kurkkukivunnujertajamuzaa

Sea Legs

Eva ja Manu

 

Hyppysellisiä cayannea, tai vaihtoehtoisesti tuoretta chiliä sekä inkivääripalasia kiehutellaan vedessä tovin. Pudota sitruunaviipaleita maun mukaan keitokseen. Makeuta hunajalla. Se myös tappaa bakteerit, näin sanoi farmaseutti-ystäväni. Joka muuten myös neuvoi kikkakolmosta: "Hei testaapas siihen kurkkukipuus teelusikallinen hunajaa (imeskellen) 2 tunnin välein, haluun tietää toimiiko oikeesti :) nimim. koekaniineja kaivataan haha" I love to be koekaniini. Toimi!

Niin että tuota keitosta sitten ryystämään, ei kauhean kuumana tosin. Olo on mitä parempi juurikin nyt verrattuna vaikkapa toissapäiväisiin piikikkäisiin jouluomeniin kurkussa. Luotan enemmän luonnonrohdoksiin.

Eniten tosin uskon eilisen keikan (rommin kera) parantavaan voimaan. Bar Loosessa oli ihanat Eva ja Manu sekä bändin pojat. Ensimmäisen kerran kuulin heitä Fannyssä, kun ystäväni järjesti sinne musisointi-illan Lucky Productionsin tahdittamana.

He ovat suomalais-ranskalainen duo, jotka matkustivat Ranskan ja Italian halki vuosi sitten ja ansaitsivat elantonsa työskentelemällä luomutiloilla. Kaksikko toteutti unelmansa matkustaa, nähdä ja kokea maailma, ja he tekivät siitä musiikkia. Mikä on ihaninta, niin heidän laulut eivät ole epätoivoisista rakkauksista ja kaipauksista. Ne ovat hyvinkin uskoa ja voimaa antavia. Sekä todella hienosti ja sulavasti vaihdetaan lauluissa ranskankielestä suomenkieleen, vaikka pääkieli onkin englanti. Tämä seuraava on yksi mun lempikappaleista. Ihmekös tuo. Kahden viikon päästä olen Meksikossa. Alkaa kuukausien irtiotto. Viime yönä olin jo Isla Mujereksella.

 

 

 

 

 

Kommentit

ninoh

Mexicaanit syöttää aina hunajaa kun on kipee Firi syö kans aina flunssaan lusikkakaupalla parhaat lääkkeet on usein ne yksinkertasimmat:)

ninoh

Eli rommi hihihi:)

Sea Legs

Räyhrommi on ihanaa ja Hunajaista mexicaania odotellessa. Zihih. Oon maaliskuussa menossa la ticlaan. For your information. :) 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.