Testissä: LivBox

Saara Sarvas

Mua odotti Tampereella monta ihanaa pientä pakettia, sillä mun piti tulla tänne jo viime viikolla. En kuitenkaan viitsinyt matkata kipeänä, tai tartuttaa ärysttävää flunssaani eteenpäin..  

Jännittävin postiin saapuneista paketeista oli ehdottomasti fiini musta LivBox, jonka saan muutaman kuukauden ajan osana bloggaajien kokeilujaksoa.

Mainitsenkin jo tässä alussa, että tästä, kuten muistakaan testaamistani jutuista, ei ole mitään kirjoituspakkoa, vaan päätän ihan itse, mitä haluan teille hehkuttaa. Tämä boksi kuuluu ehdottomasti hehkutettaviin, sillä kyseessä on yksi loistavimmista kosmetiikkajutuista, mistä olen vähään aikaan kuullut!

LivBox on kuukausittain sen tilanneille lähetettävä paketti, mihin on kasattu upouutta kosmetiikkaa sekä tuotteita, joita ei välttämättä tulisi itse ostaneeksi.

Ensin olin hieman epäileväinen koko konseptille. Kuka tällaisen nyt ostaisi? Sika säkissä jne.. Mutta kyllä tällaista paatunutta kosmetiikan liikakäyttäjääkin jännitti avata tämä yllätyspaketti :D

 

Kokonaisuus on visuaalisesti mietitty loppuun asti ja fiilis oli laatikkoa avatessa täysin erilainen, kuin hämäriä eBay -lähetyksiä tonkiessa.

Onkohan laatikko täynnä euron kynsilakkoja ja huulikiiltoja, vai paljastuuko sielä jotain ihan oikeasti hyödyllistä?

Tämän kuun paketin teemana oli juhlahumu ja aina ihanan aurinkoinen Mariela Sarkima oli valikoinut sinne viisi monipuolista tuotetta.

 

 

Tässä paketin sisältö kokonaisuudessaan. On luomiväriä, vartalovoidetta ja tuhkimotippaa! Todella monipuolinen valikoima ja sävyt toimivat teoriassa kenelle tahansa, jos omat mieltymykset vain osuvat oikeaan.

Hauskinta ideassa on mun mielestä mahdollisuus kokeilla jotain aivan uutta.

Itse en esimerkiksi olisi varmaan koskaan päätynyt ostamaan Goshin luomiväripalettia, mutta jo nopea swatch kämmenselkään yllätti minut positiivisesti tuotteen koostumuksesta ja pigmenteistä.

 

Boksin hinta on kuukausittain 13,90€ ja nopea laskutoimitus kertoo, että paketin sisältö oli yli 50€ arvoinen. Bossin vartalovoidetta ei ole erikseen myynnissä, eli sitä en tähän laskutoimitukseen edes liittänyt. Paketin voi tilata kerrallaan kolmeksi kuukaudeksi joko itselleen tai lahjaksi.. Tai lahjaksi itselleen ;)

Ainoa miinus hommassa on se, että bokseja ei ole vielä saatavilla kaikille halukkaille.. Hommaan voi tutustua paremmin LivBoxin kotisivuilla ja kutsun voi tilata täältä.

Ihana idea ja loistavaa, että hinta on pidetty näin kohtuullisena! Uskon, että tästä on iloa etenkin monelle, joka ei raaski laittaa rahojaan uusien tuotteiden kokeilemiseen, vaikka mieli tekisi.

Onko joku jo tilannut oman LivBoxin, vai kuulitko tästä ihan ensimmäistä kertaa?

Kommentit

Nappi (Ei varmistettu)

Kun näistä oli ekoja blogi mainintoja ainakin viikko sitten, kiiruhdin heti tilaamaan itselleni tälläistä boxia. Ne olivat kuitenkin heti loppu... Olen täysin katkeroitunut, ettei näitä ole riittävästi esim. meille köyhemmille kansalaisille joilla oikeasti olisi käyttöä tälläiselle hinta/laatu suhteelle. :( Miksi tehdä tälläistä tempausta, jos siitä suurimman osan mieli vain pahoitetaan! (mitä olen netistä huomannut, en ole ainoa ketä harmittaa :DDD)

Saara S.
Saara Sarvas

Nappi, Kai pistit kuitenkin kutsukutsun menemään? Projekti on käsittääkseni niin uusi, ettei kysynnästä voitu aluksi tietää ja siitä johtunee rajoitettu määrä. Kun halukkaita näkyy olevan suuri määrä, kasvatetaan lähetettävien boksien määrää varmasti ^_^ En usko, että ideana on tehdä mitään elitististä tuotetta, joka on hankalasti saatavilla :P

meowww (Ei varmistettu)

