Hostellin pyörittäjäksi meksikossa, reikihommia ja La Calavera Catrina

Sea Legs

Kas vain ja hassusti sitä päädyin pyörittämään muutamiksi päiviksi hostellia Meksikossa, Zihuatanejossa. Hostelli on ihana Rincón del Viajeros, jossa olen nyt asustellut joitakin hetkiä. Paikan omistaja, ihanan energinen taiteilija sielu Mali ja reikiopettajani, maaginen ja sielukas Luz päättivät lähteä surffailemaan rannoille, kun kerroin jääväni tänne lauantai-illaksi ottamaan tatuoinnin ja olisiko mahdollista jäädä auttamaan ruokaa sekä majoitusta vastaan.. Ja tytöt olivat että toki, mitä jos vaikka hoitaisit koko paikkaa aamuisin kello yhteentoista. Voit vaikka lähteä rannalle ja iltaisin yhdeksältä laitat baarin kiinni, tai voit vaikka olla myös baarimikkona Timin kanssa, jos siltä tuntuu. Ja Maria-Sylvia tekee aamiaiset, lounaat ja illalliset sitten valmiiksi. Ja näin minusta tuli hetkellisesti Matkailijoiden Nurkkauksen Capitana. 

Tatuointi tulee olemaan Juanin versio mexican sugar skull. 

Kolmen-neljän tunnin setti, kylki selkä akselille, hieman väriä, tai sit ei jotta sulautuu mun perhosiin vatsassa.. Eli customoitu. Ja maksaa vaivaiset 100€. Suomessa lähtöhinta tatskalle on yleensä se huntti. Joten ei paha. 

Reiki taso yksi suoritettu. 21 päivän puhdistusprosessi alkoi tänään. Päivittäinen itsehoito 30-60 minuuttia ja jossain vaiheessa, ehkä parin viikon päästä luulen voivani antaa energiahoitoa jollekin, ehkä ruotsalaiselle ystävälleni, jota menen tapaamaan samantien kun pääsen Suomeen takasin. 

Kaikenlaista sitä sattuu ja tapahtuu.. 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Wow! Huippua!

Jemma T
Auringonpolttamat

Hei ihana palsta sulla! :)) Olen muutamaan otteeseen Meksikossa matkustellut ja sukeltanut ja hyvä ystäväni asui Oaxacassa parin vuoden ajan. Kovin tykästyin maahan silloin, ja on ihanaa lukea sieltä uutisia ja tarinoita. Kiitos! :)

Sea Legs

:)  kiitos! En tiennytkään, että muut kuin kaverini ja sukulaiset lukevat. Meksiko on ihana ihana ihana. :)  Suunitelmissa on palata tänne vielä monesti.. 

täällä vielä pari viikkoa jäljellä. Sitten en tiedä mitä tekisi. 

Ärsyttävää on etten voi laittaa kuvia iPadillä, mutta takasin kotona, postaan kuvat jälkeenpäin, tai kun olen palannut kosioreissulta.. Hah. 

 

Mutta joo, sun palstaa vilkuillen aika ajoin. Rakkautta! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.