Nettideittivastausten helmiä

Täällä on moni muukin avautunut nettideittailukokemuksistaan, joten avaanpa minäkin sanaisen arkkuni aiheesta. Nimittäin sen ensimmäisen viestin merkityksestä jatkon kannalta. Tämä ilta oli viestien surkuhupaisuudessa taas kärkipäästä...

Luuletko, että vastaan sinulle, jos ensimmäinen viestisi on:

1. Moi! Miten meni päivä? Mä menen kohta nukkumaan. Olin iltavuorossa töissä ja aamupäivällä kuntoilin tunnin salilla.

Aaa. Sepä mielenkiintoista. Saat toki kysyä miten minulla meni päivä, mutta en tunne sinua, miksi kerrot, mitä teet/teit, miksi luulet, että se minua kiinnostaisi? (Olenpas paha ihminen...) Mutta sori nyt vaan, ei tämä ole mitään ala-asteen kirjeenvaihtoa.

2. sun kanssa uskaltaisin vaikka ottaa sellaisen painiottelun :) ja vaikka ihan "ei sääntöjä" säännöilllä... ;)

No sehän on kiva. Tälle oli jopa pakko kirjoittaa takaisin, niin herja tuo oli, ja lopultahan homma kääntyi niin päin, että ilmeisesti minä olenkin se kevytkenkäinen meistä (älä kysy, miten tähän tultiin, en minäkään tiedä).

3. Kiinnostaako tutustua?

Hmm, mietitäänpäs. Ei?

4. Mitäs tämmöisen miehen pitäisi sanoa, että saisi tuommoisen naisen kiinnostumaan? ;)

Älä sano mitään, jooko.
 

Kommentit

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Olen jollain tapaa kateellinen, kun en koskaan saanut näin viihdyttäviä viesteä sosiaalisesti haastavilta ihmisiltä...

Mahdoton Nainen

Kuulostaa äärimmäisen tutulle :D

Vieras Mies: Liekö kyseessä sukupuoli, mutta oon kuullut muiltakin miehiltä, että heille ei tuommoisia viestejä tule. Harmi sinänsä =D

Mahdoton Nainen: I feel your pain =D Välillä meinaa nousta savu korvista tuommoisten takia, että urpot, yrittäkää nyt edes, mutta useimmiten onneksi lähinnä kahvit tyrskähtää nenästä, kun viestit on niin huvittavia x)

sanumaria

Mää voisin tohon ekaan jopa vastata, kun se on sillai harmittomasti tavallinen. Plus siitä voi kysellä itse jotain että "ai mitä sä käyt kuntoilemassa" ja saa sillai jutun juurta.

Mun lemppari lähiajoilta on se 60-vuotias joka lähestyi mua viesteillä että "kyllä tekis mieli mutta oot vähän liian nuori vielä". Uah.

sanumaria: Oih, minuu ei oo ihan tuon ikäiset vielä lähestyny, 40+ on ollut vanhimmat =D 

Kuten sanoin, oon ehkä paha ihminen, mutta en vaan jaksa vastata tuommoisiin viesteihin, missä ihminen ei kerro itsestään varsinaisesti mitään. Ehkä johtuu siitä, että itse en tuohon tyyliin lähtisi toista lähestymään, niin en sitten jaksa arvostaa heitä, jotka noin miulle kirjoittavat. Kaipaan vähän enemmän eforttia kuitenkin =) (jaa miks oon sinkku...)

sanumaria

Et sä oo paha ihminen :D Mä opettelin aatteleen että ehkä se tyyppi ei vaan osaa ekana sanoo muutakaan (jos se on vaikka yhtä sosiaalisesti vammanen ku minä). 

Välillä vaan vähän tuntuu siltä, kun dissaan semmoisia jotka ei jaksa panostaa =)

Mitä muuten itse laitatte ensimmäiseen viestiin, jos jollekin kirjoitatte? Onko se jotain lyhyttä tyyliin "Mitä kuuluu?" vai vähän pitempi kertomus, kuka olette, mitä teette jne?

sanumaria

No mää pistän että moi mää oon (adjektiivi) ja (adjektiivi), sitte kerron jotain mikä ehkä löytyis profiilistakin ja kysyn jotain sen tyypin profiilista (vaikka harrastuksista). Tosin mun tapa on vissiin huono kun ei tuu vastauksia :P

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Moi päätin kirjoitella, koska <asia> herätti mielenkiinnon/säväytti/sai kiinnostumaan/tsm.