Mun mielestä tää idea on aivan loistava enkä tiennyt, että tälläistä tehdään Suomessakin! :) Olen kuitenkin vähän pettynyt noihin nettisivuihin enkä sen vuoksi kokenut luotettavaksi tilata mitään (mietin, että jos olisin tilannut vaikka kaverille lahjaksi). "--Paketin voi tilata kerrallaan kolmeksi kuukaudeksi joko itselleen tai lahjaksi--" en tiedä olenko sokea, mutta en löytänyt nettisivuilta minkäänlaista mainintaa siitä, kuinka pitkäksi aikaa kerrallaan tilaus olisi ja onko mitään muita vaihtoehtoja kuin tuo kolme kuukautta kerralla. Mutta no joo.. jos homma on vasta alkuvaiheessa niin ymmärrän, ettei hommaa ole hiottu ihan täydelliseksi. Mutta ehkä palaan jossain vaiheessa tähän uudestaan, koska olisin todella kiinnostunut tämmösestä :) Ymmärrän, että noita on kai nyt rajoitettu erä ja pitäisi kiiruhtaa, mutta mää en tilaa mitään ellei ole luotettava olo.

Katjamaria (Ei varmistettu) http://katjamaria.blogspot.fi

Hei mittääääh, olen etsinyt Suomesta näitä kauneusboxeja vaikka mistä mutta en ole törmännyt vielä LivBoxiin :o En tiennyt myöskään tällaisesta blogikampanjasta... jonkinlaisena kauneusbloggaajan kuvakkeena koen vastustamatonsa himoa ja suorastaan velvollisuutta tilata tällainen!

*ilmeisesti puskissa elänyt*

sannnni (Ei varmistettu) http://sairaanihana.blogspot.com

Laitoin kutsupyynnön boksista heti, kun asiaan törmäsin jossakin blogissa. Tänään oli tullut koodi, jolla sain boksin tilattua + maksettua verkkopankissa. Kolme kertaa saa siis yllättyä hieman päälle 40 euron hintaan! Selailin Livboxin esikuvan Glossyboxin sisältöjä ja siellä on kyllä ollut tasokasta sisältöä.

Tämmöiselle maalla asuvalle kotiäidille tämä on aivan ihana päivien piristys. Toivottavasti joulukuun boksissa olis muuten joku hyvä naamarasva kokeiluun, kun vanhat on loppumaisillaan (taitaa olla tosin väärä kanava tässä kommenttiboksissa toivoa :D)

Ihana idea ja alkuun tää 3 kk on just sopiva aika!

mr (Ei varmistettu)

Itse en ollut törmännyt kuin glossyboxiin enkä sinnekään viitsinyt tietojani laittaa kun ei voi sisällön tasoa tietää. :D tästä kuulin joku aika sitten ostolakossa-blogista. Noi lumenen tipat on muuten ihania! Aina käytän äitin omia salaa kun käyn kotona :))

Saara S.
Saara Sarvas

meowww, Hihi, ihan luotettavaa porukkaa on homman takana, mutta tuo on kyllä tässä maailmassa ja Internetissä aivan oikea asenne!! Ja tosiaan kehittelyvaiheissa ovat tämän kanssa ja eiköhän näitäkin kommentteja joku vahtaa teidän reaktioiden toivossa ;) Lisätiedot tilauksista ja eri kestoista saa varmasti sitten, kun saa sen mahdollisuuden siihen itse tilaukseen :) 

 

Karjamaria, Onpas sinulla raikkaan ja ihanan oloinen blogi! :) Ja joo, saatan itsekin jäädä tilaajaksi tämän kokeilujakson jälkeen :B

 

sannnni, Kuten tuolla ylempänäkin jo totesin, kuka tietää, ketkä kaikki näitä kommentteja selaavat! :D Toiveet on parempi huutaa jonnekin muualle, kuin puolisolle tai työhuoneen seinille ^_^ Kuinka kauan tuon koodin saapumisessa about kesti?

 

mr, Hehe, no juuri tuon takiahan on hyvä, että joku testaa ja tutkii! :) En usko, että tuotteiden laatu lähtee ainakaan laskuun tämän alun jälkeen. Onhan kaikille näille brändeille pelkkää plussaa, jos hyvät tuotteet löytävät uusia käyttäjiä! Mäkin muuten kävin aina kotona asuessani äidin taikapurnukalla ;)

Vilma (Ei varmistettu) http://vilmajasmiina.blogspot.fi/

I'm excited! Mä olen odotellutkin milloin tä trendi rantautuu tänne meidän pikku Suomeenkin. YouTubesta oon seurannut kun beauty gurut esittelee kuukausittain Glossyboxejaan ja Birchboxejaan ja mitä näitä nyt on. Hinta on todella edullinen, mutta yleensähän näistä saa lähinnä sample kokoisia tuotteita. Saa nähdä miten konspeti etenee!

Vierailija (Ei varmistettu)

Oih nyt keksit taas uuden käyttötarkoituksen mun rahoille !

