Wanhat workshop: Rento lettikampaus

Ladataan...
Saara Sarvas

Tässäpä kampaus, jonka tekeminen on loppujen lopuksi hyvin simppeliä. Hyvä lopputulos vain vaatii hyviä hermoja, hieman sorminäppäryyttä ja muutaman kokeilukerran, että tiedät miten asetella suortuvat paikoilleen!

 

Tarvitset kampauksen tekemiseen kamman, muotoiluraudan ja pinnejä. Myös lämpörullat toimivat, jos rautakiharat eivät meinaa onnistua.

 

  1. Levitä kuiviin hiuksiin lämpösuoja ja kiharra ne mahdollisimman sykkyrälle! Voit käyttää myös lämpörullia tai kiharrinta, tärkeintä on saada hiuksiin rakennetta ja kiharaa.
  2. Anna kiharoiden jäähtyä muutama minuutti ja suihkauta niihin kevyesti lakkaa.

  3. Tee jakaus haluamaasi kohtaan ja letitä hiukset puoliavonaisella ranskanletillä ainakin korvalle asti.

  4. Yritä pitää letti mahdollisimman lähellä päänahkaa! Ohjeet löytyvät videolta.

  5. Kun ranskanletti ylettyy vähintään korvalle asti ja mieluiten hieman sen taaksekin, letitä hiusten latvat pitkäksi letiksi ja kiinnitä pinneillä odottamaan jatkoa.

  6. Tee kampaus loppuun, kuten tässä videolla:

 

 

 

Videon nauhoittamisen jälkeen lisäilin vielä kourallisen pinnejä, kiskoin lettien välisiä alueita "möyheämmiksi" ja ilmavammiksi ja tutkailin kampauksen siluettia. 

Tähän viimeistelyyn kannattaa varata aikaa, eikä luovuttaa, vaikka hiukset eivät asettuisikaan heti täydellisesti. Kevyesti tupeerattu kiharamassa joustaa suuntaan jos toiseen, eli kisko ja tunge mielesi mukaan.

Kiinnitä koko komeus hyvällä lakkakerroksella ja tee hyppytesti! Ravistele päätäsi ja loiki, kuten tanssiessasi. Jos joku kohta repsahtaa, pinnitä se entistä paremmin kiinni.

Sitten oletkin valmis!

 

Laittakaapa kommentteihin kuvia toivekampauksista! Kampaustutorialeja tulee vielä kahtena päivänä ja niiden sisältöön voi vaikuttaa :) 

Share
Ladataan...

Kommentit

minäävain (Ei varmistettu)

Wanhojen jatkoille jotain helppoa kampausta toivoisin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jonkun simppelin, mutta kaikessa yksinkertasuudessaan kauniin ja siistin nutturan tutoriaali ois tosi hyvä!! Ja siis nimenomaan sellanen juhlava nuttura :) siitä ois superisti apua nyt !
Tässä pari esimerkki kuvaa:
1. http://plamgirlshop.com/wp-content/uploads/2012/07/medium-haircuts-with-...
2. http://bios.weddingbee.com/pics/64783/classic_bridal_hair_bun_wedding_ha...
3. http://buy-hotbuns.com/wp-content/uploads/2012/11/Chignon-Hair-Bun.jpg

Vierailija123 (Ei varmistettu)

Toivoisin ohjetta pitkille luonnonkihara ja kerrostetuille hiuksille illanviettoon joka kestäisi menoakin (monta ärräpäätä tullu tuon paksun pehkon laittamisessa) :D Ja vaikka joku kiva meikkipläjäys vielä mätsäämään kampauksen kanssa? :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vaikka tää olikin kiva kiharanuttura ni kaipaisin sellasta kiharanuttura tutorialia jossa etuhiukset jäis auki ja nuttura tulis enemmänki niskaan. Mietin myös et miten sais ohuet ja puolipitkät hiukset mahollisimman muhkeelle ja näyttävälle nutturalle :)

vierailija (Ei varmistettu)

Yleensä olen tooodella huono kommentoimaan blogeja. Nyt on pakko! Nämä sun tutoriaalit on aivan LOISTAVIA!

