Zombeja!!

Saara Sarvas

 

 

Jes! Mä olin totaalisesti missannut sen, että mun kauheusviikon yllätysprojekti oli jo julkaistu aikoja sitten :D Nopeaa toimintaa. Sain siis eräänä perjantaina soiton ja työtarjouksen tästä apiksen musavideon maskipuolen hoitamisesta ja mitäpä mä olisin kahdella vapaapäivällä tehnytkään. Hommiin siis! ;) 

 

Video kuvattiin kahtena päivänä muutaman tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Mulla oli mukanani koulumme oppilaista kasattu 4 hengen maskitiimi, joka joutui raahaamaan itsensä keskustaan klo 6:00, että päästiin ajoissa liikenteeseen :) 

Maskitilat oli sijoitettu eri ihmisten koteihin ja olin kauhuissani, koska olin varma siitä, ettei kukaan ole selittänyt tai tajunnut sitä, miten paljon verta hillitysti verisiinkin zombeihin roiskitaan...

 

Maskillisesti video oli haastava muutaman eri seikan takia.

Aika oli todella tiukalla ja siinä ajassa minkä käytimme, olisi 10 zombien maski onnistunut täydellisesti juuri ja juuri, jos paikalla olisi ollut viisi maskeeraajaa, jotka kaikki ovat aiemminkin tehneet zombeja ja käsitelleet niitä aineita, mitä käytettiin. 

Haasteeseen mukaan hypänneet oppilaat nimittäin eivät olleet päässeet vielä kertaakaan käsitelemään lateksia, tekoverta tai oikeastaan mitään erikoismaskikamaa :D 

Tytöt kuitenkin tekivät ihan mielettömän hyvää duunia, oppivat soveltamaan todella montaa eri tekniikkaa ja tuotteiden käyttämistä ja työvauhti ja oma-aloitteisuus kasvoivat koko ajan!

Itselleni otti tiukimmille se, että joihinkin maskeihin oli varattu auttamattomasti liian vähän aikaa, mutta loppu hyvin kaikki hyvin ja opittiinpa taas, että puolessa tunnissakin voi tehdä kokonaisen zombin :) (vrt. normaalisti tavalliseen kauneusmeikkiin varataan aikaa 1,5h)

 

Viiden ihmisen näppärä työpiste. 

 

Molempina päivinä suuri osa kuvaamisesta tapahtui ulkotiloissa tai ulkona. Pahimmat pakkaset olivat onneksi väistyneet, mutta en silti olisi halunnut olla heidän saappaissaan.

 

Mun saappaissa nimittäin sai heitellä verta ja kuunnella, kun zombiet kiljuivat pelsästyksissään, kun kylmä tekoveri läiskähteli paljaalle iholle. Pihapiiri näytti toimintamme jälkeen aika brutaalilta, mutta talon omistaja kertoi että kanojen tappamisen jälkeen miljöö oli hyvin samankaltainen.

 

Tyttöparat. Onneksi ohjaaja Tuukka Temonen on todella nopea työskentelemään ja selittää haluamansa tarkasti. Siksi monet otot olivatkin ensimmäisellä yrityksellä käyttiksiä ja purkissa, eivätkä zombiet joutuneet jäätymään aivan pystyyn!

 

Me muut saimme onneksi odotella takit päällä..

 

Zombiebileet! Päästessämme viimeiseen kuvauslokaatioon ja saatuani bändin pojat paniikissa kuolleiksi, pääsivät stressitasot hieman purkautumaan, enkä muista koskaan nauraneeni videokuvauksissa yhtä paljoa :D 

Zombiebändi lavalla, 50-luvun zombietanssijat twistailemassa lattialla ja 10 hieman kylmettynyttä zombia hytkymässä punkmusan tahdissa. Kunpa olisittekin nähneet sen kaiken <3

 

Päivän viimeiset otot olivat soittokuvia pojista ja he popsivat lookit viimeistelläkseen iloisina muutamat verikapselit. En itse maistanut yhtäkään, mutta tarinoiden mukaan en menettänyt mitään.

