Itseruskettava herkällekin iholle: St. Tropez Naturals

Saara Sarvas

 

Vaikka vaalea hipiä onkin kauniimpi, kuin tämän blogin sisältö, tykkään silti auringon päivittäin kirkastuessa olla hieman maitovalasta ruskeampi... Ennemminkin sellainen maitokahvin värinen!

Sain viime viikolla Cesarsilta testiin meidän Jennankin alituisesti hehkuttamia St. Tropezin itseruskettavia. Päätin kokeilla Naturals -sarjaa, jonka ruskettava ainesosa Vegetan on täysin kasviperäinen. Tuotteissa on muutenkin pyritty korvaamaan synteettiset raaka-aineet luonnonmukaisilla, mutta eivät nämä silti ole mitään puhdasta luonnonkosmetiikkaa :)

Naturals -sarja on suunnattu erityisesti herkkäihoisille, mutta itse voisin vaihtaa näihin vaikka kokonaan! Värin luvataan olevan tavallista St. Tropezia vaaleampi, mutta muutamalla levityskerralla saa kunnon värin pintaan.

Testiksi läträsin toiseen jalkaani pumppupullossa myytävää milkiä ja toiseen voidemaista lotionia.  Molemmat tuotteet imeytyvät nopeasti ja jättävät ihon silkkiseksi ja vaatteet uskalsi pukea päälle aika nopeasti.  Tähän tosin saattoi vaikuttaa myös se, että kuorin ihon muutamaa päivää aiemmin.

Seuraavana aamuna väri on todella kaunis ja luonnollinen, mutta kuten luvattua, ei röyhkeän tumma. Tuoksu ihollakin on ehkä normaalia itseruskettavaa miedompi? Rusketuksen luvataan kestävän 4-5 päivää ja omalta iholtani se näyttäisi kuluvan kokonaan pois noin neljässä päivässä.

 

Tykkäsin tuotteista todella paljon ja suosittelen testaamista varsinkin kaikille itseruskettaviin hieman skeptisesti suhtautuville!

 

 

p.s. Tuotteet näyttävät olevan reilussa alessa täällä! :)

p.p.s. Tsekatkaa ultimaaliset levitysvinkit Jennan palstalta!

Kommentit

Heippa, täällä skeptikko. Kumpi sun mielestä noista oli parempi, vai menikö ihan samaan kastiin? Ja mitä eroa tuotteissa muutenkin on? 

MK (Ei varmistettu)

Kuva olis kiva :)

zaru (Ei varmistettu)

hei! tämä ei liity postaukseen, mutta ajattelin kysyä miltä merkiltä löytäisin todella vaalean meikkivoiteen? Ihoni on todella vaalea ja punapohjainen. Tarvitsisin myös hieman peittävyyttä.

Vierailija (Ei varmistettu)

yhdyn MK kommenttiin, kuva olisi kiva. sellainen ennen- ja jälkeen kuva :) kuulostaa kyllä houkuttelevalta tuotteelta. tuo linkki minkä laitoit mistä saisi edullisesti nuo ostettuu niin, vissiin loppunut kokonaan tuolta tai mä en päässyt "käsiksi" noihin tuotteisiin..

Vierailija (Ei varmistettu)

Ainakin näillä on Ecocert-sertifikaatti.

Sopuli (Ei varmistettu)

Moi saara! Tää ei liity tähä postauksee siis nä kysymykset mut mua kiinnostais et mikä on sust hyvä meikkivoide ku ittelläni ei oo oikee mitää hyvää ? Ja pilaako liimattavat irtoripset omia ripsiä ja voiko seiskaluokkalainen laittaa sellaiset ripset vai onko se liian aikaista? oot ihana! T. Sopuli

yhyy! (Ei varmistettu)

SAARA! Luin että Aussien tuotteet on testattu eläinkokeilla, onko näin? Meni maku koko hommaan :(((((

Vierailija (Ei varmistettu)

moi saara! voiko mineraalimeikkivoiteen alla käyttää kuultovoidetta?

Julia90 (Ei varmistettu)

Moikka!

Mulla olisi pieni pyyntö.
Oot varmasti kuullut Coastal Scentsin 22 Piece Brush Setistä. Olisko sulla mahdollisesti jopa itselläs sellaista? Jos ei niin tää mun pyyntö on ehkä vähän turha, mutta tilasin siis itselleni kyseisen setin ja mulla on sen sortin ongelma, että osaan sanoa noin puolista siveltimistä mikä on mihinkin käyttöön tarkoitettu :D englannin kieliset siveltimien nimet ei ihan hirveästi kerro. Jos sulla ikinä olisi aikaa, ja jos voisit esitellä ko. siveltimet ja kertoa niiden käyttötarkoituksista, olisi aivan mahtavaa . :) Kiitos etukäteen!

Ja loppuun vähän akuutimpi kysymys. Kuinka usein meikkisiveltimiä kannattaisi pestä/huoltaa?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.