Ladataan...
Sairaan Ihana Sanni

!!! Muistakaa arvontani, joka  sulkeutuu 31.3 !!!!

Kun minä olen matkalla, alkaa koti-ikävä kolmantena päivänä. Samalla tukehtuu innostukseni koska suru peittää kaiken. Vähän nuorempana jo pelkkä viikonloppumatka Helsinkiin ilman koiriani oli liikaa. Nykyään pärjään vähän paremmin. Tämä matka on nyt kestänyt kaksi viikkoa ja olen päässyt yli yhdestä raastavasta koti-ikävästä. On ihmeellistä kuinka pieneksi ja heikoksi muuttuu, kun tutut rakennelmat ovat toisella puolella maapalloa. Sitä tajuaa oman riippuvuutensa muista ihmisistä, eläimistä ja tutuista paikoista sekä suhteensa omaan itseenä, mikä ei selvästikään ole kovin vahva. Jo ennen tätä matkaa keskustelimme ystäväni kanssa siitä, kuinka kaikista tärkeintä on suhde ja rakkaus omaa itseään kohtaan. Olen kohdannut matkallani koti-ikävän ja samalla joutunut kohtaamaan itseni. Tämä matka on kasvattanut suhdetta itseeni: tästä lähtien kestän paremmin poissa kotoa tai poissa rakkaiden luota. Tiedän nyt myös sen, että olen sairaan ihana tyyppi. Sitäkin on joskus kotona arjen ahdistukseen hukkuneena mahdotonta nähdä.

Kun minä olen matkalla haluan koskea jokaista koditonta kissaa ja koiraa. Ja niistä jokainen jää huolena sydämeeni. Ihmeellistä, kuinka paljon rakkautta meihin mahtuu?

Ja ennenkaikkea, kun minä olen matkalla ALKAA LOMAILU TODELLAKIN NYPPIMÄÄN! Siis enhän mä enää ees muista mitä on tehdä töitä. Ainiin, oon työtön. Ja  miks ihmiset hehkuttaa Thaimaata? Bangkokissa ja siitä etelään on yhtä tuskaa kun on niin kuuma. Yks päivä join 6 litraa vettä ja kävin kuoleman porteilla. Merivesi kirvelee ihoa (järvivesi voittaa sen 100-0). Aurinkorasva, hiekka ja hiki sekottuu vittumaiseks oloks.

Seuraava matkakohdekin on jo suunniteltu: mökki Pirkkalassa. PARASTA!

Share

Ladataan...
Sairaan Ihana Sanni

ARVONTA SULKEUTUNUT!

Tässä teille arvonta, jonka kohteena My Little Pet- korut. Kommentoi minkä koruista haluaisit voittaa (esimerkiksi:rintaneula kettu) ja jätä sähköpostiosoitteesi. Arvonta sulkeutuu 31.3.2015 ja voittajia arvotaan 2!

Vuonna 2009 Jyri alkoi sahaamaan kuviosahalla eläinsilhuetteja vanerista. Minä väritin ne puuväreillä. Jokainen on uniikki yksilönsä- pieni taideteos. Ollaan tehty näitä satoja. Rintakoruja, kaulakoruja, magneetteja, naulakoita, ovikylttejä... myös tilaustöinä ihmisten omista lemmikeistä. Kesällä 2012 osallistuimme Tampereella järjestettäviin Vegfesteihin ja sinne teimme myös jonkin verran kasviksia. Jos siis epäilette, että luulen herneenpalon olevan eläin. Tosiaan sitten vuoden 2012 ei olla tehty näitä, koska siihen menisi kaikki aika. Joskus unelmoin, että voisin elättää itseni tällaisilla touhuilla, mutta sitten tajuan, että en kerkeisi olemaan enää vapaa taiteilija. Ja toinen syy: inhoan istumista erilaisissa myyjäisissä.

MAGNEETIT: kärppä (talvi), parsakaali, susi, saukko, kärppä (kesä), supikoira, peura, hirvi, mäyrä, saukko 2

RINTAKORUT: kotka, hirvi, saukko, herneenpalko, tasmanian tuholainen, tammihiiri, parsakaali, kettu, kärppä (talvi), supikoira

KORVAKORUT: ruskeat kanat, valkoiset kanat, herneenpalot, parsakaalit

ONNEA ARVONTAAN!

 

Share

Pages