 

Ja tässä vielä meidän kaikkensa antanut jengi ja pari zombia!

Nyt menen värjäämään mun pidennyksettömät hiukset ja ihmettelen tätä tunnetta.. Niin vähän hiuksia, niin huonossa kunnossa. Aika ihanaa :D

Kommentit

minävaan (Ei varmistettu)

moikka saara
olen pitkään kamppaillut kulmakarvojeni kanssa vaikka kasvattaisinki kulmani ja nyppisin samalaisiksi ei ne millään asetu kuten toivoisin :(
kulmakarvani ovat todella mustat luonnostaan mut kaipaisisin nyt jotain apua mikä olisi hyvä aine todella tummien :( kulmakarvojeni "täyttämiseen" jotta saisin kulmiini halutun muodon.
kiitos jo etukäteen.

Saara S.
Saara Sarvas

Moikka!

Testaapa Make Up For Everin vedenkestäviä kulmakarva -värigeelejä! :) Siveltimellä saa levitettyä ja oikein käytettynä näillä saa piirrettyä vaikka koko kulmat uudestaan.

Vierailija (Ei varmistettu)

Tiedätkö, radiosta tuli muutama päivä sitten jotain juttua tästä Apiksen musavideosta, josta kerrottiin siinä olevan zombie-tyttöjä. Heti tuli mieleen, että ootkohan sä ehtinyt asialle :D Asiahan varmistui tästä sun postauksesta.

Vierailija (Ei varmistettu)

No kyllä sen valitettavasti videosta näkeekin, että aikaa totisesti oli turhan vähän käytössä maskeihin. Todella taitavien kauhumaskien tekijöitä seurattuani tämä nyt jäi todella vaisuksi esitykseksi mutta ehkä näin oli sitten tarkoituskin...sääli.

Vierailija (Ei varmistettu)

Oikein hyvännäkösiä zombitypyjä ja -poikia ootte onnistunu loihtimaan! Näitä sun työjuttuja on aina kiva lueskella, välillä oikein kauhistuttaa sun puolesta miten hektistä meno saattaa olla ja miten pitkiä päiviä teet, miten sä oikein jaksat! :D Kiitos mahtavasta blogista &lt;3

Leenaa (Ei varmistettu)

Nää on niiiiiin kivoja postauksia, jossa kerrot sun töistä!! Mahtavaaa (:
Haleja Saara ♥

babyjay (Ei varmistettu)

siis missä koulussa sä oikein opetat, oonko missannu sen missä kerroit? :(

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei ja kiitos mukavasta blogista!:) Olen aikeissa tilata netistä sen Shiseidon sävyttävän päivävoiteen, josta olet blogannut. Minua mietityttää vain vähän voiteen väri. Osaatko sanoa, kuinka vaalea "Light" sävy mielestäsi on? Minulla kun on melko vaalea iho ja esim. Diorin sävyttävissä päivävoiteissa se vaaleinkin sävy on mulle hieman liian tumma. Kävisin muuten kaupassa testaamassa, mutta asuinpaikkakunnallani ei ole kyseistä voidetta myynnissä...

Miia (Ei varmistettu)

Hei Saara ja kiitos tästä blogista! Olen saanut monia vinkkejä ulkonäköön ja terveyteen liittyen. Kuitenkin, mulla on ongelma. Olen joskus teininä nyppinyt kulmani erimuotoisiksi ja eri korkeuksille. Nyt toinen kulma on täydellinen, mutta toinen on pelkkä viiva, jonka sitten meikkaan kulmakynällä samanlaiseksi. Ne kulmat ei enää kasva :( Onko jotain niiden kasvua kiihdyttävää ainetta (opiskelijabudjettiin sopiva toki) koska en kesällä viitsi meikata ollenkaan, mutta puolikas kulma näyttää häröltä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Onko yks sun avustajista Mette? Näyttää ainakin tosi paljon yhdeltä sen nimiseltä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.