Testissä vuoden 2012 villein uutuus: Glitzy Lips -huulifoliot!

Saara Sarvas

Postiluukusta oli tänään tipahtanut jotain niin hämmentävää, että siitä oli raportoitava pikavauhdilla..

Glitzy Lips on viime vuonna jenkeissä lanseerattu huulifolio. Luit oikein: Huulifolio. Täysin uusi tekniikka lupaa huulille metallikiiltoa, joka kestää jopa 8h! Aivan upeaa, että joku tekee edelleen näinkin "mullistavia" ja täysin uusia keksintöjä. 

Ensisilmäyksellä tulee mieleen jonkinlainen huulille suunniteltu Minx ja sen jälkeen se, että eihän tämä nyt mitenkään voi onnistua, eikä ainakaan kestää, eikä ainakaan tuntua normaalilta.. 

Miten homma siis käytännössä toimii - vai toimiiko laisinkaan?

 

 Paketin sisältö

Yhdessä pakkauksessa on GlitzyLips primer, joka muodostaa foliolle tahmaisen tarttumapinnan.

 

Ja yksi rullallinen (n. 1,5m)  huulifoliota, josta riittää laittajan taitojen ja suun koon mukaan materiaalia 20-25 käyttökertaan! Alemmassa videossa muistelen folion pituudeksi 25m - unohtakaa se :D

 

Miten se toimii?

Ensimmäiseksi huulet kannattaa puhdistaa joko vedellä ja saippualla, tai kevyesti alkoholilla sivelemällä. Huulten pinnalla siis ei saa olla rasvaa, mikä alkaisi irroitaa foliot alapuolelta! Puhdistuksen jälkeen keveässä suuta venyttävässä hymyilyasennossa huuliin levitetään kynsilakkamainen kerros primeria.

Primerin levittäminen kannattaa tehdä hyvässä valossa ja kiinnittää huomiota varsinkin ylähuulen symmetriaan!! Jos huulen puoliskot ovat aivan eri paria ja folion väri tumma, näyttää suusi hassulta :)

 

Kun primer on kuivunut kunnolla, suun koko ajan pysyessä hymyilevässä asennossa (n. 1min), painellaan foliosta sopivan kokoiseksi leikattu palanen huulten päälle väripinta ulospäin.

Jos huulesi ovat yhtään pulleat, tai oikeastaan muutenkin, kannattaa foliota hieman taittaa keskeltä pituussuunnassa ja painaa huulet yhteen niin, että taitettu keskikohta jää "purentakohtaan". Näin saat folion varmasti myös huulten keskiosaan ja lähelle limakalvoa!

Painele tämän jälkeen huulet kunnolla ja ronskisti läpi ja repäise folio sitten irti yhdellä päättäväisellä liikkeellä. Se ei satu, eikä tunnu ikävältä muutenkaan.

 

Sen jälkeen voitkin ihailla uusia metallinhohtoisia huuliasi haluamassasi värissä! 

 

Toisella testauskerralla tekniikka ei vieläkään ollut aivan 100% hallussa, mutta luulisin, että seuraavalla kerralla osaisin toimia taas fiksummin.. Jatkoa ajatellen uskon, että olisi mahdollista käsitellä ylä ja alahuuli erikseen, jolloin folion huuliin painaminen voisi sujua mutkattomammin ja tarkemmin. Testaan tätä pikimmiten!

Tunne huulilla on alkujärkytyksen jälkeen yllättävän normaali. Kunhan ylimääräiset primerit irtoavat huulen sisäosasta, voi meikin kanssa toimia jopa pelottomammin kuin tavallisen huulipunan kanssa. Tuote ei irtoa, vaikka sitä hankaa kevyesti, eikä se ole moksiskaan lasista juomisesta. 

Fiilis on todella.. Räväkkä! Joka kerta peilin ohi kulkiessa, sille on irvisteltävä hetki ja tutkittava, miten upeasti metalli heijastaa valoa, kun suuta oikein kääntele ja vääntelee ja mikä parasta... Duckfacen tekeminen näyttää normaaliakin idioottimaisemmalta!

