Tiptoes memory lane: Welcome to my life behind the scenes!

Saara Sarvas

 

 

Ylläoleva video syntyi tuossa muutama kuukausi sitten parin päivän kuvauksissa, ja tässä nyt vihdoin ja viimein pientä kurkkausta kulisseihin! Eli ohjaajana toimi neropatti nimeltään Misko Iho ja bändi on luonnollisesti Sunrise Avenue :). Ihana Tiina vastasi bändin poikien luottotekijänä hiuksista ja meikeistä, mutta allekirjoittanut otti käsittelyyn näyttelijät.

 

 

 

 

Ensimmäisen päivän saldona oli surullinen klovni ja ilotyttö. En aluksi tajunnut, että kuvaamme ulkona, joten vaatetukseni oli hieman vajavainen ja sainkin sitten jäisine sormineni vahtia meikin kestävyyttä. Tuo klovnimaski tosin oli sen verran tuju, ettei se ollut moksiskaan parin tunnin sateesta.. Klovnia näytellyt T oli kyllä varustautunut vedenpitävillä vaatteilla ja lämpökerralla, mutta kun kylmää vettä valuu niskasta sisään, on lopputulos jäätävä.. 5h kuvauksen jälkeen siirryin tyytyväisenä lepäämään muutamaksi tunniksi, aamun kuvaukset kun alkoivat aivan tarpeeksi aikaisin.

 

 

Ensimmäinen lokaatiomme 2. päivänä oli kaunis kotitalo Espoon lintukodossa. Muistatteko vielä mun ”snakebitesit” jotka moni onneksi arvasi heti feikeiksi? :D No tännehän niitä tungettiin oikein urakalla. Oli muuten todella hauskaa istua vieressä ja katsoa tämän neidin huutamista ”isäpuolelleen”. Toivottavasti huulilta voi lukea edes pienet pätkät, siellä käytiin nimittäin läpi kaikki korkeasaaren paviaanien hyvinvoinnista maksullisiin naisiin!

 

 

Lounaan kautta kävi tiemme hautausmaalle, jossa Samukin liittyi seuraan kameransa kera. Mulla on ihan käsittämätön määrä kuvia ihmisistä kuvaamassa toisia ihmisiä, mutta annan herra Haberille pisteet tilanteeseen täysillä heittäytymisestä seuraavissa kuvissa! Samu edestä ja samu takaa, Samu istuu, Samu makaa. Tähän ylempään kuvaan tahtoisin sanoa vain yhden asian: Yo! MTV Raps ;)

 

 

 

 

Kaunis ja kylmä syyspäivä lavastettiin talviseksi ensilumen hetkeksi hyvin jännittävällä ja oletettavan salaisella metodilla… Kertoisin sen, jos olettaisin kenenkään hyötyvän ko. informaatiosta, mutta selittäminen olisi oletettavan vaikeaselkoista ja pitkää :D

 

 

Ah ja edellispäivästä viisastunut maskeeraaja tässä. Päällä oli: lämpökerrasto, pitkät housut, ulkohousut, toppi, lämpökerta, 2 x ohut pitkähihainen, takki, turkishanskat, korvaläpät ja huivi. Joo ja jalassa ohuet sukat, villasukat ja uggit. Yöllä kääriydyin vielä seepravilttiin.

 

 

Misko on niin pro, että sillä on kaikki edellämainitut kamat päällä tai vähintään mukana joka päivä ;P

 

 

Pienen tauottamisen jälkeen siirryttiin huimat 300m rannan suuntaan ja illan viimeiseen lokaatioon.

 

Meikkitilat olivat avarat ja hyvin ilmastoidut.w

 

Mutta valoa sentään riitti monestakin lähteestä. Videon kauniin aurinkoinen asuntovaunukohtaus muuten kuvattiin keskellä yötä ;)

Loppuun vielä pätkä salkkareita.

 


Kommentit

le-nu (Ei varmistettu)

Hei! Kysyisin vinkkiä liikuntaan liittyen:/ Mulla ei ole mahkuja käydä salilla, mutta kotona mulla on jumppapallo, 8kg:n kahvakuula, gymstick ja kumilenkkejä. Luuletko, että niillä yhtä lailla voisi päästä kuntoon?

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei Saara! Kävin kampaamosta kysymässä hyvää ainetta kestäville kiharille, ja tyttö siellä suositteli Tigin Fun Times flexible hairsprayta. Epäilyttää, että voiko sitä todella käyttää kuuman raudan kanssa (nii se sano et toimii lämpösuojana myös), pelottavasti suhahtaa kiharrellessa.

Täysin avuton!! (Ei varmistettu)

Asun Jenkeissä ja ennen tänne muuttoa hurahdin Make Up Storen tuotteisiin. Nyt en saa niitä mistään ja minulta on Wonder Powder loppu (http://www.makeupstore.se/fifi/products/base/wonder_powder/kalahari). Osaisitko suositella jotain samankaltaista tuotetta, mitä sais täältä Jenkeistä? Suuri Kiitos!!

sss (Ei varmistettu)

voi herranjestas pitäis vissiin ruveta lukee otsikotki ku mietin tos pari päivää sit et eiks sunkkareilla oo jo ton niminen kappale :D no en sit jääny sitä pahemmin miettii, aattelin vaan et joko muistan väärin tai sit ne on vaa huonoja nimeämään biisunsa :D nyt sit tulin uudestaan tänne ja hokasin memorylanen ;)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.