Syksyn kulmatrendit

Saara Sarvas

 

Aah. Selailin syksyn muotinäytöskuvia ja silmille hyppäsi varsinkin Alexander Wangin ihanan kuulaat ja kevyet meikit yhdistettynä todella vahvoihin kulmakarvoihin. Nyt on viimeistenkin kulmansa aikanaan ohuiksi nyppineiden aika kasvattaa kunnon puskat!!

 

Ohueksi nypityt tai muuten hennot kulmakarvat eivät ole este, ainakaan jos maksukykyä löytyy. Aikanaan kaihilääkkeestä löydetty karvankasvua stimuloiva aine on jalostettu nyt myös kulmakarvageeleihin.

Kuukauden säännöllisen käytön jälkeen kulmakarvojen luvataan tuuhentuvan ja vahvistuvan. Ripsissä aineet toimivat, joten miksei kulmissakin? Kuvassa Brow Doctor n. 30e (vasemmalla), LA Lash n. 99e (oikealla) ja Talika eyebrow Lipocils n. 30e.

 

 

Kulmien ehostukseen käytetään tänä syksynä luomivärejä. Niillä lopputulos on täyteläinen.

Varmista, että käyttämäsi sävy ei ole liian punainen! Testaa esim. Make Up Storen eyebrow kit. 

Share

Kommentit

...a bit of Life

Mahtavaa että tämäkin trendi, aina välillä nostaa päätään. Omia kulmia kun saisi olla nyppimässä harva se päivä. Nyt voin hyvällä omallatunnolla jättää nyppimisen välillä väliin, ja ainakin kuvitella olevani trendikäs ;)

Vakituinen Vierailija (Ei varmistettu)

Oh... Mul on kulmakarvat ihan nyppimättömät mutta ei millään kävis noista puskista. Nää on tälläset keskipaksut ja melko vaaleet. Suomalaiset kulmakarvat, huoh! Mutta oon onnellinen tästäkin, ohuet kulmakarvat on kamalat!

prefecta
Hieno päivä

Mistä tota LA LAshia saa??? tahtoo!

Vierailija (Ei varmistettu)

Punaset kulmakarvat, FUCK YEA!

HeidiP (Ei varmistettu)

Mykistyin kun melkein törmäsin viime viikolla täällä Oulussa suhun ja Annaan. Näytit tosi nätiltä siinä sun ponchossa ja muutenkin tosi kivalta tyypiltä! :)

www.facetomorrowtoday.blogspot.com

Vierailija (Ei varmistettu)

HEI kerro miten saan mun kulmakarvat aisoihin?! Ne on tosi pitkät, melkein vois letittää. Aina sojottaa eri suuntiin, vaikka kuinka yritän harjata ne. Ei ole kivaa ei, auta minua pulassa!

Saara S.
Saara Sarvas

Dee, Kyllä nuo puskat ovat viime vuosina olleet aika vallalla mielestäni! Nyt ne vaan tulevat oikein omana alleviivattuna osionaan :D

 

VV: Kuulostaa sellaisilta, mitkä saa ihanasti harjailtua geelin kanssa hyvään muotoon!

 

Prefecta: Hmm.. Mä kurkkaisin täältä kaikki paikat, josta löytyy lash perfectiä :)

 

Vierailija: Ne on siistit! Ja pinkit myös ajoittain :D

 

HeidiP: Haha, olisit tullut sanomaan moi :) Meillä tosin saattoi olla meno päällä. Oulussa ei voi hukata hetkeäkään. Mä täällä juuri suren kotiinpaluutani... Pian taas takaisin sinne!