Foliot irroitetaan meikinpoistoaineella 8h kuluttua, tai aiemmin miedolla alkoholilla, esim. desinfiointiaineella pyyhkimällä.

Odotin skeptisenä jotain järkyttävää, mutta myönnän yllättyneeni todella positiivisesti. Katsotaan, liikkuuko Tampereella vappuna ainakin yksi metallihuulinen tyttö ;)

 

Loppuun vielä video ensimmäisestä kokeilukerrasta, eli näin homma oikeasti sujuu, kun tuote ei ole tuttu:

 

 

 

p.s. Kukaan ei liene yllättynyt siitä, että Minx -fanaatikko Katy Perry sporttasi huulia jo Grammyissa ;)

 

p.p.s. Huulifolioita saa halutessaan tilattua täältä!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hui, vähän villiä!

stellanen (Ei varmistettu)

näähän on vähän samantapaisia kuin ne violent lips -huulijutut, tosin niitä ei oo metallisina:D pakko saada testattua!!

Anniina (Ei varmistettu)

Eikää, aika hullut :DD toi ois hauskaa jos vois esim joihinki juhlii soveltaa tommosia. mut itte en osaa ees huulipunaa käyttää ni ehkä ei....

Robynhoodie
Robynhoodie

Heee, ihan huippua! Pystyyköhän noilla hymyilemään vai onko tarkotus pysyä viileenä kuin folio? Tilaukseen... :D

Vra (Ei varmistettu)

Haha, upeet. Hassu keksintö! :)

http://vaatetellen.blogspot.com/

Leenaaa (Ei varmistettu)

Oho, vähän mahtavaa!! (;

Saara S.
Saara Sarvas

Vierailija, No niinpä!!

 

Stellanen, Joo violent lipsit ja sitten ne toiset... Äh en muista ikinä nimeä.. Mutta huulitatskoja anyways!

 

Anniina, Joo alkuperäinen mietteeni oli sama! Mutta pakko sanoa, että nuo olivat niin yllättävän huomaamattomat ja "turvallisen" tuntuiset, kun eivät leviä, niin saatan hyvinkin iskeä itselleni kreisihuulet jatkossa :D

 

Robynhoodie, Folio kiinnitetään ns. maksihymyasennossa, eli voi hymyillä juuri niin paljon kuin huvittaa :D

 

Vra, Jep :D

 

Leenaaa, Aivan samaa mieltä!

maiju
Prinsessapäiväkirja

Mikä on tuon kultaisen huulifolion sävyn nimi? PAKKO TILATA !! :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihih voi vitsit oot sulonen :D Sanoit videolla että "mitäköhän tätä oli.. parikyt metriä" ja aloin miettimään että kuinkahan hitosti ko. tuote sitten oikein maksaa :o Nooh linkin takaa löytyi vastaus, "Jokainen pakkaus sisältää noin 1,5 metriä GlitzyFoliota ja GlitzyStix-liimaputkilon (7,8g). Jokaisesta rullasta tulee noin 20-25 huulimeikkiä riippuen luonnollisesti tekijän taidoista." Selitti vähän tuota tuotteen hurrrrrjaa riittävyyttä :D Harmi että hinta on noin suolainen minulle, joka tulisin luultavasti käyttämään ko. tuotetta vain silloin tällöin ja lähinnä testailumielessä. Kuulostaa tosi hauskalta ja näyttää yllättävän hyvältä!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voikohan tuon päällä käyttää esim. huulikiiltoa ilman että folio lähtee tai kärsii?

Vierailija (Ei varmistettu)

entäs kun linkin katsoin niin siellä luki mitä voi valita niistä niin tuleeko paketissa kaikkia värejä kuten videolla taisit sanoa vai vain yhtä jonka saa valita

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.