Ekasta neuvolasta selvinneenä

Osaisinpa olla aamuihminen.. Silti varasin ensimmäisen neuvolan aamu kahdeksaksi, koska en halunnut sen menevän liikaa työajalle. Eli eilen aamulla sitten suuntasi kaksi hyvin väsynyttä ihmistä neuvolaan. Neuvolan täti oli mukava ja keskusteltiin perhetilanteestamme ja kaikista alkujutuista puolitoista tuntia. Saatiin mukaan läjän oppaita ja niitä eilen illalla lueskelin ja täyttelin. 

Seuraava neuvola on 9.4. yllätys yllätys kello 8. :D 

Ultra on jossain viikkojen 10-13 välillä, keskussairaalasta tulee kutsu sinne. Päätin myös etten halua sikiöseulontaa. 

Neuvolan täti muuten jo kertoi että sokerirasitustestiin joudun, kun olen yli 25. Damn.. toivoin ettei tarvitsisi, mutta ehkä siitä selvii.

 

Väsymys on valtava. Tällä hetkellä mennään rv 8:ssa, kunpa tämä pian helpottaisi....(Tiedättehän tunteen kun on pitkään sairaana, niin ei osaa kuvitella terveiden aikojen koskaan koittavan...) Tänään en kyennyt aamuiselta pahoinvoinnilta ja väsymykseltä kuin vasta puolen päivän jälkeen töihin. Nyt silmiin särkee ja väsyttää.

Hankin myös pahoinvointirannekkeet apteekista, mutta en ole kokenut niiden vielä auttavan mitään. Pidänkö sitten niitä väärässä paikassa, en tiedä. Kolmen sormen mitalla ohjeissa lukee, mutta pahoinvointi ja väsymys on mielestäni lisääntynyt tämän päivän aikana eikä vähentynyt niinkuin rannekkeet lupailivat...

S kävi kaupassa ja alkoi tekemään ruokaa, itse varmaan siirryn tästä sohvalle koomaamaan vähän lisää. Huomenna käyn hakemassa salaisen blogiystävän ystävänpäiväpaketin postista. Eli siitä sit varmaan juttua seuraavaksi. Anteeksi että nämä jutut ovat viimeaikoina liittyneet vain väsymykseen ja pahoinvointiin, mutta en minä muuta tässä teekkään kuin koomaa ja nuku. 

Kommentit

phocahispida

Kiva että sattui mukavan oloinen terveydenhoitaja!
Jos sama on loppuraskausen ja sen jälkeenkin, onhan se hyvä että on vastassa ihminen, jonka kanssa klikkaa edes vähän. :)

Silkkitassu

Ainakin hän sanoi, että on koko ajan, mutta eihän koskaan voi tietää sairastumisista tai muista elämäntilanteen muutoksista. Hänen osaamisensa vaikutti varsin laajalta, kun kertoi aluksi omaa työkokemustaan ja koulutustaustaansa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.