Ladataan...
Selinasofiia

2396138958

Yleensä maanantait eivät ole mitään lempipäiviäni (eikä varmaan monelle muullekkaan), mutta tänään minulla on ollut hyvin levännyt olo. Minun piti alunperin lähteä viikonlopuksi pienellä porukalla Tukholmaan, mutta peruin sen viime hetkellä koska tunsin itseni vaan niin väsyneeksi. Oikeastaan koko tämän vuoden olen viilettänyt ties missä ja etenkin nyt kesän jälkeen on ollut todella paljon kaikkia asioita hoidettavana, joten kotona vietettyjä viikonloppuja ei ole oikeastaan ollut. Pahoittelen, jos tuo kuulosti valitukselta, mutta lähinnä tarkoitan sitä, että vaikka olenkin sellainen ihminen että pitäisi koko ajan olla tekemässä jotain ja olla menossa jonnekin niin välillä jokainen meistä vaan tarvitsee aikaa rauhoittumiseen. 

Päätin, että viikonlopun voisin olla hyvällä omallatunnolla vaan tekemättä mitään. Tämä on itselleni aika iso lupaus, koska olen pitkään "kärsinyt" siitä, että minulla on ollut sunnuntaina tapana käydä kulunutta viikkoa läpi ja miettiä mitä on tullut sen aikana tehtyä. Koen suurta epäonnistumisen tunnetta jos olen tuhlannut päivänkin siihen etten ole saanut asioita aikaiseksi, tai tehnyt mitään kehittävää. Tätä epäonnistumisen tunnetta välttääkseni, olen aina pyrkinyt täyttämään jokaisen päiväni ohjelmalla. Epäilen, että tämä tietynlainen täydellisyyden tavoittelu on paljolti kytköksissä siihen, että olen aina pyrkinyt kontrolloimaan liikaa omaa elämääni pieniä yksityiskohtia myöten. Helposti myös ahdistun asioista mitä ei pystykään kontrolloimaan. Tiedän, että pitäisi elää hetkessä ja antaa asioiden mennä myös omalla painollaan mutta se on tarkkuuteen taipuvaiselle ihmiselle välillä haastavaa.

Tämä omaan elämään kohdistuva "kontrollifriikkeys" on kyllä vuosien mittaan onneksi vähentynyt paljon siitä mitä se joskus on ollut sillä mieheeni tutustumisen myötä huomasin, että "vastakohdat täydentävät toisiaan"-klisee voi joskus todella pitää paikkaansa. Vaikka meissä on paljon samaa, yksi huomattava eroavaisuus on se että hän on persoonana hieman rauhallisempi ja minä taas nollasta sataan sekunnissa - tyyppiä. Nyt vaan tuo levottomampi puoli minussa on taas voimistunut, kun olen tällä hetkellä yksin Suomessa ja hän puolestaan Amerikassa. Minulla on parhaillaan USA:n viisumiprosessi käynnissä, joten en voi vielä lähteä Suomesta sinne. 

Tuli kyllä näiden päivien jälkeen huomattua, että kannattaisi useamminkin viettää rauhallista viikonloppua yksikseen. Nukuin pitkään, lenkkeilin, luin sisustuslehtiä ja pidin Sinkkuelämää-maratonin. Nyt levänneenä ja energisenä uuteen viikkoon! <3

 

 

Share

Ladataan...
Selinasofiia

Minulta löytyy aika lailla joka tilanteeseen sopiva laukku, mutta olin jo pitkään kaivannut mustaa, klassista ja vähän tilavampaa yksilöä kokoelmaani. Kuulostaa ehkä oudolta (tai hullulta) mutta pari vuotta siihen meni että tiesin tismalleen minkä haluan. En ole juurikaan heräteostos-tyyppiä, mitä tulee laukkuihin, koska en halua tehdä hutiostoksia. The laukku mihin sitten loppujenlopuksi päädyin on kaunis ja ajaton Celinen mini luggage.

