Saara loves Pai!

Ladataan...
Saara Sarvas

Taidan olla päätä pahkaa rakastunut. Rakkauden kohteeni on tämä Pain Rosehip BioRegenerate -ruusunmarjaöljy, joka syrjäytti kerralla kaikki aiemmin käyttämäni kasvojen kosteutus- ja hoitotuotteet.

Kuten olen aiemminkin kertonut, ihoni on herkähkö ja rasvoittuva sekaiho, joka ei kauheasti tykkää rasvoista. Kevyet seerumit ovat olleet luottotuotteitani viimeiset vuodet ja nyt talvella olen käyttänyt kasvojeni tehokkaamonaa kosteutukseen Weledan manteliöljyä, joka on toiminut ihan moitteettomasti.

Muutama päivä sitten saatu ruusunmarjaöljy on kuitenkin kiilannut kärkeen, sillä se on muutamassa yössä pehmentänyt täysin T-alueen pinnalta koviksi kuivuneet paksummat ihoalueet ja tasoittanut kasvojen rasvoittumista huomattavasti - siis kahdessa päivässä. 

En yhtään ihmettele, miksi öljy on voittanut lukuisia palkintoja ja odotan innolla, tasapainottuisiko ihoni tämän öljyn ansiosta entisestään. Mitä tämä ruusunmarjaöljy sitten lupaa tehdä?

  • Luonnollinen A-vitamiini tehostaa ihon korjaavia ominaisuuksia
  • Hoitaa auringon aiheuttamia vahinkoja ja ikääntymisen merkkejä, kuten pieniä juonteita
  • Sopii kaikille ihotyypeille

Muutkin ruusunmarjaöljyt saavat varmasti aikaan vastaavaa jälkeä, mutta Pailla on sen valmistamiseksi patentoitu oma menetelmänsä, jonka avulla öljystä tulee supertiivistä ja tehokkaampaa.

En ole kokeillut muita vastaavia tuotteita, mutta Pain Rosehip BioRegenerate on öljyksi todella jämäkkää ja tiiviin tuntuista. Tuote suositellaankin levittämään hieman kostealle iholle, tai sekoittamaan kosteusvoiteen sekaan.

Niin ja se hinta! Candyshopilla tuote maksaa 24e, mikä ei mun mittakaavalla ole paha hinta tämänkaltaisesta tehoseerumista. Pullo kestänee jokapäiväisessä käytössä muutaman kuukauden!

 

Sen lisäksi, että en rasvaa naamaani, mä en kosteuta vartaloni ihoa juuri koskaan.. Suutarin lapset jne.

Syy tähän on se, että vartalolle tarkoitetut kosteusvoiteet eivät tunnu kosteuttavan pientä hetkeä pidempään, ne rullaavat ihollani, tai ovat INCI-listoiltaan täynnä täyteaineita ja silikoneja. Jälkimmäisistä tykkään hiuksissani, mutta iholla ne tosiaan ovat turhia.

Pain Comfrey & Calendula -kosteusvoide on todella rauhoittava, imeytyy vastoin oletuksia yllättävän nopeasti ja kosteuttaa kunnolla. Olen levittänyt tuotetta iltaisin ennen nukkumaanmenoa käsivarsiin, decolteelle, pohkeisiin ja ennen kaikkea kantapäihin ja jalkapohjiin, jotka se on elvyttänyt lähes kesäiseen kuntoon.

Myös kämmenissäni ammottaneet kuntosaliperäiset hiertymät ovat sulkeutuneet ja kadonneet huomaamatta!

Tuote on tarkoitettu ennen kaikkea kuivalle iholle ja taidan laittaa atoopikkoystäväni testaamaan sen tehoa pikimmiten.

Pumppupullo on superkätevä ja purkki on designiltaan kaiken lisäksi niin söpö, että sitä on mukava esitellä yöpöydän reunalla. Siitä se on iltaisin myös helppoa napata käyttöön.

Tämä purkki kustantaa 32e ja palaan purkin loputtua pohtimaan, onko tuote hintansa väärti! :)

Share
Ladataan...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko noissa miten voimakkaat tuoksut? Alkaa usein päätä särkeä liian voimakkaista tai pistävistä hajuista, joten siksi kiinnostaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Itselläni on käytössä bio-oil öljy ja olen tykännyt..ihoni hyväksyy paljon paremmin kevyet öljyt kuin rasvat, vaikka ne olisivat kuinka kevyitä. Öljyssä vielä se plussa että sitä voi käyttää muuallekkin vartaloon ja hiuksiinkin olen sipaissut kun ne ovat olleet sähköiset.

Ensi kerralla voisi kokeilla Paita:) paitsi että siihen menee varmaan pieni ikuisuus kun öljy kestää niiiiin kauan...

Saara Sarvas

Vierailija, Hmm.. No kyllä nämä tuoksuvat, mutta melko luonnollisella tavalla. Ruusunmarjaöljy tuoksuu hyvin kypsyneeltä ja murskatulta ruusunmarjalta (ei oma suosikkini ;P) ja Comfrey & Calendula taas villiyrteiltä. Tuoksu tosin katoaa hyvin nopeasti :) 

 

Vierailija, Joo, öljyt ovat kyllä tehneet kovaa nousua ja hyvä niin. Voithan ostaa Pain ja sekoittaa sitä tipallisen Bio-oilin sekaan, jolloin molemmat kestävät tuplasti pidempään! ;)

Urpo Nössö (Ei varmistettu)

Oletko kokeillut Aqualan Plus-voidetta kasvo- sekä vartalovoiteena? Mielestäni toimii valtavan hyvin rasvoittuvalle iholle, kosteuttaa tarpeeksi, imeytyy nopeasti (myös vartalolle hyvä juuri siksi, en jaksa hinkata juuri niitä rullaavia voiteita puolta tuntia suihkun jälkeen iholleni, enkä myöskään pidä siitä tahmaisesta tunteesta jota tämä ei jätä). Eikä maksa liikaa!

Jennym (Ei varmistettu)

Saara, osaatko sä sanoa minkä takia Moroccanoilia ei saa tilattua UK:n ulkopuolelle tänne Suomeen? Yritin äsken feelunique.comista sekä lookfantasticilta ja molemmissa sama juttu! Nyt suututtaa :( Pari kk sitten sai vielä!

Vierailija (Ei varmistettu)

"..ihoni on herkähkö ja rasvoittuva sekaiho" samalla tavalla kuvailisin omaa ihoani ja olisin kiinnostunut jos pystyisit tekemään käyttämistäsi tuotteista ja vinkeistä postausta? Tällä hetkellä kokeilen kylmäpuristetun kookosöljyn käyttöä, on rauhoittanut rasvoittumista ja yleisesti ottaen ihoani todella paljon mutta näppylät ei ota kadotakseen. Olisiko sinulla vinkkejä? Akneen tarkoitetut aineet vain pahentavat asiaa...

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi miten suloisia nuo purkit!! Mulla tulee mieleen ruusunmarjasta se vauvojen sose mitä söin yhessä vaiheessa ihan loputtomiin välipalana :--DD

http://meanwhileintre.blogspot.fi/

Kommentoi

Ladataan...