Vierailija (Ei varmistettu)

uh, luin myös tästä jo aikasemmin toisesta blogista, mutta olin jo kokonaan unohtanut koko asian! Laitoin nyt kutsupyynnön, ja jään pohtimaan asiaan, tilaanko paketin vai en ;)

Iidaxx (Ei varmistettu)

Oi että. Siitä asti kun kaaaauan sitten ekan kerran luin beatyboxista, jolieboxista ja mitä näitä nyt onkaan, oon oottanut jonkin tällaisen rantautumista myö tänne Suomen rapakolle kuin kuuta nousevaa. Ainut juttu mikä tässä vaan mietityttää on, että onko noiden ulkomaalaisten boxien viehätys juurikin siinä itselle tuntemattomampien merkkien tuomassa estetiikassa ja jaksaako jo jossain määrin tutut lorkut, lumenet ja goshit meikäläistä lopulta niin kovasti kiinnostaa. Mutta kyllä kosmetiikkaloverina kutsua LivBoxiin oon laittanut koska ehottomasti haluan kuitenkin edes kokeilla. Samoin laitoin jo aika päivä sitten nimeä cherieboxin listalle, mutta en tiedä onko kyseinen juttu jo kuopattu ennen päivänvaloa..

Ansku-h (Ei varmistettu)

Itse laitoin heti koodipyynnön menemään kun kuulin tosta. Tuli ensin spostia että ne oli loppunut ja ajattelin jo etten saakkaan sitä mutta sitten sainkin n. 3 päivän päästä koodin!

Tosi ihana idea kyllä ja varsinkin näin opiskelijana rahaa ei hirveästi ole ylimääräistä niin tuon avulla voi testata erilaisia tuotteita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tilattu on, jäädään jännityksellä odottamaan pakettia :)

marsku (Ei varmistettu) http://marsqn.blogspot.com

kuulostaapa mielenkiintoiselta!:) Käsittääkseni ruotsissa on ainakin ollut samantyylinen konsepti jo vähän aikaa!

esme (Ei varmistettu)

Moikka!

Semmoista kyselisin, että oletko aikomuksissa testata erilaisia hiusöljyjä? Niitä mainostetaan joka paikassa ja kaikilla merkeillä tuntuu olevan omansa, enkä tiedä mikä olisi hinta-laatu-suhteeltaan hyvä. Tai ovatko ne oikeasti edes hyödyllisiä. Itse kärsin kuivista hiuksista ja olisi ihana tietää jos hiusöljyistä olisi apua.

Kiitos jos edes harkitset! :)

Janet (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

Kutsu tilattiin heti kun kuulin tästä. Kutsun tultua kävin heti maksamassa. Nyt odotan ensimmäistä pakettia kuin kuuta noudevaa. Voisko olla jo joulukuu? :D Mä olisin kyllä niin halunnut tuon ensimmäisenkin bloggaajille testiin lähetetyn paketin. Kaikki siinä olleet tuotteet ovat niin mielenkiintoisia. Mä vaan veikkaan, että toi mies ei ole niin iloinen tästä kuin minä.... :D Kosmetiikkavarastot senkun kasvaa :D

eva-erica (Ei varmistettu)

minä lähetin 'pyynnön' heti kun kuulin asiasta, varmaan viikko sitten, mutta mitään vastausta ei ole kuulunut! erittäin harmillista jos en omaani ehdi saamaan, nimittäin ehdin jo tätä syvästi rakastamaani konseptia kehaista muutamalle muullekkin kosmetiikkaaan hurahtaneelle ystävälleni :(

anni k (Ei varmistettu)

ei vitsit, vähän mahtavaa! maailmallahan näitä boxeja on vaikka kuinka monia erilaisia ja oon harmitellu sitä kun täältä ei löydy vastaavaa, en olisi uskonut että tänne Suomeenkiin saadan samanlainen kohtuunhintaisena, mutta sitähän tuo kyllä on. täytyy laittaa pyyntöä menemään ja toivoa että kutsu käy! :)

Sunday (Ei varmistettu)

Kuulin boksista ekaa kertaa nyt täältä sun blogista ja laitoin kutsupyynnön menemään. Tänään sain koodin ja tammikuussa pitäisi tipahtaa eka laatikko. Toivottavasti sisältö pysyy yhtä kiinnostavana ja laadukkaana kuin tuossa sun esimerkissä. Idea vaikuttaa tosi hauskalta, kiitos tiedosta! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko tuotteet "oikean" kokoisia eikä mitään näytekokoja?

VierailijaTaina (Ei varmistettu)

Kyllä mä ainakin jaksan uskoa,että paketit tulee olemaan jatkossakin laadukkaita.Mulle tulee se tammikuun paketti ekana ja 3 kk ajan tilasin,kun sehän nyt oli vielä ainoa mahdollinen.Siitähän me sitten kaikki nähdään tilanne ja päätetään jatko omalle kohdallemme:)
Tammikuu,tule jo:)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.