 

Vierailija: No ensinnäkin, voit lyhentää kulmakarvojasi kamman ja kynsisaksien avulla! Kampaa kaikki karvat pystyyn ja ylöspäin vuorotellen ja lyhennä karvoja vähän kerrallaan lopputulosta tarkastellen. Jos mogaat pahasti, niin ei hätää, kulmakarvat uusiutuvat muutamassa viikossa :)

Parturoinnin jälkeen voit testata kulmiin LAB hair glue -nimistä hius"liimaa", jonka saa helpoimmin levitettyä ripsiharjalla. Se on niin tiukkaa tököttiä, että sitkeimmätkin karvat pysyvät ruodussa.

Vierailija (Ei varmistettu)

kiinnostais tietää että minkäväriset kulmakarvat sopii sun mielestä punahiuksisille ?

Andi (Ei varmistettu)

Ihanaa, uus postaus :) Ja jeah, kulmakarvat pitää olla ojennuksessa!

Vilma (Ei varmistettu)

Heiii... Nyt on pakko kysyy kun kerrankin liittyy aiheeseen! Kun oon kuullu noista euroopassa myytävistä ripsilannokkeista että ne ei toimi samalla teholla kuin rapakon takaa tilatut ja mietin että onko niin että tota vaikuttavaa ainetta ei oo vielä hyväksytty eu:ssa kosmeettiseen käyttöön... Mutta siis tuotteita myydään tietysti ihan yhtä tehokkaina. Ja muutenki jotenki vähän scifi olo et voi kasvattaa itelleen puskat jollain aineella ilman sivuvaikutuksia. This must be dream:)

kulmis (Ei varmistettu)

Sun vanhassa blogissa oli joskus tosi hyvä postaus kulmien meikkaamisesta/muotoilusta. Yritin sitä sieltä nyt etsiä, mutta en löytänyt. Saisikos sen/sellaisen uudelleen?

hymyjä pakkasessa

Mä oon jo pidempään ongelmoinnut kulmieni värin suhteen. Omat on tummahkot, mutta "loppuu kesken" ja haluisin meikata ne punaisiin hiuksiini sopiviksi, mahdollisimman luonnolisen näköisiksi. Oisko mitään oranssihtavan värin vinkkejä? Luomivärejäkin oon katellu sillä silmällä, mutta aina on kimalletta tai jotain muuta vikaa :D

Ann (Ei varmistettu)

Vierailija (ei varmistettu) | 13.9.2011 19:05

kiinnostais tietää että minkäväriset kulmakarvat sopii sun mielestä punahiuksisille ?

Jep mietin samaa. Kun aina joka paikassa toitotetaan ettei kulmavärissä saa olla punaista. Värini on nyt kastanjan ja kuparin sekoitus eli ns punaruskea. Omat kulmani ovat taas lähes mustanruskeat.

vvvvra (Ei varmistettu)

Tää ei liity nyt asiaaan, MUTTA mulla olis tämmöne kysymys: mun iho on tosi vaalee(meikkivoiteen sävy on 00 tai 01) ja tarvisin varjostusvärin, sillä aurinkopuuteri ei oo kovin hyvän näköstä... Joten voitko suositella jotain kohtuuhintaista varjostusväriä? :))

Roosaaa (Ei varmistettu)

Hei, kumpaa suosittelisit mielummin, tuota Talikaa vai tuota Brow Doctoria, samanhintaiset tuotteet kun ovat kyseessä? Brow doctoria saa Sokkarin verkkokaupasta just tarjoushintaan, niin tekis mieli laittaa tilaus menemään. :)

Tytsykkänä (Ei varmistettu)

Moikka sape!
Tuota lääkettä käytetään silmänpainetautiin.. ja siinä on tosiaan sellainen sivuvaikutus että se kasvattaa uskomattoman pitkät, paksut ja mustat ripset!! Potilaille määrätään ko. lääkettä myös usein toiseen ns. terveeseen silmään, koska muuten silmät olisivat täysin eripariset :DD. En usko että ripsarit on vaarallisia :)Koska ko. lääkettäkin voidaan laittaa terveen silmän ripsien tyveen. Tällainen lääke on mm. nimeltään xalatan :)

Kommentoi