Helsingin kirjamessut ja meet the bébé

Olen tulossa Helsingin kirjamessuille 26.10.2013 ja ajattelin, että jos lukijoitani ja muita bloggaajia kiinnostaisi tulla moikkaamaan minua ja vauvaa, niin nyt olisi tilaisuus tavata meidät pääkaupunkiseudulla. Messuovet aukeavat kymmeneltä (aukiolo lauantaina 10-18) ja itse olen silloin jo paikalla. Päivän ohjelmaani kuuluu tällä hetkellä vain messuilla kiertelyä ja illaksi suuntaan kummieni luo yöpymään ja sunnuntaina palaan takaisin Jyväskylään. Jos 16 euron suuruinen pääsylippu ei houkuttele, voin suunnata iltapäivästä myös Helsingin keskustaan tai jos joku keksii jonkun kivan aktiviteetin lauantaille, niin ehdotelkaa!

 

Kommentit

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Messuille en ehkä raaski tulla, ja minulla on iltapäivästä sovittuna muuta menoa, mutta jos olet keskustassa ennen klo 15, niin tulisin todella mielelläni moikkaamaan sinua ja pikkuista!

Silkkitassu

Mietitään aikatauluja. :) 

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Hitsi, se mun meno aikaistuikin tunnilla, eli minun pitää olla kampissa jo kahdelta. Elikkä varmaan joudun skippaamaan nää treffit, koska tuskin lähdet kirjamessuilta niin aikaisin. :(

Mutta mukavaa Helsinki-päivää kuitenkin!

Silkkitassu

Harmi. :( 

HelloAochi

Minäkin haluaisin, mutta vasta iltapäiväl. Kainilla on Kreikka-koulu neljään, joskus sen jälkeen.

Silkkitassu

:) enköhän minä keskustaan sitten tule, jos aamupäivän olisin messuilla. 

Liv
Päiväuniaika

Me tullaan moikkaa! Ollaan menossa messuillekin, mut en kyllä yhtään osaa sanoa vielä mihin aikaa :) mut hei sumplitaanko lähempänä vähän aikatauluja ni treffataan joko messujen jälkeen tai messuilla! Löytäisitkö sä mua esim Facesta jonkun Mamabloggaajien ja tai Vaihtovaatteen kautta? :) 

Silkkitassu

Joo! Mä etsin siut facesta! :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.