Vierailija (Ei varmistettu)

Saakohan Jyväskylästä mistään? :)
Mulla on itsellä juurikasvua muutama sentti kun kasvattelen omaa gingeriä esiin, mutta muu tukka on vaaleaa. Haluaisinkin siitä sellaisen kylmän, että kontrasti olisi isompi, ja tulisi sellainen liukuvärjätympi efekti :)

kriti (Ei varmistettu)

Crestolin ColorGloss on muuten myös jokaisen punapään unelmatuote, se oli ainoa sävyttävä hiusnaamio jolla oma punaiseni aikanaan pysyi ihan oikeasti punaisena.

Vierailija (Ei varmistettu)

Saara mitä luulet että mun tukalle kävis tosta Crestolin naamiosta.. Mulla on runsaasti vaaleita raitoja hiusten päällikerroksissa, mutta ihan alta on aika tummaakin ruskeaa osaksi.. Luonnollinen sävy on siis maantie miljoonalla aurinkoraidalla, mutta oon joskus värjännyt keskiruskeaksi.. Sitten tietysti kyllästyin siihen ruskeaan värikypärään ja oon raitoja laitellu viimesen vuoden ajan ehkä kerran kahessa kuukaudessa paljon. Nyt raitoja on paljon ja kaipaisivat kylmyyttä...

LillaMy- (Ei varmistettu)

Hei! Olisi kiva, jos kirjoittaisit hiusvärien haitoista ja vaaroista sekä mahdollisesti vaihtoehtoisista hiusväreistä. Itseäni kiinnostaisi kokeilla värjätä hiuksiani ekoväreillä juurikin siksi, koska mediassa on ollut lähiaikoina niin paljon puhetta varsinkin tummien hiusvärien haitoista. Haluaisin kuitenkin saada enemmän tietoa asiasta, ennen kuin alan itse "sähläämään" ekovärien kanssa:)

-Satu

KristaK (Ei varmistettu)

Minäkin olen kokeillut ColorGlossia helmenharmaana ja pidemmällä vaikutusajalla vaaleimpiin kohtiin tarttui myös violettia väriä :D Joensuussa noita saa myös ainakin Prismasta ja Raumalla ainakin Prisman kampaamosta.

Vierailija (Ei varmistettu)

Haaaaa kiitos tästä. Taidankin heti viikonloppuna vierailla kalevassa.... punainen tukkani kaipaa pikaista hoitoa ja tätä voisi kokeilla!

Vierailija (Ei varmistettu)

oisko mahdollista jotai wanhojentanssikampaus -postausta jossain vaiheessa? =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Osaatko yhtään sanoa, että kuinka voimakkaita kemikaaleja noi Color Glossit sisältää? Sopiiko siis jos on raskaana, kun neuvolassa ainakin kiellettiin hiusten värjääminen.

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on tota samaa mössöä rubiininpunaisena, muistaakseni Asematunnelin Sitruunasta (Helsinki) ostin. Piti ostaa tuo silloin kun oma KC:n Color Mask oli loppunut hyllystä. Tykkäsin ehkä colormaskista enemmän, kun tuo color gloss tuntuu jämähtävän helposti päänahkaan eikä lähde kovin helpolla pois. Pigmenttiä toki on, en voi kieltää :)

Chatte (Ei varmistettu)

Hei! Edellinen postaus Remingtonin harjoista herätti minussa yhden kysymyksen: Voisitko tehdä joskus videon tai tuton oikeanlaisesta föönaustekniikasta? :D Saattaa kuulostaa ehkä kummalliselta, mutta itse en ainakaan harjan kanssa osaa hiuksiani föönata, ja lopputulos ei koskaan ole samanlainen, kuin vaikka kampaajalta lähtiessä... :(

EEVAaaaaa (Ei varmistettu)

Moikka!

Kerroit että sait päähän ton hopean "harmaan" värin, ihan hiusvärillä? Joten minkäköhän merkkinen väri on kyseessä?

t: Epätoivoinen harmaiden hiuksien metsästäjä :)

 Tykkäsin kauheest sun hattara tukast eikä tämäkään ole yhtään huono mut mun on pakko kysyä.Olen ymmärtänyt että olet myös valmistunut kampaajana niin miksi väräjäät kaupan/kampaamon myynti väreillä kui et väräjää ite kunnollisilla ja turvallisemmilla kampaamon väreillä??

Sun blogis on tooosi ihana ja meikkaat ihan järkkyttävän hyvin mut mun oli ihan pakko kysyä.

Ja muille lukioille tiedoksi että jos värjäätte kaupan väreillä ja menette kampaajalle muistakaa kertoa että olette värjännyt kaupan väreillä..

Koska väri ei luultavasti tule olemaan mitä haluatte ensimmäisellä kerralla kaupanvärit ja kampaamovärit eivät sovi keskenään aina.

Ja toiseks ettei tukka rupea savuttamaan eli melkeen kun hius palaisi ja se mys katkeaa sen jälkeen

Nämä voidaan välttää kun kerrotte kampaajalle hiuksen värjäys historian.

En sit todellakaan tarkottanut pahalla mun oli vaan pakko kysyä ?