Olen itsekkin <jokin yhteinen asia> ja tykkään siitä <koska>. Olen <vähän tämmönen> ja toisinaan <vähän semmoinen>. 

<tämmöinen> olen lyhykäisyydessään ja olisi kiva kuulla susta enemmän.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Meery: mua kiinnostaisi saada tuollaisia treffipyyntöjä aivan sen vuoksi, että näkisi mihin se johtaa.

MISTÄ NÄITÄ VIESTEJÄ OIKEIN TULEE:

"Kelpaisiko sulle varpaiden hieronta ja hyväily?" No hmm. Tuo ei ollu nyt ehkä kovinkaan paha. Kyl mie voisin ottaa varpaiden hieronnan, mut hyväily heti alkuun...hömmm.

"Moi. Alettaisko rakastua tjsp? =)" Aika söpis. Toimis varmasti jollekin, mut ei miulle =/

(Miehet, älkää kirjoittako minulle, koska jaan kaiken täällä..)

 

Luminosa

"Alettaisko rakastua tjsp?" :D Mahtava! Tulee mieleen PMMP:n biisi, jossa lauletaan: "Minä olen täydellinen, ala rakastua!"

Mä lähdin nettideittisivustolta pakoon, kun sain sellasen viestin, jossa mies kerto haluavansa tutustua muhun. Hän luetteli, että voimme soitella, puhua irkissä, puhua facebookissa tai nähdä livenä - ihan miten mä vaan haluan. Se vaikutti aivan liian innostuneelta, enkä itse edes oikein tiennyt, miksi olen siellä sivustolla. Niinpä päätin poistaa profiilini. Tuntui jotenkin huijaukselta olla siellä, kun muut (tai ainakin juuri se tyyppi) ovat siellä tosissaan.

Luminosa: Joskus on tullut itsekin mietittyä samaa asiaa, ja välillä oonkin piilottanut profiilin palvelusta. Sitten taas on tullut tunne, että katsotaanpa taas, millaisia miehiä siellä onkaan, ja oon taas aktivoinut profiilin.

Itse ehdotan aina hyvin alussa suoraan, että näkisin mielelläni ihan kasvokkain. En osaisi/jaksaisi vain kirjoitella ja sitä kautta tutustua toiseen. Kasvokkainhan sitä sitten vasta näkee kohtaavatko kemiat vai ei =)

Hear Hear!

Nuo on niin surullisen tuttuja. Oma pet-peeve on ehdottomasti se, että miehen viesti on tuo "Kiinnostaisiko tutustua?", mutta sitten se ei kerro itsestään mitään, profiilissa lukee korkeintaan jotain "enpä nyt tiedä, mitä tässä voisin kertoa", eikä ole edeskuvaa. Huoh, niin mistä siinä sitten pitäisi kiinnostua?  Kertoisi edes sen, mikä hänessä mua voisi kiinnostaa.

Paras on kuitenkin ollut tyyppi jolla oli tosiaan tyhjä profiili, heitti ihan viihdyttävää läppää ja vaihdeltiin muutama viesti. Mutta kun aloin kysellä tyyppiä kertomaan itsestään jotain enemmän, koska en tiennyt siitä yhtään mitään, niin vastaus oli "eikö ole parempi pysyä vähän mysteerinä, niin sulla on vain hyvä mielikuva."   Juu, kiitti, mutta tervemenoa.

Kiisa: No juurikin näin. Ja tänään ajattelin koittaa vähän antaa ns. vinkkejä yhdelle pojalle, joka lähestyi viestillä: "Täällä olisi <tämmöinen heppu> valtavan halipulan kourissa." Totesin, että halipula voisi helpottaa vähän paremmin, jos itsestään kertoisi vähän enemmän. Vastaus oli "Mitäs kaikkea haluat tietää" ja sitten pieni listaus adjektiiveja perään. Voi pieni, ei näin, jos olisin halunnut eritellä, mitä haluan tietää, olisin niitä suoraan kysynyt.

