Testissä: L'Oréal Kynsitarrat

Saara Sarvas

L'Oréalilla on myynnissä vielä joulukuun juhlakauden ajan heidän versionsa kynsitarroista. Hintaa paketilla on n. 10e ja sillä saa 18 tarraa! Värivaihtoehtoja on kaksi erilaista ja käyttöohjeet ovat selkeät:

  1. Liimaa
  2. Viilaa
  3. Valmista!

 

Käyttö on siis supersimppeliä. Valitse oikean kokoinen tassa, aseta se kynnelle ja paina reunat tiiviisti kiinni kynteen! Tarroja on helppo leikata, jos oikean kokoista ei tunnu löytyvän. Varo, ettei leikattu palanen tartu tarran pohjaan.

 

Kun tarrat on liimattu paikoilleen, viilaa tarrat poikki kärjestä ja paina kärkiosa taas kerran kiinni mahdollisimman tiukasti.

 

Ja valmista tuli! Tarroilla ei luonnollisesti ole mitään kuivumisaikaa, mutta vältä silti ihon rasvaamista, asioiden availua kynsien avulla ja kaikkea muutakin, mikä rasittaisi kärjen aukeamista ensimmäisten tuntien aikana. Kun tarra ehtii kiinnittyä kunnolla, ne pysyvät hyvänä paljon pidempään!

Nämä tarrat ovat ehdottomasti paksuimmat kokeilemani. Hieman jäykät tarrat on kyllä helpompi asetella ja painaa paikoilleen, mutta ne nousevat auttamattomasti kärjistä nopeammin, kuin ohuemmat versiot.

Pinnan kuvio on kolmiulotteinen ja näyttää aivan siltä, kuin kynsien pintaan olisi liimattu kymmeniä pieniä timantteja! Nyt vähän harmittaa, ettei loppuviikolla ole mitään sen kummempia menoja :D

Kommentit

E-S (Ei varmistettu) http://embosnails.blogspot.fi

Kiitos runsaasta kynsipostailusta viime aikoina. :) Me like!
Koskaan ei ole tullut tällaisia tarroja käytettyjä, mutta monet kuvioinnit on kyllä ihan hienoja, mitä oon silloin tällöin nähnyt esiteltävän. Jääkö poiston jälkeen joku tahmapinta kynteen?!

Vierailijahjet (Ei varmistettu)

Kuinka kauan noi suunnilleen pysyy arkikäytössä ?

Vierailija (Ei varmistettu)

Nyt aivan täysin tästä kirjotuksesta poikkeeva juttu, mutta; tuli Facebookis tällänen mainos vastaan ja aattelin sulta kysyä, ett mahtaakohan tällä olla oikeesti mitään totuuspohjaa? Olis nii kivaa ja helppoo päästä mustapäistä eroon näin halvalla, mut en viittis ees kokeilla jos on iha huuhaata! Ja linkki siis tässä: http://luxstyle.fi/5-acne-killer-125.php?ref=fb-halfprice Kiitos kaunis jos viittit vaivata aivonystyröitäs! :>♥

Vierailija (Ei varmistettu)

Ja sitten jos reunat rupee repsotella niin föönäilee vaa vähän ja painaa takas kiinni :)!! kyllä toimii.

Vierailija (Ei varmistettu)

miksiköhän juuri 18 tarraa? siitähän just uupumaan pari tarraa, jos haluaisi tarroja kahdelle käyttökerralle :(

Turskis (Ei varmistettu)

Ihmettelen kanssa, miksi _aina_ noissa paketeissa on liian vähän tarroja? Joutuu aina leikkelemään pikkurillin tarrat puoliksi, ettei jää vajaita käsiä.

Oletko muuten kokeillut Sally Hansenin kynsitarroja? Ovatko L'Oréalin tarrat helpompia kuin Sallyn?

