Pehmeä cashewpuuro

Siljan Reseptivihko

 

Tämän päivän jälkkäriksi pyöräytin mustaherukka-cashewpuuroa. Tosi täyttävää ja erittäin nopea valmistaa. Puuroon oli pakko heittää sekaan myös vähän lempimausteita, kanelia ja kardemummaa. 

 

Ainekset:

4 dl cashew-pähkinöitä

200 g mustaherukoita

nesteeksi pakuriteetä

1 rkl mustaherukkajauhetta 

1-2 rkl Acai-marjajauhetta

kanelia 

kardemummaa

ripaus laadukasta suolaa

makeutus oman maun mukaan, (itse halusin low-carb -version ja laitoin erytritolia, mutta luonnollisempi ja terveellisempi (?) versio voisi olla hunaja tai banaani)

 

Liota cashew-pähkinöitä muutama tunti tai mielellään vaikka yön yli vedessä. Kaada vesi pois ja huuhdo pähkinät. Heitä pähkinät tehosekoittimeen ja kaada jäähdytettyä pakuriteetä sen verran, että saat seoksesta sopivan puuromaisen koostumuksen. Blendaa pähkinä-pakuritee -seos tasaiseksi ja lisää joukkoon marjajauheet, mausteet ja makeutus. Sekoita ja tarkista maku. 

 

Share

Kommentit

Alisa W
Suusta suuhun

Oooh! Miten multa on jäänyt tämä välistä. A-i-v-a-n fantastisen oloista herkkua. Mulle, heti, nyt!

Kommentoi