Ilokseni huomasin, että Amsterdamissa on Celinen liike. Nyt piti vain toivoa että heillä olisi haluamani laukku oikeassa koossa, värissä ja materiaalissa. Ensimmäisenä iltana lähdimme vähän ennen kauppojen sulkemisaikaa uberilla kaasu pohjassa kohti Celineä, mutta perille päästyämme kauppaa ei kyllä näkynyt missään. Hetken aikaa ihmettelimme, missä se liike voi olla, mutta se sijaitsikin vieressämme olevassa De Bijenkorf - tavaratalossa. 

Päästyäni laukkuhyllylle, siellä oli isot rivit haluamaani mallia, mutta tietenkin väärässä värissä. Onneksi kaikki värivaihtoehdot eivät olleetkaan esillä, joten ystävällinen myyjä kiikutti takahuoneesta juuri sen etsimäni yksilön. Hetken mietin parin eri nahkavaihtoehdon välillä, mutta päädyin grained leatheriin sen kestävyyden vuoksi. Pakko muuten antaa täysi kymppi asiakaspalvelusta; heti tarjottiin apua ja laukkuja tuotiin takahuoneesta ripeästi, mutta ymmärrettiin myös asiakkaan tarve tehdä ostopäätös rauhassa.

Minulla on ollut nyt viikon verran tämä laukku lähes päivittäisessä käytössä, ja olen ollut siihen super tyytyväinen. Grained leather oli loistava materiaalivalinta, sillä sitä ei tarvitse olla koko ajan varomassa toisin kuin taas smooth leatherista tehdyt laukut ottavat aika helposti osumaa itseensä. Valitsin laukkuni koossa mini, ja se on mielestäni sopusuhtaisen kokoinen vartalooni nähden. <3

 

Share

Ladataan...
Selinasofiia

Kävin muutama päivä sitten minilomalla Amsterdamissa ja ajattelin tulla jakamaan pari kuvaa sieltä. Tuli taas huomattua, että pari päivää ei riitä Amsterdamissa vierailuun, sillä tekemistä ja nähtävää on vaikka kuinka paljon. Täytyy ehdottomasti mennä uudestaan pidemmäksi aikaa ensi keväänä tai kesänä. Amsterdam on niin kaunis kaupunki, täynnä kauniita katuja, museoita ja ostosmahdollisuuksia. Pelkkien shoppailukatujenkin kiertämiseen menee jo helposti yksi kokonainen päivä. Mielestäni ehkä yksi mielenkiintoisimmista kaupungeista Euroopassa.

Mitään Amsterdam vinkkejä en tälläkertaa saanut kasaan kauheasti, mutta voin kyllä suositella alla olevassa kuvassa näkyvää, Cafe Georgette nimistä kahvilaa. Georgette sijaitsee osoitteessa P.C Hoofstraat 87A, samalla kadulla missä on muunmuassa lasitiiliseinän takana oleva Chanelin liike ja kaikki muut high end kaupat. Tässä kahvilassa istuskellessa saa myös paljon inspiraatiota, sillä siellä näytti hengailevan tyylikkäitä ihmisiä.

Kotiutin myös tältä matkalta yhden pitkään himoitsemani laukun, mutta siitä lisää vaikka huomenna. Hyvää loppuviikkoa kaikille! <3

 

 

Share

Ladataan...
Selinasofiia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tässä  kuvia viime viikonlopulta, kun olimme ystäväni kanssa kuvaamassa kaikenlaista uutta materiaalia tänne blogiin. Moni valittelee kesän loppumista, mutta itse olen jopa vähän odottanut syksyä ja tätä syysilman raikkautta. On myös piristävää vaihtaa kesämekot lämpimämpiin vaatteisiin, sillä rakastan syyspukeutumista. Villakangastakit, kaulahuivit, neuleet... kyllä kiitos! Kotiutin myös ensimmäisen syyshankinnan, nimittäin tuon burgundyn värisen takin. Miellän burgundyn vahvasti juuri syksyn väriksi, ja olenkin iloinen kun tuo väri löysi tiensä myös takkikokoelmaani. Nuo nahkasaappaat puolestaan ovat jo neljä vuotta vanhat mutta näyttävät edelleen uusilta. Tässä yksi hyvä syy siihen, miksi olen aina pitänyt laatuun panostamista tärkeänä. Pidän ajatuksesta, että ostamani tuote olisi elinikäinen. Nämä hintavammat hankintani ovatkin aina hyvin klassisia malliltaan, joten ne eivät myöskään mene pois muodista.

