Ladataan...
Selinasofiia

 

Kun laivamme lähti Bermudalta takaisin Bostoniin, vietimme paljon aikaa uima-allasalueella päivisin. Sattui todella lämpimät säät paluumatkalle, joten oli mukavaa nauttia auringosta kylmä juoma toisessa kädessä. Laivan kannella oli muutama poreallas, sekä yksi iso allas. Pääasiassa makoilimme kuitenkin vain aurinkotuoleilla.

Olen todella tarkka auringolta suojautumisen kanssa, ja toitotan aina aurinkorasvan käytön tärkeydestä läheisilleni. Nyt kävi kuitenkin niin, että huolehtiessani muiden aurinkorasvan käytöstä, oma ihoni jäi liian vähälle huomiolle. Yhtenä päivänä unohdin lisätä rasvaa vielä toisen kerroksen, ja paloin hieman olkapäistä. Ensi reissulla pitää olla siis entistä tarkempana.

 

Vaikka lomailu on ihanaa, on aina kivaa päästä myös takaisin kotiin. Onneksemme Bostonissa on nyt helleaalto, ja lämpömittari on näyttänyt koko viikonlopun ajan 23-34 astetta. Ajateltiinkin, että ensi viikonloppuna voitaisiin ehkä mennä käymään Cape Cod nimisessä rantakaupungissa, mikä on miljööltään hieman verrattavissa Suomen Hankoon, mutta amerikkalaisempaan tyyliin. Toinen tärkeä asia to-do-listallani on ilmoittautua valokuvaus- sekä photoshop kursseille, sillä olen aivan surkea kaiken elektroniikan kanssa. Onneksi kaikessa voi kehittyä.

Kivaa sunnuntaita!

Share

Ladataan...
Selinasofiia

Lähdimme lomailemaan vieraidemme kanssa Bermudalle. Tarkemmin sanottuna Bermudan risteilylle. Ensimmäiset pari päivää meni laivassa ja kolmantena päivänä saavuimme Bermudan satamaan. Tämä risteily on osoittautunut aika hyväksi matkustustavaksi, etenkin kun matkassa on enemmänkuin kaksi ihmistä. Ei tarvitse arpoa minne lähtee syömään tai minne menisi uimaan, kun kaikki sijaitsee laivassa.

Odotukseni laivasta oli ehkä hieman liian korkealla, sillä esimerkiksi ruuan laatu ei ole ihan täysin miellyttänyt minua, ja vegaanisia/ kasvisruokavaihtoehtoja on hyvin niukasti tarjolla. Mutta onhan se ihan ymmärrettävääkin, ettei laivan keittiössä ole ihan yhtä hyviä puitteita kuin hyvässä ravintolassa maissa. Mutta todella kivaa on ollut siitä huolimatta. 

Tässä tulisi muutama nopeasti napsittu kuva meidän lomalta. Lisää kattavampia postauksia tulossa!

 

Share

Ladataan...
Selinasofiia

 

 

Tällaisella asulla lähdin eilen aamupalalle. Täällä on ollut nyt viime päivinä aika huonot säät, mutta onneksi viikonloppuna oli edes vähän aurinkoisempaa, joten pystyin pukemaan kevyemmät vaatteet päälle. Olen tällä hetkellä aivan rakastunut vaaleansiniseen väriin vaatteissa. Niin näyttää olevan moni muukin, sillä sitä näkyy täällä paljon katukuvassa. Toinen trendi mistä tykkään paljon, on off-shoulder malliset paidat ja leveät hihat. 

Välillä on aikoja kun tuntuu että kaupoista ei löydy yhtään omaa silmääni miellyttäviä vaatteita. Viime aikoina niitä kivoja vaatteita on ollut vähän liiankin paljon tarjolla, sillä harvoin lähden vaatekaupasta tyhjin käsin pois. Oltiinkin viikonloppuna (taas) käymässä parissa kauppakeskuksessa, tarkoituksena ostaa poikaystävälleni lisää kesävaatteita. Hänellä on kielto mennä yksin vaateostoksille, koska tuloksena on aina katastrofi. Hän ei voi myöskään sietää sitä vaatekaupassa pyörimistä ja etsimistä, joten on molempien mielenterveyden kannalta paras vaihtoehto, että hän odottaa kiltisti sovituskopissa ja minä tuon sinne vaatteita sovitettavaksi. Löydämme tuota metodia noudattaen hänelle aina noin tunnissa mieleiset vaatteet.

Löysin itsellenikin pari juttua, kuten esimerkiksi nuo alhaalla näkyvät slip-on sneakersit söpössä vaaleanpunaisessa värissä. Tykkään käyttää korkokenkiä, mutta mukavuudenhalu vie välillä voiton ja haluan vetäistä jalkaan vain matalapohjaiset kengät. Onneksi niitäkin löytyy tosi kivoissa malleissa.

 

Tällä viikolla meille on tulossa tänne vieraita, ja perjantaina suuntaamme heidän kanssaan lomalle. Tästä lisää myöhemmin.

Hyvää viikkoa! <3

Share

Pages