Hyvänmielenosoitus KICK OFF

Sea Legs

Tervetuloa mukaan tekemään historiaa!

Maailman ympäri yhdessä päivässä:
MAAILMAN ENSIMMÄINEN HYVÄNMIELENOSOITUS
LA 28.4.2012 alk. klo 10
 

Kaikissa maailman maissa on tehty aivan valtavan paljon hyviä asioita, mutta ne jäävät valitettavan usein huonojen uutisten varjoon. Mielestämme eri maissa keksityt, mieltä ja kehoa ilahduttaneet asiat ansaitsevat enemmän huomiota.

Lähde mukaan tekemään hyvää ja viemään avarakatseisuuden ja suvaitsevaisuuden sanomaa Suomesta maailmalle. Tule mukaan maailman ensimmäiseen Hyvänmielenosoitukseen! Tempaus järjestetään lauantaina 28.4. klo 10 alkaen Helsingissä.

Hyvänmielenosoitus kiertää yhden päivän aikana kaikki Suomessa olevat, eri maita edustavat suurlähetystöt. Lähetystön edessä osoitetaan 5 minuutin ajan hyvää mieltä kulloisessakin maassa tehtyjen hyvien asioiden puolesta. Mainittavat asiat voivat liittyä esimerkiksi ruokaan, taiteeseen, urheiluun tai vaikkapa satukirjoihin. Hyvänmielenosoittajat luovuttavat suurlähettiläille Hyvänmielenviirin kiitokseksi heidän edustamassaan maassa tehdystä hyvää mieltä tuottaneesta asiasta.

Tapahtuma ei ole millään tavalla poliittinen, eikä sen takana ole mikään liike tai järjestö. Hyvänmielenosoitus ponnistaa täysin nuorten helsinkiläisten omasta aktiivisuudesta. Päivä on täynnä iloista mieltä ja meininki sopii kaikenikäsille. Jokainen osallistuja voi päättää itse omat kiitoksen aiheensa – tai antaa yksinkertaisesti tukensa muiden esittämille kiitoksille olemalla mukana.

* * *

PÄIVÄ ETENEE NÄIN:

1. Lähtö lauantaina 28.4. kello 10:00 Senaatintorilta. Pue päälle jotain sinistä ja valkoista.
2. Jakaudumme 6 ryhmään
3. 200 ensimmäistä saavat Hyvänmielenosoitus 2012 –huivin
4. Ryhmille on varattu myös Hyvänmielenosoitus 2012 -ilmapalloja.
5. Suurin osa ryhmistä liikkuu järjestetyillä busseilla.
6. Jokaisen suurlähetystön edessä osoitetaan 5 minuutin ajan hyvää mieltä.
7. Suurlähettiläille ojennetaan Hyvänmielenosoituksen viiri
8. Hyvänmielenosoitukset kuvataan kännykkäkameroilla ja lähetetään nettiin.
9. StadiTV tekee tapahtumasta livelähetyksen. Tapahtumaa voi seurata myös www.hyvanmielenosoitus.fi -sivulta.
10. Kaikki ryhmät päättävät maailmanympärimatkansa Ruotsin suurlähetystölle n. klo 15 - joten torilla tavataan!

* * *

Osoitetaan muille maille hyvää mieltä - suurlähetystö kerrallaan. Torilla tavataan! Tule viettämään hauska kevätlauantai tärkeän asian merkeissä! Iloinen mieli ja halu tehdä hyvää riittävät. Tarkempia lisätietoja, aikataulut ja ilmoittautuminen osoitteessa www.hyvanmielenosoitus.fi

Voit seurata tapahtumaa myös Facebookissa: www.facebook.com/hyvanmielenosoitus

 

Kommentit

Hemuli
Oisko tulta?

Tää on superhieno idea ja varmasti toteutuskin on! Ei siinä, ettei epäkohtien esille nostaminen olis tärkeää ja välttämätöntä, mut siitä tulee epätoivonen olo tän maailman suhteen, ku ei nosteta ku niitä epäkohtia. Kaikessa ja kaikissa on hyvää ja huonoa.

Sea Legs

nii juuri, ainoastaan epäkohtien seurassa huokailu ei auta sua eikä muitakaan, ja ei siinä ole mitään pahaa muistaa hyviä puolia toisista tai itsestään. mun tarvis varmaan mennä tuonne meksikon suurlähetystön eteen koko päiväksi. :)

Nanna H.
Oisko tulta?

Mahtava idea! Millä mielellä nuo lähetystöt on ottamassa ihmisiä vastaan? Oletan siis, että niissä tiedetään, että ihmisiä on tulossa.

Sea Legs

:) jokaiseen on lähetetty kirje ja 62 suurlähetystöstä 30 on vastannut ok.  Lupaahan me emme oikeasti tarvita, mutta annamme heidän edustajilleen tai itse suurlähettiläälle jos tulee hyvänmielenosoitus 2012 -viirin. ja muutama on vastannut, että eivät voi lauantaina osallistua. En uskonut että noinkaan moni osallistuu.

Onhan se hassua, että jotkut ihmiset on kummissaan, että miten te saitte noi mukaan. Kysymällä.

Niin ja osa varmisti, että voivatko he kiittää Suomea kameralle. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.