Päivitetty pääsiäinen - Blingnon !

Saara Sarvas

 

Kun kuulin, että fazer järjestää meille Lilyläisille vanhan kunnon munantuunauskisan, olin kärppänä mukana! Idea oli harakalla heti selvänä mielessä - lopputuloksen täytyy kimaltaa kevätauringossa, kertoa Lilyläisyydestä ja olla niin kaunis, etten raaski syödä sitä :D

Kisamignonini on edelleen ehjä, mutta älkää kysykö, mitä niille koekappaleille on käynyt... Eilen julkaistiin muutkin munakilvan osanottajat. Käykää siis äänestämässä lempparianne (joka on luonnollisesti timanttipäälysteinen ja kimaltavatäällä fazerin kisapostauksessa, niin voitte samalla voittaa ison kasan omia pääsiäisherkkuja!

 

p.s. Mä voisin nyt mennä sulattamaan viimeisen valkopintaisen mignonini, sillä mun yläleuasta revittiin tänään toinen viisuri. En voi kertoa miten paljon pelkään hammaslääkäriä, mutta tällä kertaa pääsin aivan ihan lääkärin käsittelyyn ja tuplamäärällä puudutusainetta (mun kitalaessa on kuulemman eritysen vähän puutuvaa pehmytkudosta) homma oli täysin kivuton! 

Nyt 3h myöhemmin alkaa jomottaa aika lailla ja ajatus mignonin ihan minkä tahansa syömisestä tai juomisesta kauhistuttaa aika paljon.. Ensi keskiviikkona on sitten toisen puolen vuoro!

Toivottavasti poski muuten ei turpoa aivan muodottomaksi, sillä huomenna on edessä Aussie Blog Awards!!

 

Share

Kommentit

JUULAI (Ei varmistettu)

MITEN VOIN ÄÄNESTÄÄ SUN MUNAA???????

Vierailija-JUULAI (Ei varmistettu)

OHO nyt löysin!

Leenaa (Ei varmistettu)

IHANA!! :D Oli pakko käydä äänestämässä :b

no se (Ei varmistettu)

Hienosti pysyy muna pystyssä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Sun munaa käyty äänestämässä ja täytyy myöntää että kyllä se sun muna on kaikista hienoin!

riinam (Ei varmistettu)

Kuulostaa tutulta, tuo hammaslääkäripelko & viisaudenhampaan poisto! Kannattaa hautoa poskea kylmällä, se ehkäisee tosi hyvin turvotusta ja mustelmaa. Itsellä tavallisessa poistossa ei poski turvonnut, mutta kun hammas laitettiin palasiksi ja vähän leikattiin ientä, niin näytin toispuoleiselta hamsterilta kolme päivää, mustelman kera, tietenkin.

Janet (Ei varmistettu)

No mutta sun munahan oli upein :) äänestetty :)
Ja koitahan jaksaa siellä, mä tiedän kuinka pyllyä se kolotus on viisureiden poiston jälkeen. Multa kun ei vedetty kerralla vain yhtä vaan kaikki neljä! Siitä toipuminen oli melkoista tuskaa ja muista ottaa särkylääkettä heti kun tuntuu siltä. Ei tartte turhaan sit kärsii niistä kolotuksista :)

Vierailija (Ei varmistettu)

sun muna on hienoin, kävin äänestämässä ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Pojot täältäkin..
Sun tekemä muna oli epäilemättä ja ehdottomasti kaikista hienoin ja vaivaakin olit oikeasti nähnyt. Mutta mulla nauratti niin se "Muna Rikas" -tarra, että melkein äänestin sitä. :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.