Ja jo on ollut mysteerimies siulla =D

Vieras Mies (Ei varmistettu)

Vain todella karismaattisilla (ja komeilla) miehillä on varaa olla mystinen ja hieman vaikeasti saavutettava. Tavikset, älkää vaivautuko (myös naiset).

sanumaria

Mä kerran kysyin tollaselta "kiinnostaisko tutustua"-mieheltä (jonka profiilissa oli annettu pituus, paino, hiusten väri ja kotipaikka, sekä teksti "Ota selvää! ;)" että mistähän mun pitäs tietää että kiinnostaisko vai ei. Lopputulos oli se, että minä olin typerä, nirso ja ruma.

Mahdoton Nainen

Itsehän sain kerran tällaisen hurmaavan viestin:

"mikä KOULUTUS-FETISSIN omaava jurpo akka!! YÖÖÖÖÖÖKK!!!! painu helvettiin!!"

(arvasin kyllä jo vähän viestin sisältöä, koska se oli otsikoitu "Hyi helvetti!!")

Oletan että tätä viestiä ei ollut kirjoitettu vokottelumielessä :D Kun yritin päästä katsomaan kyseisen herran profiilia nähdäkseni millainen psykopaatti viestin taakse kätkeytyy, oli profiili (yllätys yllätys) poistettu ylläpitäjän toimesta. Mutta eihän tuolle voinut kuin nauraa. Ja kovaan ääneen.

Vieras Mies (Ei varmistettu)

sanumaria: vakoilin hieman muiden profiileja omaani rustaillessa ja silloin törmäsin muutamaan missä oli annettu vain ne tiedot jotka sai valita listasta. Itse hakemuksessa oli lähinnä "naiset saapi kirjoitella viestei!". Niinhän ne saa, mutta haluavatko sulle. Yleisestäen mitä vanhempi mies sitä vähemmän profiiliin oli panostettu, kun taas naisilla panostuksessa ei ikä näkynyt. 

 

Itse pitkään vastailin jokaiselle kirjoittajalle edes jotain, "kiitos viestistä, ei nyt natsannut mutta onnea etsintöihin" tvs, mutta joku aika sitten alkoi tulemaan vastaukseksi siihen hirveää haukkumista, että "NO EI KIINNOSTASKAAN, oot JUST tuommonen hirveä deittailija, ja mua kiinnostaa IHAN ERILAISET!!1 Ja sovin tänään jo parin kiinnostavan tytön kanssa treffit, että SE SIITÄ SITTEN!"

Rrright.

Mutta joo, nykyään jätän herkemmin itsekin vastaamatta mitään ja poistan vain kokonaan viestin. Ja tunnen siitä huonoa omaatuntoa =/

Nyt oli käynyt niin mahtavan epätodennäköinen juttu, että eräs poika, jonka viestiä täällä siteerasin, oli päätynyt lukemaan tämän juttuni. Mikähän olisi ollut todennäköisyysprosentti tuolle?

Jos vielä tänne päädyt, ja luet tämän kommentin, niin toivon, etten loukannut mieltäsi, viestisi sai kyllä hymyn huulilleni vaikkei ihan täysin osunutkaan kohteeseen, ja siksi sen täällä halusin jakaa =)

Tein nyt sitten saman päätöksen kuin Luminosa, eli poistin profiilini. En enää kerennyt edes käymään säännöllisesti profiilissani, viestejä kuitenkin tuli tasaisena virtana, ja minulla vain huono omatunto kasvoi, kun en kerennyt kellekään vastailemaan. Olisi kyllä pitänyt tehdä tuo jo jonkin aikaa sitten, julkinen pahoitteluni kaikille pojille, jotka minulle kirjoittivat, mutteivät vastausta saaneet.

So long nettideittailu siis tämän tytön osalta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.