Viikon Valinta: No7 Protect&Perfect intense Body

Saara Sarvas

 

Sain tämän ihanuuden testiin noin kuukausi sitten ja se alkaa olla jo tyhjillään.. En ihmettele hetkeäkään, että Cosmopolitan on valinnut tämän vartaloseerumin vuoden 2011 vartalotuotteeksi!

Tuote on riittoisa, geelimäinen voide, joka imeytyy nopeasti. Iholle jää satiininen hehku ja se tuntuu... No pehmeämmältä kuin koskaan muulloin. Ihon pehmeydestä on tullut kommenttia myös ulkopuolisilta tahoilta, eli illuusio ei ole pelkästään minun päässäni.

Mulla on lopulta tosi vähän sanottavaa. Tää tuote on ehdottomasti ihanin vartaloa kosteuttava hemmottelutuote, eikä hinta (15-18e) ole niin päätä huimaava, ettenkö kävisi poistamassa uutta purkkia kun tämä on kaavittu tyhjiin :B

Share

Kommentit

Minä vaan (Ei varmistettu)

Mooi! Sä kun oot tollanen kauneus asiantuntija, niin ajattelin kysyy sulta yhtä juttua jos vaikka vastaisit. (: Eli voiko ihmisellä olla sellaisia hiustenlähtökausia jolloin lähtee enemmän hiuksia kun yleensä? Kun itteltäni on viimeisten 2 viikon aikana lähtenyt aika runsaasti hiuksia, ja tässä alkaa jos vähän mietityttämään, että mikä on.. Jos tollasia kausia voi olla, niin kauan niitten pitäis kestää? Kiitos jos vastaat, ja hyvää kevättä! Ps. Blogisi on aivan ihanaa luettavaa! (;

Vierailija (Ei varmistettu)

Oi nämä tuotesuosittelujutut on ihan parhaita!

Vierailija (Ei varmistettu)

Mites tuoksu puoli, oon nimittäin allerginen että onko tossa kovakin parfyymeeraus? :D mahtava blogi sulla oikeesti!

hanskubansku (Ei varmistettu)

Heipsis,
tiiätkö mistä voi johtua että mulla alkoi tulla jo alle parikymppisenä vaaleita/valkoisia (harmaita?)hiuksia tummien hiusteni joukkoon. Samaan aikaan myös poikaystävälläni, jonka kanssa asuimme samassa taloudessa, alkoi tulemaan niitä, ja edelleen ne kasvavat parin vuoden jälkeenkin molemmilla. vitamiinin puute vai vanheneminen?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.