Ja sitten siihen omaan lehmään ojassa. Kampaus johon ihastuin jo lähes vuosi sitten on Jennifer Lawrencen nälkäpeli ensi-illassa ollut nuttura! En vaan pysty käsittämään miten jotain tollasta voisi saada aikaan. Itse en ole vanhoja tanssimassa (eli mulle ei ainakaan mikään akuutti, mutta olisi huippua nähdä sun versio joskus) mutta tokihan tämmönen varmaan vanhoissakin menisi!

http://jenniferlawrencedaily.com/gallery/albums/Events/2012/The%20Hunger...

http://jenniferlawrencedaily.com/gallery/albums/Events/2012/The%20Hunger...

http://jenniferlawrencedaily.com/gallery/albums/Events/2012/The%20Hunger...

Ssugared (Ei varmistettu)

Tämä kampaus! Ei tossa ole oikein muuta kuin tuo letti, mut jos sulla olis vinkkejä, miten siitä saa noin ilmavan ja huolettoman mut kuitenkin juhlavan, ja onko tuo mahdollista tehdä pitkille hiuksille. en saa noita lopun jämiäkään kauniisti asettumaan.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m8kb33pzZ71qisscno1_500.jpg

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana kampaus!! Kysymykseni ei liity suoraan kampauksiin mutta pakko kysyä kun ihosi näyttää niin hehkuvalta että mitä meikkiä sinulla on tuossa videolla? Tuo korallin väri erityisesti kiinnostaa silmäluomissasi ja pikkuisen sitä on kait laitettu poskipäillekin?

Vierailija11111 (Ei varmistettu)

Onko kotikonstein mahdollista tehdä sellaista "ampiaispesä" nutturaa?

http://l.yimg.com/ea/im_siggZPgVhxsVLtLzpZOnlOeHAQ---x480-q80/img/-/0908...

http://media-cache-ec5.pinterest.com/upload/5629568254153858_pzAAj2Hg_b.jpg

En yhtää tiedä millä nimellä mun olisi pitänyt googlettaa, kun mistään ei löytyny kunnollista 50-60 luvun nutturaa!

Vierailija (Ei varmistettu)

Frech twist!

Vierailija (Ei varmistettu)

* French

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko sulla Remingtonin rauta? Mulla on ja en MILLÄÄN saa sillä tommosta kiharaa.

Saara Sarvas

MOI! Vastaan tälleen nopeasti ja yleisesti kaikille, kiitos kommenteista, toiveet on otettu ylös ja ainakin french twist ja mahdollisesti myös niskanuttura ovat menossa toteutukseen :)

Luonnonkiharalle ja kerrostetulle tukalle en valitettavasti voi tehdä tutorialia, koska mulla ei ole mahdollisuutta sellaisten hiuksien käsittelyyn tai kuvaamiseen :B Google on tässä minua parempi apuri!!

Tämänkin kiharanutturan painopisteen voi rauhassa tipauttaa niskaan ja tehdä letin vaikka vain toiselle puolelle niin, että otsahiukset jäävät auki! Mielikuvitusta peliin, niin hyvä tulee ^_^

Luomissa ja poskilla on M.A.C.:in Mineralize Skinfinish sävyssä Stereo Rose.

 

 

Saara Sarvas

Vierailija, on Remingtonin rauta! Aloita tarpeeksi pienillä osioilla ja muista kääntää kyynärpää epäergonomisesti ylös, niin kihara onnistuu todennäköisemmin :)

Tuuti (Ei varmistettu)

Voi miten upea kampaus! Mulla lauantaina edessä tuttavien häät, ja tämä olisi mahtava kampaus sinne, muttakun multa löytyy tuota hiusta päästä niin uskomattoman paljon, ja sen lisäksi hiukseni ovat pitkät, niin en usko tuon olevan kauhean simppeli tehdä............

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Aivan ihana kampaus! Itsellänikin on tulevana lauantaina ystävän häät ja tämä voisi olla yksi mahdollinen kampaus sinne. Tässä on onneksi pari työpäivää, jonka aikana ehtii harjoitella.

