Kevätkuvauksia

Saara Sarvas

Anteeksi rakkaat lukijat, mutta mä olen tän päivän venähtäneistä kuvauksista niin loppu, että palaan asiaan ripsien ja kulmien värjäämisestä vasta huomenn. Katsokaa sillä aikaa näitä behind the scenes näpsyjä tämän päivän kuvauksista. 

 

Maaliskuu näyttää melkoisen herkulliselta, eikös vain? ^_^

 

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

sarppa! ootko tehny vielä postausta sun hiushistoriasta? ois kiva jos voisit tehdä semmosen katsauksen sun erilaisista hiuksista elämän varrella jos et oo! ja jos oot tehny jo niin linkki ois kiva :-)

Urpo Nössö (Ei varmistettu)

GHD-asiaan liittyen, miulla on paksut hiukset mut ne on melko kevyet ja sileät. Kokeilin kyllä kaverille jolla on puolipitkät vaalennetut hiukset, ja sain aikaiseksi muutaman ihan hyvän kiharan. Kaveri taas kokeilli miulle, eikä saanut tehtyä kuin vähän lainetta latvaan, miulla on hiusta melkein puoleen selkään. Aineina ollut Franck Provost'n peruslämpösuoja ja Tigin Fun Times hairspray hiusosioon ennen muotoiluyritystä.

noraVierailija (Ei varmistettu)

Hej! Etkö olekin tehnyt joskus pienen postaukset noista konadin sabluunajutuista? Mistä niitä pystykään tilaamaan, ja miten se käyttö... :-)

Annakaisa (Ei varmistettu)

Mitää ihania kynsiä tossa ekassa kuvassa on?? Niiin makeita! <3

annikoo (Ei varmistettu)

Heips! Noi sun Konadkynnet näyttää ihan sikamakeilta! :) Itse sain jouluna jonkun perussetin, johon kuuluu noi perusleimasintarvikkeet + kolme lakkaa. Ongelmana on se, etten saa lakkaa tarttumaan alustalta tuohon leimasimeen, en sitten millään :/ Olen yrittänyt karhentaa leimasimen pintaa hiomapaperilla jne, mutta eipä ole hirveästi vaikutusta. Onko sinulla joskus ollut samanlaista ongelmaa?

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Ihania kuvia lakoista ja lakkailuista! Näitä on kiva katsella.

Vierailija (Ei varmistettu)

Annikooo: mua ainakin auttoi, kun ostin kynsilakanpoistoainetta, jossa ei ole öljyä! Esim. pirkan kynsilakassa ei ole öljyä :)

NooraH (Ei varmistettu)

Ooh! Ihania pastellisävyjä!

Ps. Tiedän, että olet kiireinen, mutta ajattelin kysyä oletko saanut tietoosi muuta paikkaa ostaa hibrow settiä, kuin niiden nettisivut? Se lähemmäs 8 euron postikulut tuntuu tosi pahalta niin pienen ja valmiiksi kalliin tuotteen kohdalla. :(

Vierailija123 (Ei varmistettu)

Jooo, mäki haluun sun hiushistoriasta postausta!! Ja enemmän behind the scenes-matskua, niitä on tullu ikävä :<

MieVaan (Ei varmistettu)

Hei Saara, voisitko kertoa mikä tuon ylimmäisen kuvan Essien pinkin kynsilakan nimi on? Kiitos <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.