Häämekkohaaveita

Kulta, et lue sitten tästä eteenpäin! Tai jos luet niin älä nyt ainakaan käy avaamassa linkkiä. Kiitos! ;P

Häiden ajankohta ei ole vielä selvinnyt. Ja se johtuu lähinnä häämekosta ja sen puutteesta. Meidän (lue: minun) ajatus on, että käymme ajankohtana x sanomassa tahdon pienen todistajajoukon kanssa maistraatissa ja myöhemmin (vuoden tai parin päästä) saan sitten ne unelmoimani syksyhäät, joiden kukkaistyttönä E astelee ja joissa on upea suklainen lakkahääkakku. Mutta hääpuvun haluan jo maistraattiin päälleni.

Tarvitsisin siis tekijän hääpuvulleni! Ideani hääpukuuni löytyy täältä. Tuo kolmas puku ylhäältä on sellainen, jonka tahtoisin. Jos siis olisit valmis tekemään minulle puvun tai tiedät tekijän, ota yhteyttä Qevnie (at) gmail.com. Puhutaan hinnasta, aikataulusta yms. tärkeästä sitten tarkemmin. Tärkeintä nyt olisi löytää sopiva tekijä.

 

Kommentit

Papris
Odotusta ja opiskelua

Vau, kaunis! Toivottavasti löydät hyvän ompelijan :) Ja hei kiitos tosta linkistä, meilläkin häät kolmen vuoden päästä edessä ja tuolla oli vaikka kuinka monta ihanan näköistä pukua, joista lähteä ideoimaan omaa.

Silkkitassu

Toivotaan! Mä en tahtonut perusvalkoista ja joku värillinen/musta yksityiskohta olivat ne mun kriteerit, toi iski heti eka vilkaisusta. Onnea oman puvun metsästykseen!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.