Tässä olisi yksi nuttura, josta olen haaveillut:

http://media-cache-ec6.pinterest.com/upload/91972017360451447_bykSlvQY.jpg

Vierailija (Ei varmistettu)

Ihana! Kiitos tästä, ja lisää näitä! Olen itse ihan tumpelo laittamaan hiuksiani :)

M

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos vinkistä. Mut ne Remingtonin levyt ei edes menee yhteen, kun painan raudan kiinni. Ne pitää PURISTAA. Ärsyttää.

Janet (Ei varmistettu) http://my-fantazya.blogspot.fi

WWAAAUUUU mikä kampaus! Noi ranskanletit mä osaan suurinpiirtein tehdä itselleni, mutta tän pitkän letin kiharrus...nou nou nou. Mun päässä ei sit vaan kiharat pysy, ei sit millään. Olen kokeillut kaiken maailman tököttilöitä, mutta mikään ei pidä kiharaa kuin hetken. Käytän niitä kiharruspuikkoja ja olen kyllä niidenkin kanssa sellainen tumpelo, et nakithan siinä hommassa aina palaa :D Mä voisin kyllä haluta päästä sun koekaniiniksi ;)

(Ei varmistettu)

Moi Saara! Ootko sä jo tutustunu Deborah Lippmannin kynsilakkoihin? ;)
http://t1ppytoes.blogspot.fi/2013/01/ray-of-light.html
Maria

Vierailija (Ei varmistettu)

Jenniferin hiuksia ihaileva, mä en mitään mistään tiedä, mutta tuo näyttää siltä, kuin siinä olisi tehty letti (johon laitettu mukaan tuollaista kulta/pronssipunosta tai mitä lie tuo nauha) joka on sitten kieputettu nutturantapaiselle! Ja jätetty hiuksia kehystämään kasvoja. Upea kampaus kyllä!

Vierailija (Ei varmistettu)

vooi teet suoristusraudalla kiharoita! Olen kattellut youtubesta kaikenmaailman miten teet kiharat suoristusraudalla videoita, mutta ne ovat englannin kielisiä ja toivonkin että tekisit videon missä selittäisit suomenkielellä ja näyttäisit miten ne tehdään. Jos viimein oppisin kihartamaan enkä vaan suoristamaan hiuksiani sillä raudalla :D

Täällä yksi luonnonkiharan ja kerrostetun tukan omistaja ilmoittautuu hiusmalliksi!

Vierailija (Ei varmistettu)

Siinä remingtonin raudan esittelypostauksessa Saara tekee kiharoita raudalla.

Vierailija! (Ei varmistettu)

Ihana kampaus! Itse tanssin wanhat ja ois kiva saada semmonen kampaus jossa hiukset on kiharalla ja ne tulevat pään toiselta puolelta eteen. Ois kiva saada sulta sellainen postaus jossa ois joku sen kaltainen kampaus :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Olisikohan sinulla kaveria tai muuta mannekiinia, jolla olisi lyhyt tukka ja voisit joskus tehdä postauksen kampauksista lyhyelle tukalle?

One Direction Suomi

Tosi ihanan näkönen kampaus :) Tykkään kovasti !

 

- Essy

Vegaanitar

Moikka! Olisin kysynyt sitä, että kuinka kauan kiharrinraudalla pitää hiuksia kuumentaa? Olen todella aloittelija hiusmuotoilijoiden suhteen. Mietin vain siksi etten vahingossa kärventäisi hiuksiani!

Vierailija (Ei varmistettu)

Teimme kaverin kanssa kiharoita suokkarilla mutta minun hiukseni eivät suostuneet kihartumaan vaikka teimme aivan samalla tavalla kun kaverillenikin. Mistä se johtuu? Parturini sanoi että hiukseni ovat niin kärsineet että suoristusrauta on liian voimakas tehdäkseni hiuksilleni mitään. Mitä mieltä oot? Vai yritänkö jatkaa kiharoiden väkertämistä niin kauan ennenkuin ne onnistuvat... ?

Kommentoi

Ladataan...