Lore (Ei varmistettu) http://twinnerstakeitall.blogspot.fi/

Hitsi kun tietäisi mitkä noista on oikeasti käsillään töitä tekevän ihmisen käsissä kestävimmät niin ostaisin kiljuen. Mun kädet on asiakkaan nokan edessä koko ajan ja yritän pitää huoliteltuna mutta hiukan kismittää kun huolellisesti tehdyt ranskalaiset manikyyrit on 1h duunin jälkeen tiskivesissä tms. Siksi miettinyt tarroja tms - suht usein voi vaihdella mutta helppoa. Edellisen lakan poisto, lakkaus, uusi lakkaus, kuivumisen odottelu etc on tuskallista kun yöt on töissä ja päivisin kerää voimia töitä varten ja harvemmin kerkee muuta kuin kipakasti hoitamaan itsensä taas töihin edustavaksi.
Ja joskus kun kynnet huutaa hoosiannaa niin toimiiko nää tarrat tynkäkynsillä?

Saara S.
Saara Sarvas

E-S, No nyt on kyllä ollut kynsijuttuja riittämiin - ja lisää varmaan tulossa :D Yleensä poistan tarrat lämpimän suihkun aikana, jolloin mitään liimajäämiä ei yleensä jää. Näitä tarroja tosin kokeilen ensimmäistä kertaa, eikä poisto ole vielä ajankohtainen :)

 

Vierailijahjet, Hmm.. Veikkaan että se riippuu paljon siitä, miten käsiään käyttää. Hyvät tarrat pysyvät viikon päivät, näiden kestosta en vielä osaa kertoa!

 

Vierailija, Huuhaalta vaikuttaa, en tilaisi, osta mieluummin suolasaippua :D

 

Vierailija, Hyvä vinkki!

 

Vierailija, No jos oikein kikkailee ja kynnet ovat oikean pituiset, niin nuo liuskat voi leikata keskeltä kahtia ja käyttää kahdella kerralla! Tarrat on monesti tarkoitettu vain yhteen kertaan ja eri kokovaihtoehtoja on vain laitettu tarpeeksi mukaan, että kaikki löytävät sopivat :)

 

Vierailija, Hehe, DIY-meininkiin sitä monesti joutuukin, jos tahtoo maksimoida käyttöhyödyn! Paketit on tosiaan tarkoitettu kertakäyttöisiksi. Sally Hansenin tarroista kirjoittelin täällä parin postauksen verran ja niistä tykkään älyttömästi!

Tosin ne eivät ole sinänsä tarroja, vaan ihan oikeita lakkaliuskoja, minkä takia noita paketteja ei voi säilyttää ja käyttää avaamisen jälkeen, kun liuskat kuivuvat ja menettävät sen elastisuuden.

 

Lore, No jos keston kannalta mietit, niin nuo  ylemmässä vastauksessa linkkaamani Sally Hansenin versiot ainakin pysyvät loistavasti! Ne ovat hieman tyyriimpiä, mutta mielestäni rahan arvoisia! Ja toimivat tynkäkynsiin aivan mahtavasti :) 

 

 

Vierailija (Ei varmistettu)

Mitä Saara neuvoisit tällaselle, joka kasvattaa omaa väriään takaisin. Juurikasvua on jo 3senttiä, oma väri kullan vaaleata ja latvat mustina. Miten nämä latvat saisi hieman tasaisemman väriseksi ilman että tuohon juuristoon koskettaisiin`? Balayage?

annaaaaaaa (Ei varmistettu)

etkö enää hengaile annan kanssa? vai onko neiti kadonnu muutenkin keikkatauolle tms kun ei oo näkyny täälläkään blogisssa?:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hey Saara! Oisin kysyny neuvoa "viiksien" eli huulikarvojen vahaukseen... mulla ei niitä ole älyttömän näkyvästi, pienet läntit vaan, mutta on alkanut häiritä. Oon aiemminkin miettinyt niiden vahaamista, mut pelkään et ne kasvaa kahta tuuheempana takas! :D ja kun en niihin kiinnitä aina ees huomiota niin arveluttaa kannattaako... Mutta mitä tuotetta suosittelisit?? Ja kasvaako ne takas vielä pahemmin? Kiitos ja aamen.

t. Movember?