 Itselleni syksy on ollut aina myös tietyllä tapaa uusi alku. Siinä missä muut tekevät uudenvuoden lupauksia, itse teen niitä syksyisin. Minulla on tällä hetkellä niin hyvä motivaatio päällä, että pystyn mihin vaan. Näille seuraaville kuukausille on myös luvassa isoja elämänmuutoksia ja super kivaa ohjelmaa, joten en voi olla kuin tyytyväinen tällä hetkellä. Seuraavat pari kuukautta on myös täynnä kaikenlaisia juhlia, sillä monella kaverillani synttärit osuu juuri näille kuukausille. Oma syntymäpäivänikin on lokakuun loppupuolella, saa nähdä missä vietän tätä vanhenemisen juhlaa tänä vuonna. <3

     Kuvat: Hilla Miettinen    

     Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Share

Ladataan...
Selinasofiia

Hei taas! Lähdin pari viikkoa sitten vähän extempore lomalle Dubaihin. Alunperin olisi ollut tarkoitus lähteä Kreikkaan, mutta haluamamme hotelli oli täyteen bookattu.. Sitten sainkin idean Dubaihin lähdöstä ystävältäni joka oli myös siellä lomailemassa. Dubaissa on tällä hetkellä off-season aika kovan kuumuuden vuoksi, mutta tulipa sekin koettua. Ulkona oli lämpöasteita reilusti yli neljäkymmentä, sekä ilmankosteus niin korkealla, että ulkona ei kovin pitkiä aikoja pystynyt olemaan. Onneksi Dubaissa on paljon aktiviteetteja sisätiloissakin, ja tuli käytyä muun muassa Moskeijassa, Ferrari huvipuistossa, vesipuistossa, perhospuistossa sekä autolla aavikkoajelulla. Muutama kysyi minulta instagramissa, jos voisin tehdä erillisen postauksen kaikista aktiviteettivinkeistä, joten palaan tähän aiheeseen vielä kattavammin myöhemmin.

Nämä kuvat on otettu Dubai marinassa, mikä on yksi suosikki alueistani Dubaissa. Marinan vieressä on ostoskeskus, joten pääsi aina nopeasti sisälle viilentelemään kuumuudesta. Tuo hattu on kyllä enään muisto vain, sillä onnistuin unohtamaan sen lentokentälle. Nyt minulla on kyllä aikaa yrittää metsästää tuota samaista hattua nettikaupoista, sillä tänään kävi vähän hassusti kun K otti vahingossa meidän molempien avaimet mukaan töihin. Olen siis ollut kotona jumissa tämän päivän. Tilasin juuri Woltista salaatin lounaaksi, tällaisina hetkinä sitä arvostaa ruoan kotiinkuljetuspalveluita eniten. 

Mukavaa viikkoa kaikille! <3

 

 

 

Share

Ladataan...
Selinasofiia

Hyvää tiistaita! Kenkäkokoelmani kasvoi yhdellä parilla muutama viikko sitten. Lupasin esitellä jatkossa myös ostoksiani, joten päätin tänään ottaa vihdoin uusista kengistäni kuvat. Ostin nämä korkkarit yhtä vähän spesiaalimpaa päivää varten tälle viikolle, mutta halusin kumminkin hyvin klassisen mallin, jotta ne menee missä tahansa tilaisuudessa jatkossakin. 

Hetken pohdin näiden ja muutamien muiden vaihtoehtojen välillä, mutta halusin kumminkin hieman erilaiset kuin vain perus mustat korkokengät, joten päädyin mukavan myyjän avustuksella näihin. Mokkanahka ja nuo kivat pikku yksityiskohdat tekee kengistä vähän mielenkiintoisemmat.

Jimmy Choo on muutenkin ajankohtainen aihe, nimittäin viime viikolla uutisoitiin Michael Korsin ostavan Jimmy Choon yli miljardilla eurolla. Saa nähdä mitä tulee tapahtumaan jatkossa, sillä nämä kaksi merkkiä ovat aika erilaisia tuotteiltaan ja kohderyhmältään. Toivottavasti Jimmy Choon ihanien kenkien laatu ja ulkonäkö säilyy kaupoista huolimatta...

