Uutta sikailua ja porsastelua syyskuussa

Vain 6 viikkoa siitä, kun saatoin tämän blogin viimeiselle matkalleen. Ja kuinka paljon on tapahtunutkaan. Kesä on herättänyt taas ihmisten typeryyden extreme kukoistukseen saaden pöytälaatikkoni täyttymään ryppyisistä kuittipaperin palasista, jotka toimivat klassisena low-tech muistiinpanoalustana. Sika ja porsas saakoon levätä, mutta hieman löysemmällä tahdilla jatkan eläimi...siis asiakkaiden mollaamista loman jälkeen about syyskuussa uudessa osoitteessa. Kyseinen titteli oli tämän blogin ensimmäinen nimi-idea, joten annan sille tilaisuuden kukoistaa.

http://www.lily.fi/blogit/pelkoa-ja-inhoa-paivittaistavarakaupassa

Niin ja päättyihän kesäkuu aivan uuteen henkilökohtaiseen ennätykseen. Esimieheni sai kaksi asiakkaiden sähköpostivalitusta minusta yhden viikon aikana.

RIKOKSENI:

1. Join vettä kassapisteessä. Todennäköisesti eduskunnan palattua lomaltaan 8. syyskuuta, he alkavat valmistella välitöntä laillista sanktiota estämään kassatyöntekijöiden vedenjuontia. Alkon myyjät sitä ei saa tehdä, joten eiköhän laiteta muutkin puljut ruotuun koko maassa. Sain synninpäästön. En ole/ollut ainoa syntinen.

2. Rouva valitti yhtä vakiofraasia: "Voi kun näitä kortteja on niin paljon ettei lompakosta löydä enää mitään!" Yleensä vain hymyilen vaisusti näihin, mutta hän tuijotti minua odottavasti ja vastasin sanatarkasti: "Itse oon huomannut, että monet kortit pystyy jättämään kotiin ihan huoletta, koska niitä tarvitsee vain pari kertaa vuodessa." Tästä pahoitettiin mieli ja eikä ymmärretty "miksi kassa alkoi minua aikuista ihmistä neuvomaan" rouvan sanoin. Synninpäästö esimieheltä, mutta palautteen luki ensimmäisenä koko talon boss, joka muistutti ettei asiakkaille saisi koskaan luennoida. Jep, niinhän minä tein...

Mutta tänään se alkoi...loma. Ainoa päätös joka tämän kuun aikana täytyy tehdä on ottaako kesällä rusketus vai perisuomalainen punerrus. Punerrus, you say? Yes yes, sellainen kauniin punertava iho jota monet asiakkaat ovat varsinkin tämän viikon aikana esitelleet. Sen menestysresepti saavutetaan kolmella A:lla.

   Aurinkoa. Ilman voidetta ja tunteja joka päivä.

   Alkoholia. Koska kuuma ilma aiheuttaa nestehukkaa ja mikäs sen paremmin korvaisi.

   A-lenkki. Tarvitseeko kesällä jätskin lisäksi kaupasta muuta syötävää ostaakaan.

Joten merkkaa uusi osoite seurattavaksi, jos jäi sikaa ikävä. Punerrus vai rusketus..? Hmmm...

Share

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

JES!

 

Hyvää (hermo)lomaa!

Jep, jipii, You´re back! Yleisön pyynnöstä tai jotain. K I V A :). 

Ehkei kannata yrittää rikkoa saavutettua ennätystä ihan heti.... Ajoitus sille taisi olla aika nappi; enemmän loman tarpeessa kuin ilman niitä? Nauti siitä! Ja suosittelen rusketusta...

MinnaM
Itse Minna Mänttäri

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CougarWoman
CougarWoman

Loistavaa! Nautihan lomasta, sen jälkeen sitten taas fear&loathingia ;)

Vierailija (Ei varmistettu)

Jees! !!!

Ghostfire

Jipijipi, nyt on muutakin odotettavaa kuin joulu!!!

Satya

Joulu!? Kai elämässä on niiiiiin paljon muutakin odotettavaa. Mitä tulee tähän pyhimpään pyhään kaupassa työskenteleville se on vuoden paskinta aikaa lukuisista syistä.

Ghostfire

Kun ei ihmisellä oo lomakertymiä yhtään, odottaa se innolla joululistan ylimääräisiä vapaita...

Soilikki (Ei varmistettu)

Jihuu! KIITOS! Can't wait :)

Täynnä toivoa (Ei varmistettu) https://tynntoivoa.wordpress.com/

:D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.