Toivomus (Ei varmistettu)

Moikka Saara!

Muistan kun jo useampi vuosi sitten lueskelin tiptoesista postausta, jossa teit tutoriaalin wanhojen meikistä. Silloin jo oli mielessä, että vitsit on kätevää kun tälläinen postaus löytyy omia wanhoja ajatellen, joita tosin saisi vielä odotella muutaman vuodeni. :-D Nyt mä saan kuitenkin vihdoin helmikuussa kokea oman prinsessapäiväni ja tuli tää sun postaus mieleen kaikkea laittautumista ajatellen. Eli oisko mahdollista, että tekisit uuden vastaavanlaisen postauksen? Siinä tanssahdellessahan hikoaa ihan kiitettävästi esim. nopeassa valssissa, niin voisko meikissä ottaa huomioon sen, että millainen kannattaa pohjustuksen ym. olla, jotta meikki pysyisi koko päivän naamassa eikä suurinpiirtein valuisi kesken kaiken pois, mutta ei kuitenkaan olisi liian 'paksun' oloinen?

Aivan mahtavaa ois, jos tämmöinen toteutuisi. Siitä olis varmasti monelle hyötyä ihan yleisesti juhlameikkiäkin ajatellen:)

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, No balayage voisi toimia loistavasti, mutta jos latvat ovat oikeasti pikimustat, kävisin ehkä jossain välissä tekemässä yhden kappaleen kevytvaalennuksia. Ruskeat hiukset vaaleilla balayage-raidoilla ovat tuhottomasti luonnollisemmat, kuin mustat vaalealla tyvikasvulla ja vaaleilla raidoilla! :)

 

annaaaaaaa, Heh, eipä Annaa tai ketään muitakaan mun ystäviä ole koskaan tässä blogissa kamalasti näkynyt, vai onko? :D Keikkatauolla on ja puuhastelee tulevia hommiaan! :)

 

Vierailija, Noh, lähes kaikilla naisilla on jonkin verran karvoitusta ylähuulessa, toisilla tummempaa ja toisilla vaaleampaa. Kokemuksen syvällä rintaäänellä voin sanoa, että jos vahaat pienet viiksesi, eivät ne kasva kahta kauheampina takaisin. Luultavasti et edes muista koko asiaa, ennen kuin parin kuukauden päästä alat tutkia huultasi uudemman kerran :)

Kannattaa hoitaa vahaus illalla ja ensimmäisellä kerralla ennen vapaapäivää! Jos ihosi reagoikin jotenkin ikävästi, ei ole kivaa kulkea huuli täynnä punaisia pisteitä tms :D

 

Toivomus, Kyllähän tällainen varmasti onnistuu! :)

Happy (Ei varmistettu)

Eksyin blogiisi sattumalta More to Loven blogin kautta. Töissä oli tänään hirmu ankea päivä, ja postauksiasi lukiessa tulin hyvälle tuulelle. Kiitoksia siitä. :) Tahdon nyt vastaavasti piristää sua: Kirjoitat hyvin ja mielenkiintoisesti, ja on ihanaa lukea, kun jaksat hyvin vastailla kommentoijille. Keep up the good work. Blogissasi on myös todella hyödyllisiä vinkkejä "kosmetiikkaviidakossa suunnistamiseen". :) Sun blogi meni mun kirjanmerkkeihin.

Saara S.
Saara Sarvas

Happy, No hitsit, piristit kyllä iltaa hurjasti! Kommentteihin vastailu on välillä hieman jäissä kiireiden vuoksi, mutta yritän nykyään pitää jonot lyhyinä ja runosuonen vapaana ^_^

Wille Niskanen (Ei varmistettu) http://villeniskanen.blogspot.fi

Aika upee idea =)

Vierailija (Ei varmistettu)

Nää on mahtavat! Kyllä harmitti kun oisin päässyt noita ostamaan niin ei löytynytkään enää mistään joten oli varmaan loppunu se juhlakausi. Täytyypä ostaa sitten niitä Sally Hansenin kynsitarroja noiden sijasta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.