Ladataan...

Luulen että lähes kaikki meistä naisista on joskus haaveillu siitä puvusta, missä joskus tahtoo sen puolisonsa viralliseksi puolisoksi ottaa. Tai enhän minä teistä muista tiedä mitään, mutta minä ainakin olen haaveillut siitä unelmien puvusta lähes pienen iäsyyden enkä oikein vieläkään viedä millaisen puvun haluaisin ensi kesänä päälleni laittaa. Pieniä ongelmia tuottaa mekon hankintaan se, että en ole täysin standardikokoinen ihminen. Pituutta nimittäin löytyy hiukan enemmän kuin perus suomalaisella naisella, sellainen vajaa 190 senttimetriää. Ja sen jo tiedän lähes varmaksi, että minä en koskaan tule löytämään hääpukua sieltä "kaupanhyllyltä". Toki mittojen mukaan teettämällä saa juuri sen kokoisen puvun kun ikinä tarvitsee, mutta sellaiseen pukuun ei taida itselläni olla tällä hetkellä varaa.

Netistä olen pukuja paljonkin viime aikoina katsellut, ja siellähän on paljon ihanan näköisiä pukuja. Tiedän senkin, että netistä puvun tilaaminen on aina riski, sillä koskaan et voi täydellä varmuudella tietää sitä että mitä loppujen lopuksi saat. Mutta uskon siihen, että minunkin on mahdollista vielä se täydellinen puku löytää itselleni ilman että täytyy itseni kipeäksi siitä maksaa :)

Haaveena olisi puvun suhteen: jotakin pitsiä, jotakin luonnonvalkeaa/ivorya, jotakin a-linjaista tai merenneitomallista, jotakin kimallusta, jotakin hillittyä, jotakin täydellisyyttä :) Täytynee syksyllä lähteä kaasojen kanssa sovittelemaan hääpukuja ja miettimään millainen olisi se minun The Dress :)

 

<3 Morsian vm. 2018

 

Share

Ladataan...

Tovin olen päässäni pyöritellyt ajatusta oman blogin perustamisesta, mutta jostain syystä se on vaan aina jääny ja jääny. Nyt päätin olla niin noheva ja perustaa sen, mutta toistaiseksi haluan vielä pysytellä tunnistamattomana monestakin syystä :)

Häiden ajankohta tulee olemaan elokuun lopussa tai syyskuun alussa 2018, tarkkaa päivämäärää ei ole päätetty. Sen verran voin itsestäni paljastaa, että häät tulevat olemaan kaakkois-suomen alueella, koska pakko päästä miettimään ja haaveilemaan juhlapaikoista ja muista "paikallisista asioista. 

Olen aivan korviani myöten rakastunut tulevaan aviomieheeni. En olisi koskaan ikimaailmassa osannu arvata, että ihminen voisi näin suuria tunteita kokea toista ihmistä kohtaan. Eikä tunteet ole pelkästään rakkautta vaan myös tuntuu, että tämä mies on mun paras kaveri joka tuntee minut paremmin kuin kukaan muu. Me ei miehen kanssa ole vielä tunnettu vasta kuin alle 2 vuotta, mutta jo tietystä nenän asennosta mies osaa lukea minun mielentilan. Olemme molemmat pääasiassa rauhallisia ihmisisä, mutta kyllä meilläkin aina välillä räiskyy ja ovet paukkuu. Mies on onneksi yleensä se, joka halua sovinnon tehdä, enkä minäkään voi kauaa silloin mököttää :) Tempperamenttia kyllä löytyy myös tältä kaksi lahkeiselta ja välillä on osattava väistyä takavasemmalle ja antaa vaan olla.

Kihloissa ollaan oltu nyt reilu puoli vuotta ja alun perin sovittiin, että häiden aika ei ole vielä. Mutta mielihän nyt muuttuu aika nopeasti ja päätettiin mennäänkin naimisiin jo 2018. Miehelle ei naimisiin meneminen ole niin tärkeä asia, mutta kun olen asiasta joskus silloin tällöin maininnut niin onhan se ukkeli siihen myöntynyt (VIIMEIN :D) Koko pienen ikäni olen omista häistä haaveillut ja niitä miettinyt ja nyt se näyttäisi lopulta käyvän toteen. Vaikka se niin hölmältä kuulostaakin, että jotkun häät on tärkeä juttu, mutta onhan se vaan. Juhlat on toki ihanaa saada järjestää, mutta tärkeintä siinä loppujen lopulta on se että saan sen rakkaimman ihmisen puolisokseni :)

Tähän mennessä olen tehnyt aika isojakin muutoksia elämässäni tämän kyseisen miehen "takia" ja hänen kanssaan. Muutin taannoin toiselta paikkakunnalta miehen luokse asumaan ja hänen kanssaan ollaa tehty muitakin suurempia hankintoja ja päätöksiä elämän suhteen. Näistä asioista voin kertoa hiukan myöhemmin, sillä nämä asiat ovat sellaisia mitkä paljastaisivat minun ja meidän henkilöllisyyden melko nopeasti, lähinnä nyt sellaisille ihmisille jotka meistä jotakin tietävät jo entuudestaan :)

<3 Morsian vm. 2018

Share