Irtoripsiä Aasiasta asti

Ladataan...
Saara Sarvas

Mä selailin pari viikkoa sitten Cupcake Couturea (oon fiilistellyt Viivin rohkeaa tyyliä vuosia) ja päädyin selailemaan hämmentäviä aasialaisia verkkokauppoja. Mun suunnitelmana oli tilata kauhea kasa halpoja ripsiä testiin ja onnistuin hommassa ainakin 50%!

Päädyin lopulta tilaamaan pari pakettia laadukkaampia ja kalliimpia ripsiä vertaillakseni niitä Suomessa myytäviin lemppareihini.

Tilaus on peräisin Sasa.com:ista, mitä voi oman kielitaidon mukaan selata myös melkein kokonaan englanniksi. Hinnat tietyillä ripsillä oli verrokkisivuja edullisempia ja valikoimaakin ihan OK:sti :) Ripsien lisäksi sivuilla on kauhea määrä muuta kauneudenhoitoon ja hyvinvointiin liittyvää, mutta mahdollisia yllätystulleja ja paketin painoa ajatellen päädyin vain kepeisiin ostoksiin.

Maksu tapahtui PayPalin kautta ja toimituksessa kesti tasan tarkkaan 14 päivää. Voin suositella!

En viitsinyt availla paketteja ja testailla tuotteita, koska flunssaisessa naamassa mikään näistä ei näyttäisi hyvältä.

 

Dolly WInk Eyelash - No.1 Dolly Sweet & No.4 Feminine Style

Dolly Sweetissä on superleveä ja ohut nauha ja ripset näyttävät olevan jotain luonnollisen ja överin välimaastolta.

Feminine Style taas on enemmän ulkonurkkaa korostava malli, mutta pituus näyttää ihanalta. En malta odottaa näiden käyttämistä.

Laadusta olen kuullut paljon hyvää ja siksi ei haitannut laittaa näihin reilua kymppiä / paketti :). Käyttökokemuksista lisää heti, kun olen taas terve ja jaksan puunata naamaani.

Kojista ja DollyWinkistä voi lukea lisää täältä, jos japani luonnistuu..

 

Diamond Lash Dolly

Lyhyehköjä, mutta tyvestä todella tuuheita ripsiä! Veikkaan, että nämä kuluvat enemmän kuvauksissa, ellei nauha satu olemaan loisteliaan joustava ja ohut :)

 

BN Lower Eyelash 09 Natural

Varmaan melkein eka kerta kun ostin alaripsiä itseni meikkaus mielessä! Veikkaan, että nämäkin menevät kuvauskäyttöön, ellen sitten rakastu täysin ja rupea päivittäiseksi ripsihupsuttelijaksi ;)

Alaripset on muuten helpointa pistää paikoilleen, kun ne leikkaa 4-5 osaan ja liimaa tupsuina!

 

Noble Tweezers

Ja viimeisenä, irtoripsipinsetit. Nämä maksoivat vain reilun 5e ja ajattelin testata, ovatko ne niin loistavat käytössä, kuin sopii toivoa. Vaihtoehtokäytössä näillä voisi nyppiä kätevästi kokonaisen kulmakarvarivin kerrallaan ;)

Sasa.comia selaillessa törmäsin muuten ensimmäistä kertaa ilmiöön aasialaistyyppisiin silmiin luomivaon huijaus. Nerokasta! Tsekatkaa video, niin ymmärrätte:

 

 

Tuotteita oli monentyyppisiä aina pelkästä liimasta valmiisiin luomiteippeihin. Onko joku tällaiset luomet omistava kokeillut näitä tuotteita? Miltä se oikein tuntuu?? 

Pahoittelen tekstin laatua, olen edelleen kipeänä ja muuttumassa mökkihöperöksi :)
 

Share
Ladataan...

Kommentit

Emppu- (Ei varmistettu)

Mä törmäsin saman tyyppiseen juttuun pari kolme viikkoa sitten Youtubessa. Joku aasialainen meikkiguru typykkä käytti tuollaista teippiä olikohan kuukauden ajan lähes koko 24h päivässä saadakseen symmetriset luomet, sillä toinen hänen luomistaan oli piilossa/"roikkui". Ennen/jälkeen kuvista huomasi kyllä eron. Aika erikoinen ilmiö tosiaan.

Emppu- (Ei varmistettu)

Löysinkin puhumani videon nopealla etsinnällä, tässä jos sua kiinnostaa! :) https://www.youtube.com/watch?v=7myHS2rZMcg

Kartsi

Mä olen nähnyt vain toisinpäin eli että tehdään suomalaiselle henkilölle (mun sisko) aasialaiset silmät teipillä. Kuulemma tuntui ensin tosi oudolta, kun silmiä ei saanut kunnolla auki, mutta siihen tottui kuulemma tosi nopeesti! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

KERRO MITEN TEHDÄÄN TOLLANEN AASIALAUSMEIKKI!!:D mut ei tota luomijuttua...mut noi silmämeikit yms.ymms...: )))

Halina (Ei varmistettu)

aasialaismeikki** t: Halina

Malin (Ei varmistettu)

Tosta luomivakokompleksista oli joskus sata vuotta sitten juttua Oprahissa. Aasiassa kuulemma pidetään luomivakoa järjettömän kauniina kun on kerran sielläpäin niin harvinaista, ja siinä Oprahissakin oli nainen jolla oli oikea itsetunto-ongelma aiheesta..

Vierailija22254 (Ei varmistettu)

Toihan on ihan vanha juttu.. Käyttävät myös ripsiliimaa ja eye lid -liimaa luomiensa "parantamiseen" :)

MMR (Ei varmistettu) http://mmrfeb.blogspot.com

Itse asun Kiinassa ja ainakin omien paikallisten ystavien mukaan nuo teipit ovat ihan hopohopo juttu. Noita teippeja kylla loytyy ihan jokaisesta pienestakin kosmetiikkaa myyvasta liikkeesta joten tieda sitten. Ehka nama on naita tuotteita joita ostaa ja ostaa, kerta toisensa peraan vain huomatakseen etta ei, ei toimi edelleenkaan.

Kymmenen euroa per paketti? Hieman huimalta tuntuu.. :( Itse kun yleensa maksan ihan peruslaatuisista (siltikin hyvista) ripsista 0.5 senttia per pari ja _erittain_ hyva laatuisista about 4-5e.

Vierailija (Ei varmistettu)

Uskaltaako maksaa luottokortilla ? Vähän pelottaa ostella ulkomaisista tuntemattomista verkkokaupoista:D

Kommentoi

Ladataan...