Nii ja kampaamoista saa myös kotivärejä(turvallisempia) esim :edullinen four reasons värit..sielt löytyy tosi hyvä silver väri..

Vierailija (Ei varmistettu)

öööööö, VAU! Ihan mielettömän ihanan värinen tukka :)

Saara Sarvas

Vierailija, Kiitos tiedosta! :)

 

Ice-Cherry, Heh, taikasienellä saa muuten yllättävän hyvin väritahrat irti!

 

Vierailija, Sun pitää lähteä metsästysreissulla! :)

 

kriti, Olen kuullut samaa. Noissa on pigmenttiä melkoisesti.

 

Vierailija, No sopii varmasti :) Jos pelottaa että menee harmaaksi, osta joku helmenvaalea.

 

LillaMy-, Otetaanpa ylös ja työn alle! Monesti ongelmana on se, että jotain näkyvää aikaansaadakseen täytyy tuotteissa olla jotain myrkkyjä.. Todelliset ekokampaajat käyttävät nykyään melkoisia keitoksia ja oikeita luonnonraaka-aineita, mutta niitä ei oikein kotioloissa pysty ilman kunnollista tietoutta käyttämään :)

 

KristaK, Jep ;) Mua ei violetit kohdat niin haittaa.. Muistuttavat  vain kivasti siitä hattarasta ^_^

 

Vierailija, Osta myös kumihanskoja!!!

 

Vierailija, Tällaista on kaavailtu :)

 

Vierailija, Yleensä kielletään hapetevärjäys, eli teoriassa näiden pitäisi olla ihan ok.. Nämä värit toimivat suoraväriperiaatteella, eli pigmentit tarttuvat hiukseen sähkömagneettisella varauksella, eikä mitään kemiallisia reaktioita tapahdu :)

 

Vierailija, Hmm.. Itse taas tykkään tästä hurjasti enemmän, mutta meistä on niin moneksi! :)

 

Chatte, Heh, kukaan ei saa omia hiuksiaan föönattua samalla tavalla :/ Hyvä tekniikka on föönata hiukset ja käydä ne sen jälkeen läpi suurella kihartimella. Tällöin pääset lähimmäksi pyöröharjauksen aikaansaamaa lopputulosta!

 

EEVAaaaa, Käytän hiusteni värjäämiseen Wellan ammattilaisvärejä, mutta tuolla color glossilla lopputulos on tarpeeksi vaaleaan hiukseen aivan yhtä tehokas :)

 

blond, Värjäilen ja testailen satunnaisesti markettituotteita ihan vain siksi, että osaisin kertoa niistäkin kysyjille enemmän ja voin auttaa myös niitä, joilla ei ole varaa istahtaa kampaamon penkkiin :) 

Hiusteni värjäämisen hoidan kyllä yleensä (kuten nytkin naamiota lukuun ottamatta) ammattiväreillä.

Suurin ero näiden vaihtoehtojen välillä on nykyään laatu ja hapetteiden vahvuus ja se, että värit kerrostuvat kotivärjääjillä paljon hanakammin ja lopputulokset eivät aina ole ihan sitä, mitä kaivataan.

Tällöin on kyllä tärkeää kertoa kampaajan penkkiin istahtaessa, mitä kaikkea sinne hiukseen on laitettu ja kuinka pitkään! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos paljon vastauksestasi! Mietin tosiaan vaan sitä että mitä tolle ruskealle osalle tukastani käy tuosta naamiosta.. Kiitti paljon !

Timtim (Ei varmistettu)

Hei voitko joulun kunniaks järkkää lukijoille esmes sellasen kilpailun jossa voittaja pääsee (vaikka virtuaalisesti) sun suunnittelemaan makeoveriin eli uus luukki? Kun sähän oot kans parturikampaaja ja trendien aallonharjalla. Mää ainakin olisin onnesta soikeena jos sellasen voittaisin! ;)

kylmä blondi (Ei varmistettu)

Itse viileänä blondina (heh, siis sävy on kans kylmä) koen leikkaamisen joskus ongelmalliseksi, sillä kasvojen väri näyttää meikattuna jotenkin liian punaiselta tai oranssilta. Oma ihon sävyni on kyllä pikemminkin kellertävä kuin punakka. Voisit antaa pari meikkivinkkiä heleään leikkiin, jotta en näyttäis nicki minajilta tai muuten vaan hölmöltä... =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heips Saara! Tuleeko sulle mieleen miten olis järkevä lähteä vaalentamaan hiuksia, joissa pituus on suunnilleen lämmin 9 ja tyveen laitettu väri joka on punertava 6-7. Tummempaa on n. 5cm ja omaa luonnollistakin tyveä on jo muutama sentti. Tavoitteena hiekkainen vaalea. Tuo tumma värjätty tyvi tuottaa vähän hankaluuksia :/
T. Hiusalan opiskelija

KiuruO (Ei varmistettu)

Myös Helsingissä kauppakeskus Kampin Harlekiini myy noita Crestoleja. Ja komppaan kommentoijaa aiemmin, paljon laajemmat värivälikoimat punapäille kuin esim color maskeissa. Hinta taisi olla aika lähelle tota 12e ja on tosi riittoisaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Helsingissä Sokos-Forum tunnelissa sijaitsevassa Kampaamokauppa Sitruunassa on tosi laajavalikoima color glosseja! Sirlä löytyy ncolor glossin fantasy suoravärejä...