"The right shoes can make everything different. " - Jimmy Choo

Share

Ladataan...
Selinasofiia

Hei taas! Tässä olisi kuvia minun viime sunnuntain asusta, kun käytiin kävelyllä ja smoothiella. Olin lauantaina pitkästä aikaa kiertelemässä kaupoilla, ja löysin esimerkiksi tuon ihanan hameen Club Monacosta. Ajattelin, että voisin joku päivä ehkä esitellä jotain spesiaalimpia ostoksiani? Toisaalta ne uudet vaatteet varmasti näkyy ennemmin tai myöhemmin päälläni kuvissakin.

Tuo pitsi crop toppi on muuten monta vuotta vanha, ja katselin juuri äsken kuvaa missä minulla oli tuo viimeksi ylläni. Kuva oli otettu kaksi vuotta sitten, ja olin siinä lähes kymmenen (!) kiloa painavampi kuin tällä hetkellä. Nyt uskaltauduin ensimmäistä kertaa pukemaan tuon saman topin päälleni uudestaan. Vaikka kiloja lähti, niin jotenkin sitä pitkään eli vielä siinä vanhassa vartalossa. Aika hassua, että sillon isokokoisempana en hirveästi miettinyt kuinka tiukat vaatteet päälleni puen, vaan se kriittisyys itseään kohtaan tuli vasta kun vartaloni muuttui taas sopusuhtaisemmaksi. Tietenkin minulla on edelleen tehtävää, että saavutan sen oman tavoite ulkomuotoni, mutta olen siitä huolimatta jo sinut itseni kanssa. Ja ei, en ole minkäänlaisella dieetillä vaan ihan yksinkertaisesti vaan syön terveellisesti ja urheilen mahdollisimman paljon ja monipuolisesti. Elämässä on niin paljon muutakin sisältöä kuin vain ne ulkoiset asiat, se on hyvä pitää mielessä. <3

Toppi: ?

Hame: Club Monaco

Kengät: BCBG Maxazria

Lompakko/ Clutch: Saint Laurent

 

Eikö olekin kauniita nuo kaikki ihanat kukkaistutukset täällä?

Mukavaa tiistaita! :)

Share

Ladataan...
Selinasofiia

Heippa taas! Palasin jo pari viikkoa sitten Vegasista takaisin Bostoniin, mutta tässä on ollut niin paljon kaikkea tekemistä koko sen ajan, etten vaan ole viitsinyt käyttää aikaa koneella olemiseen. 

Nyt kuitenkin näiden kuvien kautta takaisin parin viikon taakse, kun päätimme Las Vegasissa ollessamme lähteä autolla Kalifornian puolelle, Death Valleyyn. Olimme jo pitkään puhuneet poikaystäväni kanssa, että jossain moottoritiellä keskellä autiomaata saisi aika cooleja kuvia. Nyt kun siihenkin ideaan tarjoutui hyvä mahdollisuus, niin pakko meidän oli toteuttaa se. Vegasista automatka kesti noin kaksi tuntia per suunta, mutta matkalla oli paljon kivoja maisemia (plus viihdykkeenä meidän tyhmät jutut), niin aika meni yllättävän nopeasti. 

Tiesimme, että Death Valley on Yhdysvaltojen kuumin ja kuivin paikka, mutta emme osanneet siitä huolimatta aavistaa kuinka kuuma siellä sitten olikaan. Lämpömittari näytti plussaa viisikymmentä astetta, ja siihen päälle vielä porottava aurinko pilvettömältä taivaalta. Ensimmäisenä pysähdyimme eräälle nähtävyydelle katselemaan maisemia, ja aika pikaisesti minut valtasi hieman jopa pakokauhuinen olotila. Mitä jos auto ei jostain syystä käynnistykkään enään, tai mitä jos pyörryn tänne ulos? Tuollaisessa kuumuudessa ei nimittäin paljon vesipullotkaan auta, mikäli kroppa pääsee kuumenemaan liikaa.

