Maailman pisin viikko part 3: Vapaa-aikaa laivalla

Saara Sarvas

Moi ja terveisiä sairastuvalta Tampereen keskustasta. Mä tirautin jopa pienet itkut ajomatkalla tänne, kun ajaminen tuntui niin pahalta ja näkyvyys tippui välillä alle viiden metrin. Eilinen menikin sitten tässä sohvalla sikiöasennossa hytisten - ei kiva!!

Tällä kertaa kuitenkin sepustan vähän kaikesta siitä, mitä tapahtuu kun emme tee laivalla töitä! Nämä hetket ovat käytännössä aamulla ennen nimmarinjakomeikkausta ja iltapäivällä yksärin jälkeen. Kaikki muut hetket ollaankin sitten töissä tai nukkumassa :)

 

Laiva tulee ainakin itselle tutuksi jo ensimmäisen päivän aikana ja monesti sitä seilaillaankin samoilla paateilla, jolloin paikat ovat aina tuttuja.

Me majailtiin tällä kertaa kannella 11!

 

Koska ihmisiä on paljon ja alkoholijuomat heikentävät monien harkintakykyä ja toisen ihmisen oman tilan kunnioitusta, kuljetaan usein varsinkin iltaisin erilaisia "salareittejä", eli käytetään henkilökunnan hissejä ja omia käytäviä :) 

Älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin, ihmisiä on ihana nähdä ja kaikki moikkaukset piristävät päivää! Humalaiset urpot jotka seuraavat hytille asti taas ovat asia erikseen...

 

Meidän nukkumahytti oli niin kamalassa kunnossa, että otin vain muutaman esimerkkikuvan :D Tässä muuten näkyy mun uusi rakkaustuotteeni, biothermin skinergetic seerumi, joka sisältää mm. parsakaalia ja soijaa!

 

Ja tässä on mun vaatekaappi :D Keräsin nää seuraavana päivänä nätteihin kasoihin, mutta kyllä se totuus yleensä on tällainen. Yleensä hytissä käydään vain kääntymässä vaatteita vaihtamassa tai nukkumassa. Iltaisin keikan jälkeen on niin poikki, että uni voittaa telkkarin katsomisen tai koneen näpyttelyn.

 

Sään salliessa voi toki katsella maisemia, jotka tällä reitillä ovat kieltämättä upeat!! :)

 

Asia, mitä tulen kaipaamaan varmasti eniten, on messi ja ruoat <3 Europalla on kyllä fantastiset sapuskat, varsinkin näin lihaa syömättömän bodarin näkökulmasta! :D

Valikoima on laaja ja kasviruokapuoleltakin löytyy paljon proteiinipitoisia vaihtoehtoja. Niin ja raejuustoa ja rahkaa (kuten monia muitakin ruokia) on tarjolla 24/7. 

 

Lounaan jälkeen oli vuorossa aina muutaman tunnin ruokalepo ennen treeniä. Musta tulee "vähän" myrtsi, jos nukun päikkäreitä, joten mä vietin tän ajan yleensä konferenssikannella netin kanssa tapellen ja asioita hoitaen.

Ja sitten meidän lempipuuhaan... Messin kyljessä piileskelevälle kuntosalille <3___<3

 

Mä aloitin melkein kaikki aamuni 30min aamucardiolla ja iltapäivällä käytiin aina tekemässä kunnon treeni. Salilta löytyi käytännössä kaikki, mitä vaan saattoi toivoa :)

 

Treenaaminen, nukkuminen ja syöminen ovat kyllä ehdottomasti tärkeimmät palaset työkunnon ylläpitämisessä. Meillä on Annan kanssa molemmilla omat ohjelmat, joita tehdään omaan tahtiin ja huudellaan välillä, miten hirveeltä tuntuu :D

 

 

Ja reenin jälkeen palautusjuomat naamaan! Annan palkkari on luonnollisesti toi isompi ^_^

 

Vaikka tax freestä löytyy herkkuja vaikka muille jakaa, tyydyttiin pääasiassa napostelemaan pari pähkinää ja MULPERINMARJAA (lol) makeannälkään :) Herkkupäivät ovat sitten asia erikseen. Olo pysyy muutenkin skarpimpana, kun ei ole sellaisessa sokeripöhnässä koko aikaa.

 

 

 

Pahinta koko reissussa oli tavaroiden pakkaaminen ja niiden laivasta ulos raahaaminen. Mua harmittaa, ettei kukaan ottanut musta kuvaa. Mulla oli 1kpl vetolaukkuja, yksi suuri urheilukassimainen olkalaukku, reppu, olalla kulkeva työkassi, iso työkassi ja vielä tuliaismuovipussi. Mulla on harvoin ollut yhtä tuskainen olo, kuin niiden kanssa "liikkuessa".

Sellaista siis vapaa-ajalla! Huomenna voitaisiin vielä ottaa pieni kurkkaus itse showhun ja jatkaa sen jälkeen ihanilla tax freestä löytyneillä tuoteuutuuksilla :)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

onko annalla ollu liukuvärjätyt hiukset,ja jos on niin säkö ne olet hälle värjännyt?;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, mikäs sua niin pahasti vaivaa. Pikaista paranemista!

Vierailija (Ei varmistettu)

Toivottavasti tosta maksetaan sulle asianmukainen palkka!

Vierailija (Ei varmistettu)

nii toivottavasti sulle maksetaan haha :D lol

voisitko kertoo vähän että millanen treeniohjelma sulla on? :) ees suurpiirteisesti? teetkö esim joka kerralla koko kropan vai esim jalat ja pepun yhtenä päivänä ja kädet seuraavana yms..

Kerjäläinen (Ei varmistettu)

Oli kiva nähdä teitä tuolla! :) hih kiiitos miljoonannen kerran, oli tosi upeeta ♥ ja jos et ole vielä jostain kuullut, mä sain 20cnt ja menin pelaamaan sitä huippuu pelii! MUTTA SINNE MENI NEKI RAHAT, SINNE PIRUN KONEESEEN :( ainiin ja sekin vielä, katsoitko sen kirjan kunnolla ?

♥:Kerjäläinen Henna

vivii (Ei varmistettu)

hei saara :) olisi mahtava jos tekisit joskus postauksen sun treenaamisesta!

Vierailija (Ei varmistettu)

Muaki kiinnostas noi annan hiukset! et vois joskus kertoo niistä iha lyhyesti?:) millä värillä ne on värjätty?

Vierailija (Ei varmistettu)

MIten saat naaman pysymään niin ettei se kiillä? kun esim ottaa valokuvan niin niissä iho on iha kiiltävä..hyi. Miten sä siis niinku meikkaat ihon ettei se kiillä?:D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä toi ihana reppu on? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Eilen oli huomenna.

Vierailija (Ei varmistettu)

&lt;3

Vierailija (Ei varmistettu)

Pakko kommentoida tähän kun luulen, että sinun kautta saa asian nopeasti perille (tai en tiedä onko Anna jo tietoinen asiasta)... Mutta asun tällä hetkellä Shanghaissa ja täällä on näitä feikki cd/dvd-kauppoja joka puolella. Olen nähnyt Annan levyn täällä moneen otteeseen ja miettinyt kuinka se on tänne asti eksynyt.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.