Ladataan...
Sanni Nokikuru

Lukeudun niihin ihmisiin, jonka ajatukset koostuvat 50% siitä, että on ihanaa asua kaupungin sykkeessä ja suuremman hälinän keskellä. Mutta jonka loput 50% ajatuksista haluaa olla lähellä luontoa, sekä omistaa pienen omakotitalon mahdollisimman kaukana seuraavista naapureista. Olen siis vahvasti sekä extro- että introvertti.

Mikään ei voita sitä, että iltaisin alkaa sataa juuri ennen nukkumaan menoa (eli eilen!). Sadepisarat ropisevat kovaa ikkunoihin, ja kuulen tuulen huminan voimistuvan. Tällöin mieli lepää, ja rentoudun täysin. Hullua, eikö?

Samaan aikaan ei ole parempaa tunnetta, kuin herätä auringonsäteiden kosketukseen kasvoilla! Oiii, se tunne kun saa avata silmät ja maailma pursuaa valmiina antamaan valoa ja lämpöä kaikille.

Toisinaan siis haikailen ajatuksesta, että voisin erakoitua pitkiksi ajoiksi pois kaikesta, kun taas tietyt hetket haluaisin olla mukana ihan kaikessa ja koko ajan.
 
Milloinkohan tähän löytää tasapainon tosissaan?
Jospa ostan pienen kesämökin, jossa vietän kaikki lomani, ja kun olen valmis, palaan kaupunkiin.<3

// I would love to spent these summers at the cottage. Away from the city. //

- Sanni xxoo

Ladataan...
Sanni Nokikuru

Juhannus on takana ja ai että olipas mukavaa! Tooodella pitkiä yöunia, paljon ruokaa (ja herkkuja), sekä kalastusta mökkilaiturilla. Jotenkin vain fiilistelen näitä asioita vuosi vuodelta enemmän ja rakastan sitä että meidän perheellä on mökki järven rannalla. Tulossa vanhaksi? :D Haha! Mökkijuhannuksesta voisi kyllä erittäin hyvin tehdä joka vuotisen tradition!

Tämä viikko alkoi taas täysi tohinalla, ja pitkillä työpäivillä joten palataan hetkeksi vielä mökkitunnelmiin ja antaa kuvien puhua puolestaan. Muutaman viikon päästä pääsen takaisin näihin maisemiin, jihuu!

Toivottavasti teidän jokaisen Juhannus oli yhtä onnistunut! Pussss! <3

 

- Sanni xoxo

Pages