Videoviikko: Pikakampauksia ja hiusniksejä

Saara Sarvas

1. Toispuoleisen kampauksen kiinnittäminen

 

 

Hahah, jos hiukset olisivat kiharat, eivät nuo vapaat suortuvat haittaisi yhtään. Jos toispuoleinen kampauksesi kuitenkin on suora, kannattaa pelleillä peilin kanssa ja kiinnittää rivi tasaiseksi! Vaihtoehtoisesti hauska efekti on pinnittää koko tuo reuna tiheästi ja ristiin niin, että pinnit jäävät kunnolla näkyville!

 

2. Ponnari twistillä!

 

 

Jos hiuksesi ovat samalla tavalla kerrostetut kuin minulla, suosittelen käyttämään ponnarin pohjalla kevyesti hiuspuuteria ja kiinnittämään ensimmäisen ponnarin takaosan huolellisesti hiuslakan avulla! Myös ponnarin piilottamiseen käytettävän osion kannattaa olla pidempi :).

 

3. Rusettinuttura

 

 

Edestä ihan passeli ja omaan makuuni sopivan sekainen.

 

Hahah, tässä tunnustus ja totuus, meikäläisellä ei todellakaan ole mitään taikanäppejä kun väännän omia hiuksiani! Takaosan saa kauniimmaksi tekemällä tupeerauksen ja hiusten lenkille kiepauttamisen hieman tarkemmin ja peilin edessä!

 

Jep, eipä taida yksikään näistä esimerkeistä olla siisteimmästä päästä, mutta mun puolustus on se, että tykkään aina vähän sekaisemmasta ja bohommasta meiningistä ja kaikki postauksen kampaukset ja kampausvinkit on duunattu alle kahdeksassa minuutissa ;)

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

aaa toi eka ja toka kampaus oli ihania! pitää testata heti tänään : )

Anna
http://annaslifeinblog.blogspot.com/

Vierailija (Ei varmistettu)

Tää ei nyt liity tähän postaukseen millään tavoin, mutta aattelin että sä meikkauksen ammattilaisena voit auttaa ja kertoa että mikä tuo ihmeen raja Mileyn kaulassa leuan alapuolella on?! http://static.iltalehti.fi/viihde/miley_pysty2_2603TL_vi.jpg

Vierailija (Ei varmistettu)

^ Varjo :D

Kivoja kampauksia! Toi toka on mun lemppari.

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihan mahtavia! Saara sä olet paras :-)

-Elena

Vierailija (Ei varmistettu)

Nää on mahtavia, kiitos Saara! <3

Oon aina ihaillu tota "Lady GaGa"-rusettia, ja nyt ootan innolla vapaapäivää et pääsisin ite testailemaa tommosta, mulla on tosin sinettipidennys ni voi olla et mun hermot menee jo alkusekunneilla niitten vääntämisee... :D

Iida (Ei varmistettu)

Ed. kommentti tuli näköjää vierailijana, hups!

Vierailija (Ei varmistettu)

Haluaisitko tehdä postauksen puolipitkille (n. hartiapituus) hiuksille sopivista kampauksista? kasvatusprojekti meneillään ja ei oo oikeen ideoita tukkaan :D

aaaan (Ei varmistettu)

Ihania kampauksia! Ois yks hiuksiin liittyvä kysymys: Mulla on maantienruskea tukka, joka on täynnä ohuita vaaleita raitoja. Kävin muutama päivä sitten kampaajalla vaalentamassa tiuksieni tyven. Kotona huomasin, että tyvi on paljon keltaisempi kuin muu tukka. Kuinka saisin tyvestä keltaisuuden pois käyttämättä hiusvärejä? Oisin kiitollinen, jos voisit antaa vinkkejä! :)

jjemppe (Ei varmistettu)

mä näppäränä yhdistin ton ykkösen ja kakkosen ja tuli oikeen nätti. :D kiitos neuvoista, ton ykkösen kanssa mulla on aina ollu ongelmia :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei minkä värinen toi sun tukka ja pidennykset on?:) ihan uskomattoman nätti ja luonnollinen väri, tavoittelen itse just ton väristä tukkaa ja pidennyksiä ja olis kiva saada vinkkejä:) minkä merkkisiä pidennyksiä itse käytät?:)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos twisti-ohjeesta, tuli tarpeeseen! :)

http://vaatetellen.blogspot.com/

annnna (Ei varmistettu)

ihanat kampaukset ja tosi hyvät ohjeet, jolla saisin ehkä itelleniki noi tehtyä. :)

http://createdin1992.blogspot.com/

Twist (Ei varmistettu)

Tuo ponnari twistillä oli ihan huippu! Sai jopa tälläisen laiskan hiustenlaittajan innostumaan :) Kiva kampaus todella helposti, kiitos :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Kivoja ohjeita, aion testata twistiä ensi tilassa! :) Tai ehkä lyhythiuksisemmalle vois toimi jjemppen mainitsema ykkösen ja kakkosen yhdistelmäkin?

Jessi (Ei varmistettu)

Sää vaan oot niin ihana! En kestä sua!

mirkku (Ei varmistettu)

Katoin ton rusettivideon jo aikoja sitten, ja nyt vasta päätin kokeilla tätä rusettia! Onnistui ihan kivasti. :) Kiitos tosi paljon näistä videoista. Oon ite huono laittaan tukkaa, joten tämmöset tulee tarpeesee. :)

(Ei varmistettu)

Mahtavia, kokeilin noit ja tuli tosi makeet,itsekkin parturi-kampaaja :D Kiitos näistä!

Oku (Ei varmistettu)

Toi rusettikampaus on ihana! kokeillaan juuri sitä <3

Fashion studio

Kokeilin rusettia ei oikein onnistunu :D

Kommentoi