Valot satamassa loistaa

Sataman valot

Oho! Blogi on nyt luotu ja tässä sitä kirjoitellaan ensimmäistä postausta.

Hei vaan siis sinne ruudun toiselle puolelle! Olen Elina. Ikää minulla on 28 vuotta. Toisten mielestä se on jo ja toisten mielestä vasta. Minun mielestäni se on sopivasti. Työskentelen tutkijana arkistoaineiston parissa ja siis tällä hetkellä, koska kuulun siihen ihmisjoukkoon, joka saa elantonsa pätkätöistä. Se kuitenkin käy ruotuun hyvin silloin, kun tuntee olevansa oikealla alalla ja osaa asennoitua asiaan (enimmäkseen) oikein: aina asiat järjestyvät! Työ ei ole elämässäni kuitenkaan ykkösjuttu, vaan sitä tilaa pitää nautiskelu, luonnossa liikkuminen, kulttuuri eri muodoissa sekä rakkaat perheenjäsenet ja ystävät. Kymenlaaksolaisen residenssin jakaa kanssani insinöörimies, josta tuli virallisesti aviomieheni viime kesänä. Jos tilaan kahvilassa kahvin, tilaan latten. Suklaasta pidän niin kahvin kylkiäisenä kuin ihan sellaisenaakin.  

Koska sydämeni on sykkinyt menneelle ajalle jo lapsesta saakka ja sitä tietä pitkin löysin lopulta ammattinikin, halusin uuden blogini nimeksi jotain nostalgista. Harmony Sistersin vanhan ajan tunnelmaa tihkuva kappale Sataman valot oli oiva valinta. Pidän vanhasta iskelmästä ja liitän satamamiljööseen ja merenkulkuun romantiikkaa, vaikkei nykyään enää puisilla purjelaivoilla seilatakaan. Meri on ollut tälle sisämaan kasvatille aina sydäntä lähellä, joten tervetuloa sataman valojen katveeseen!

Kommentit

Aisha J
Aisha

Sataman valot on ihana nimi blogille! Ja kahvikupponen näyttää houkuttelevalta.. :) Tervetuloa Lilyyn, itsekin aika uusi tulokas täällä.

ElinaPK
Sataman valot

Kiitos! On hauska nähdä millainen retki tästä tulee! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.