Video: Testissä Raili Hulkkosen suunnittelema meikkivoidesivellin!

Saara Sarvas

 

Share

Kommentit

Mipe (Ei varmistettu)

Viivillä oli finaalissa aivan mieletön meikki, etenkin ne sinertävänturkoosit luomet. Miten sellaiset saa aikaan?!

Lauris (Ei varmistettu)

Moikka!

Osaisitko suositella mitään hieman pienemmän kokoista meikkivoidesivellintä? Jälki tuolla käyttämälläsi näyttää kyllä hyvältä, mutta ei ole kauhean kätevän kokoinen esim matkalle otettavaksi :D.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olet Saara ihana!

Miia

iiina (Ei varmistettu)

Moi, tää on nyt vähän off-topic mutta osaatko kertoa mitään MACin Studio Fix Fluid meikkivoiteesta? Itselläni on tiedossa meikkivoiteen vaihto ja olen kyseisen fluidin hankkimista harkinnut, mutta pikaisella googlettamisella kävi ilmi että se olisi aiheuttanut käyttäjille näppylöitä. Kannattaako fluidia edes harkita? Vai olisiko sinulla suositeltavana jokin toinen meikkivoide joka olisi samaan aikaan peittävä mutta silti hiukan kuultava ja ei jätä kasvoja kiiltävän näköiseksi. Olipas hienosti selitetty.. Mutta jos pystyisit antamaan mielipiteesi niin siitä olisi varmasti apua, kiitos jo valmiiksi:)!

Juuulia (Ei varmistettu)

Hei tulipahan tässä mieleen, kun puhuit että meikkivoidesivellin pitää pestä joka käytön jälkeen, niin täytyypä tarkistaa: miten muut siveltimet, esim. poskipunasivellin tai puuterivippa? Miten usein ja millä niitä kannattaa puhdistaa? Tiedän, että tuo marseille-saippua on hyvä, mutta käytännössä jotenkin senkin käyttäminen tuntuu vaikealta, eli voitko ihan rautalangasta vääntäen (tai esim. videolla.... :::)) kertoa, miten se onnistuu. Mulla tulee nimittäin aina saippua kanssa putsatessa semmonen olo, et teen vaan huono niille sudeille, haha.

Voin vain veikata, miten sinua ja muita lukioita ärsyttää tämmöiset kommentit aiheesta johon varmasti olet vastannut miljoonia kertoja ennenkin, tai tehnyt jopa oman postauksen. Etsin kuitenkin arkistot läpi ja laitoin aiheesta hakuunkin, mutten löytänyt vastauksia, joten oli pakko kommentoida. Kiitos ja anteeks vain!

Vierailija (Ei varmistettu)

Tein sulle runon: sape sä oot söpö.
Terveisin kääpiö, nappi/raasu

Vierailija (Ei varmistettu)

aika keltainen sävy tuos sun meikkivoitees verratuna sun omaan ihoon :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hämmennyin tuosta keltaisesta väristä, minkä levitit kasvoillesi, onko se todella noin keltainen myös livenä? Ettei se mv ollut tarkoittu aasialaiselle iholle? Todella luonnottoman näköinen, ihan kuin jollain kirroosipotilaalla. Hui!

Vierailija (Ei varmistettu)

NO huh, tuo keltane!

Vierailija (Ei varmistettu)

Pesen oman meikkivoide siveltimeni Fairylla joka käytön jälkeen. Sivellin on saman näköinen mutta pienenmpi, Taklon merkkinen. Puuterivipan puhdistan samalla aineella kerran viikossa. Muut siveltimet parin kuukauden välein, tai tarpeen mukaan. Minunkin mielestäni käyttämäsi meikkivoide näytti keltaiselta. Olisiko valo saanut sävyn sellaiseksi?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.