Löysin hienot saappaat...

Sievä Sekasotku

...äidilleni.  (kuva lainattu täältä)

 

Äiti ilmotti, että tulevat siskoni kanssa käymään ja minä jouduin siivoushommiin. Onneksi joku joskus käy, niin on pakko siivota ;)

Siivoilujen jälkeen mentiin sitten käymään kaupungilla. Minä ja Milla lähdettiin ihan vain muodon vuoksi mukaan, kun äiti ei tykkää ajaa Kokkolassa muutenkaan, ainakaan parkkihalliin. Parkkihalliin ajaminen oli välttämätöntä, kun lunta tuprusi hulluna.

Käytiin H&M:ssä ja Millalle löytyi pipo ja kesäksi mekko koossa 80, joka maksoi vain 4,95e.

lainattu täältä

Paljon äiti löysi minulle, mutta tuumasin vain etten tarvitse. Hän pyörsi sanani ja sanoi tulevansa perjantaina ostamaan muutaman vaatteen itselleen ja minulle. Minulla on maailman ihanina mamma ;)

Suomalaisesta kirjakaupasta lähti mukaan askartelu juttuja mm. jäätelötikkuja ja "tulitikkuja" yht. 4e. Niistä tulee luultavasti jotain nukkekotiin.

Aleksi 13:ssa iskin silmäni hienoihin mokkaisiin saappasiin, jossa feikki vetoketju sivussa ja remmi ylhäällä (ainut kuva jonka löysin jutun alussa.) Kurkkasin hintaa ja VOU! 15e, mutta koko ei sitten ollutkaan ihan mitä etsin. Koko näytti 40 ja minulla kun on tuommonen 41 kokoinen mono. Muistin, että äitillä on pienempi jalka ja voila, se sopi kuin nakutettu :D

Gina Tricossa tuli piipahdettua ja ylläri, ylläri äitille löytyi musta, vähän pidemmän mallinen villakangastakki... 10e. Olin jo vähän kateellinen kaikille hänen löydöilleen, mutta kiva kun jollekkin löytyy sentään jotain.

Pakko kertoa meidän mammasta sen verran, että hän ei ole montaakaan vuotta pukeutunut tyylikkäästi. Muistan vielä ajan, kun hänellä oli adidaksen verkkarit ja jotkut kulahtaneet lenkkarit tai turvakengät. Nyt näen mammani hyvinkin muodikkaana naisena jolla on hyvä maku ja näyttää nuorelta, vaikka on jo mummu ja kohta 48-vuotias. Itse en osaa pukeutua, ehkä johonkin illanistujaisiin laitan ne "hienommat" vaatteet, mutta muuten kuljen huppareissa ja farkuissa, jotka lusuttavat polvista :D :D Entinen poikatyttö, eli opettelen vieläkin laittamaan jotain hameennäköistä päälleni.

Mamma on myös legenda ;) Hänet tunnetaan heidän naapurustossaan, myös siitä, että heti kun on vähänkään lämpimämpi ja naapuritkin tietävät kevään tulleen, kun meidän mamma seisoo pihalla sortsit jalassa :) Joskus on tämä on tapahtunut jo maaliskussa :D

Minun Mammani on maailman paras <3 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.