7 viikkoa vanha

Näin meillä hymyillään. Pikkuinen myöskin "laulaa" mukana, kun laulan hänelle unilauluksi Päivänsädettä ja menninkäistä. Lyhyelle videolle ei saatu kylläkään parhaimpia laalaa kohtia, mutta jotain osviittaa... :)

Kävimme tänään neuvolassa ja lääkäri tarkasteli E:n kehitystä. Ohessa uusimmat kasvutiedot (suluissa 23.10.2013)

Paino 4 855g (3 750g)

Pituus 54,9cm (50,5cm)

Päänymp. 37,8cm (35,7cm)

Hui mitä haipakkaa mennään. Oma arvaukseni olisi ollut tytön painosta 4 kg tai 4,5kg, mutta sehän olikin sitten enemmän! Hyvä niin, koska kohta päästään käyttämään isompia kestovaippoja, joita meillä on enemmän kuin näitä alle 5 kiloisille tarkoitettuja malleja.

Lääkärin mukaan ollaan ikää vastaavalla tasolla. Askellus refleksi on hävinnyt, mutta muut vielä löytyvät. Reipas ja jäntevä tyttö. :) Nimipäivälahjaksi tyttö sai rotavirusrokotteen (:D ei tykätty)... Mietin pitkään otetaanko se meille, mutta päädyin lopulta ottamaan, kun punnitsin hyödyt ja haitat meidän tilanteessamme. Toivottavasti masu ei mene sekaisin. Lisäksi kävimme ostamassa kuumemittarin, jotta pikkuisen tilaa on helpompi seurata. Malliksi valikoitui Geratherm non contact -kuumemittari. Vanhemmat pääsikin sitä testailemaan ympäri asuntoa hullunkiilto silmissä! :D Uudet laitteet ovat aina pop.

Imetys sujuu mallikkaasti ja maitoa riittää. Kipuja minulla ei ole ollut missään vaiheessa, mistä olen todella kiitollinen. 

Olen aivan ihastunut tuohon Meris:n villapukuun! Ihan meidän näköinen ja mukava laittaa päälle.

Vauva tarkenee siinä ja lämpöpussissa ainakin vielä mukavasti.

Kommentit

*Maria* (Ei varmistettu) http://lovebeyondwordsblog.blogspot.com

Ihana kyllä tuo haalari! Ja töppöset! :)

Silkkitassu

Töppöset löytyivät kirpparilta eurolla matkaan! :) eihän niitä voinut sinne jättää, kun ovat niin suloiset!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.