Kevään kynsiuutuuksia IsaDoralta

Saara Sarvas

Postisetä kiikutti pari viikkoa sitten testiin paketillisen IsaDoran kevätuutuuksia, joista ensimmäiseksi iskin kynteni näihin kuuteen herkulliseen kynsilakkaan! Edes auringonvalo ei auttanut kameraani tallentamaan värejä niin herkullisina, kuin ne oikeasti ovat.

IsaDoran lakat ovat olleet mielestäni aina todella laadukkaita, ollakseen "vain" kosmetiikkamerkin yksi tuotelinja. Monissa sävyissä yksi kerros riittää peittävään lopputulokseen, lakka kuivuu nopeasti ja pullojen siveltimet ovat ensiluokkaisia ja ihanan leveitä! 

 

Sävyjen nimet ovat erityisen eksoottisia.

 

Tässä parhaiten onnistunut swatchaukseni. Lakoissa ei ole mitään ylimääräistä glitteriä tai kimallusta sävyä Papagayo Blue lukuun ottamatta. Sen hohto taas on hyvin uniikin hologramminen! Muut viisi sävyä ovat syvän crememäisiä ja peittäviä.

 

Tällä kertaa valitsin kynsille itselleni todella vieraan hehkuvan punaisen, sävyn Hot Hibiscus ja voisin hyvinkin nähdä tämän kynsilläni keväisillä sunnuntaibrunsseilla ja ensimmäisten vihreiden kasvien nostaessa päätään lumen alta. 

Siitä tulikin mieleeni, että SPRING IS JUST AROUND THE CORNER!!

 

 

Hohohohoho... 

 

p.s. Ensi viikko onkin videoviikko! Kommentteihin saa jättää toiveita asioista, joiden opastamisen uskoisitte olevan erityisen hyödyllitä videolla :)

Kommentit

Hertta
Lilou's Crush

Onpas kauniita värejä. Mulla on juuri nyt tuon hibiscuksen sävyistä lakkaa Max Factorilta, tykkään hulluna. Mutta onkohan mulle sattunut joku sunnuntaiversio, kun ostin vuosi sitten ihanan mintunvihreän kynsilakan, ja minusta siinä mätti kaikki: niin kestävyys, levittyvyys, peittävyys kuin sivellinkin? Toisten en sitten IsaDora-kynsilakkahyllylle ole sen vuoksi eksynyt, harmitti niin vietävästi mokoma.

Vierailija (Ei varmistettu)

finnitön naama viikossa!!! olis nimittäin pirskeet tulossa ja iho näyttää aivan järkyttävältä.. :(

Minstintin (Ei varmistettu)

Nyt naurattaa niin että melkeen hävettää. Spring around the corner. En kestä. Vissiin hieman väsynyt lukija täällä..........

pepa (Ei varmistettu)

Ei vittu miks mä nauroin tolle.... Kiitos vaan kovasti :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Jotain keväisiä kampauksia!? Helppoja ja yksinkertaisia.. Mitä kaikkee muuta sun kevääseen/kesään kuuluu nyt kun Annakin jää keikkatauolle? :)

nansk

Kuulaalle, raikkaalle kevätmeikille olisi käyttöä! Kiitos (: Ihanan usein olet nyt tässä lähiaikoina postaillut, tosi kivaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Silmämeikkivideopostausopastukset on aina ihan parhaita, niitä lisää! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Video siitä, kuinka toisen puolen hiukset saisi nätisti kiinni sivukampausta(?) tehtäessä. Siis että hiukset vedetään esimerkiksi oikealle puolelle päätä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakkastalven jälkeen tykkäisin tosi paljon jos antaisit vinkkejä miten saisi kasvot kirkkaiksi ja hehkuviksi hyvillä ihonhoitotuotteilla ja meikkaamalla :) Joku c-vitamiini naamio kasvoille yms :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaikka kasvoja kosteuttaa ja olevinaan tekee pohjustukset ja muut, silti naama kohta kiiltää ja on hikisen näköinen...tai yksi mus juttu olisi syntymämerkin peittäminen...vaikeeta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mua alko nyt vähän harmittaa, kun hävitin kymmenen vuotiaana mun sisäsandaalit kouluun, mitkä oli ton hologrammijutun väriset :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Videopostausta kiharoista ! Tai lähinnä ns. pitkistä etuhiuksista mitkä on nätisti kiharrettu ja mimmoset nykynaisilla taitaa olla kaikilla.. Oon yrittäny ja yrittäny mutta en vaan osaa tehdä semmosia :D Nyt ainakin mieleen tulee salkkareitten Cindy kenellä on hiukset täydellisesti kiharrettu !

Vierailija (Ei varmistettu)

Musta olis ihan mahtava saada video joistain helpoista kampauksista arkeen ja juhlaan :-)!

Turhat jorinat

Jep-jep. IsaDoran laatu on yllättänyt mutkin positiivisesti, pysyvät hiton hyvin tuon hintaluokan lakoiksi. Paitsi että uudet cracle-glitter lakat ovat hanurista. Rumaa jälkeä, kuivuessaan muuttuu vieläkin kökömmäksi...  Ostin ahneuksissani vielä kahta sävyä. Harmittaa, koska niillä voi mun puolesta heittää vesilintua. :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei miksen ole löytänyt näitä kynsilakkoja mistään kaupasta?

littleB (Ei varmistettu)

Pakko oli lisätä omaankin blogiin tuo viimenen kuva, niin hyvin irtos naurut keuhkokuumeesta huolimatta :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Asiasta kukkaruukkuun, mutta haluan kiittää fudge-reseptistä. Ihanaa kun saatiin lisäaineeton joulukarkki koko perheen makuun. Superhyvää. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.