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikku Saara, mistä Prismasta olet ostanut ColourGlossi? kiitti =)

pino (Ei varmistettu)

Hei, onko tuo värinaamio siis samankaltainen kuin jokin tehohoitoaine/hoitisnaamio? Että se ei sinänsä värjää, antaa vaan kylmän säbyn hiuksille?
Minulla on vaaleat hiukset luonnostaan eli en tarvitse värjäystä lainkaan, haluaisin kuitenkin näistä kylmemmän sävyiset, vaikkakaan en halua oikeaa hiusväriä näihin laittaa, etten joudu painimaan juurikasvunkanssa. Olisikohan tuote hyvä minulle?

Saara Sarvas

Vierailija, Luultavasti se ei ole siitä moksiskaan, tai näyttää hieman tummemmalta, kun senkin sävy viilentyy :)

 

Timtim, Oho, katsotaan josko tällaiseen joskus uskaltautuisin! Ehkä tällaista voisi miettiä jonkun kamppiksen yhteydessä ^_^

 

kylmä blondi, Kannattaa suosia mahdollisimman neutraalin sävyisiä ja oman ihosi tummuisia tuotteita! Vähänkin liian tummat tuotteet näyttävät helposti oransseilta superblodin kuontalon vieressä :)

 

Hiusalan opiskelija, Hmm.. Valitettavasti hommaan tarvitaan taitava apukampaaja ja muutamaa eri vahvuista vaalennusainetta. Jos lopullisesta väristä tahtoo kerralla tasaisen, täytyy vaalennusaine vain levittää varovasti ja jokainen osio läpi harjaten tummaksi värjättyyn osaan.

Koska koko pään läpikäymiseen kuluu aikaa, kannattaa aloittaa mahdollisimman matalaprosenttisella hapetteella, mihin on sekoitettu vaikka hieman vettä ja hoitoainetta, jolloin kyseessä on ennemminkin vaalennuspesu :) Jos mahdollista, kannattaa etsiä käsiinsä wellan magma 89+ -vaalennusjauhetta, joka taittaa punaista ja keltaista supertehokkaasti!

 

KiuruO, Kiitos vinkistä! :)

 

Vierailija, Kiitokset sinnekin!

 

Vierailija, Tuo on hmm.. Kalevan Prismasta? Myös siellä Nekalan lähellä olevassa Prismassa olen nähnyt samat purkit :)

 

pino, Kyseessä on hoitoaine, missä on suoraväripigmenttejä, jotka irtoavat varsinkin hyväkuntoisista hiuksista pesujen myötä. Tuote sopisi varmasti sinulle, mutta kannattaa ehkä kokeilla hieman miedompaa taittoväriä ennen tätä hopeista :)

noooora (Ei varmistettu) http://noorajohanna.blogspot.fi/

hei koskarin siellä kampaamossa ainakin myydään noita crestoleja! Mun piti ostaa semmonen, mutta myyjä suositteli sitten enemmän goldwellin v10 mulle:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Mulla on melko platinablondi ainakin tyvestä ja muualla hiuksissa keltaisuutta. Toivoin tämän auttavan ja annoin vaikuttaa 35min. Edes tyvi ei muuttunut milläänlailla harmaaksi, ainoastaan vähän vaalentui :( Ei toiminut siis mulla ollenkaan niin kuin olin kuvitellut.

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluaisitko paljastaa minulle mitä sävyjä tolta Wellalta sekoittelit tohon hiusväriin? Mulla ois unelmana sellaiset hiukset ku salkkareiden pepillä:

http://pirkanmaansanomat.fi/wp-content/uploads/2012/08/Salkkarit-3-660x3...

http://www.iskelma.fi/files/content_800/2012_08_31_50405c52a6285.jpg

eli tollanen kylmä luonnollinen blondi. Myös toi sun nykynen tukkaväri kelpaisi oikein passelisti. Tällä hetkellä mun tukka on siis kypärämäinen platinablondi, joka yrittää koko ajan taittua keltaiseksi.

Mutten oo mikään haka noiden vaaleiden ja varsinkaan kylmien sävyjen kanssa, koska oon vasta ollut vuoden blondi ja taitellu väriäni kylmemmäksi aina jollain kevyellä tuhkaisella ja kevyellä hapetteella herkän päänahkani vuoksi. Olen siis kampaajaopiskelija ensimmäisellä vuodella, joten mulla olis mahdollisuus ostaakkin noita värejä, mutta se kirjo on tukussa niin valtava, eikä meille ole oikein opetettu tuota värioppia vielä. :(

kiitos jos jaksoit katsoa!

Vierailija (Ei varmistettu)

hei mikä on tuo hiusväri missä oli sekaisin hurja määrä erilaisia kylmään taittavia sävyjä: sinistä, hopeista ja helmiäistä? : )

Kommentoi

Ladataan...