Maisemien ihailun jälkeen lähdimme ajamaan pitkin maanteitä, ja jossain vaiheessa pysähdyimme ottamaan muutamat kuvat. Voin kertoa, että oli aikamoinen show koko kuvien ottaminen. Minut paremmin tuntevat osaavat varmasti kuvitella tämänkin tapahtuman mielessään, mutta tässä vielä jotain tekstin muodossa. Ensin vaihdoin tuon mekon päälleni autossa, mikä oli yllättävän vaikeaa. Autossa siksi, sillä en halunnut ottaa riskiä että joku ilmoittaisi poliisille puolialastomasta naisesta keskellä autiomaata. Saatuani mekon päälleni, huomasin että materiaali on sellainen mikä liimautuu jatkuvasti kiinni ihoon, joten täytyi vain toivoa että edes joissain kuvissa olisin onnistunut pitämään sen kauniin hulmuavan näköisenä. Välillä myös takaa tuli autoja ja juostiin sivuun, minä tietenkin noissa korkokengissä. Paluumatkalla ajoimmekin sitten drive-in apteekin kautta, kun piti saada laastareita. Naurattaa kun edes mietin tuota tilannetta näin jälkeen päin. Harmi vaan ettei siitä ole videomateriaalia.

Näiden kuvien ottamiseen meni muuten vain noin viisitoista  minuuttia, koska kummankaan meistä lämmönsietokyky ei kestänyt kauempaa. Olisikin ollut hauska tehdä sellainen "expectation vs reality" postaus, sillä suurimmassa osassa kuvista näytän kärsivältä ja hikiseltä maratoonarilta. 

Kuumuudesta huolimatta, en voi kuin suositella Death Valleyssa vierailua kaikille. Niin paljon upeita ja käsittämättömiä maisemia. Näyttää paikan päällä vielä hienommalta kuin kuvissa. Olen aikaisemmin käynyt Grand Canyonilla, joka sijaitsee myös parin tunnin ajomatkan päässä Vegasista, mutta pidin kyllä itse ehkä jopa enemmän Death Valleysta. Tietty molemmissa kannattaa käydä, mikäli mahdollista.

Nyt alan katselemaan lentoja Suomeen. Olisi nimittäin tarkoitus lähteä käymään siellä jo ensiviikolla. En malta odottaa, että tapaan pitkästä aikaa etenkin kavereita ja siskoani. 

PS. Lisää kuvia Vegasista minun instagramissa @selinasofiia!

Hyvää viikonloppua kaikille! <3

Share

Ladataan...
Selinasofiia

 

Viikonloppuna aion ainakin:

  • Mennä kokeilemaan uutta objektiiviani, joka saapui tänään postissa
  • Pakata kerrankin järkevästi (ja ajoissa!) ensi viikon lomaa varten
  • Katsoa House of cardsia Netflixistä
  • Tehdä ison aamiaisen kotona
  • Varata lennot Suomeen heinäkuulle
  • Mennä ulos lenkille 

Ollaan siis viikonlopun jälkeen lähdössä Las Vegasiin lomalle. Viimeksi oltiin siellä tammikuussa, ja ennakkoluuloistamme huolimatta tykästyimme todella paljon. Las Vegas ei ollutkaan vain pelkkiä kasinoita ja strippiklubeja, vaan sieltä löytyy juhlimisen ohella myös paljon muutakin tekemistä. Meidän mielestä ehkä yksi parhaista kaupungeista rentoon lomailuun. Löysin myös ihanan hotellin selaillessani instagramia, joten toivotaan että se näyttää vähintään yhtä hienolta kuin kuvissa.

Pakkaaminen on ollut minulle ongelma niin kauan kuin muistan, ja aina lähtiessäni vain lyhyellekin lomalle kaikki nauravat sille tavaran määrälle mitä raahaan mukanani. Tällä kertaa yritän olla viisaampi ja pakkaan mukaan vain tarpeellisia vaatteita, miettimällä asut jo etukäteen jokaiselle päivälle. Jos jollain on antaa muita hyviä vinkkejä pakkaamiseen,  otan ne ilomielin vastaan!

Shirt: old

Jeans: Ann Taylor

Shoes: Sam Edelman

Bag: Gucci

Hyvää viikonloppua! <3

Share

Pages