Helsingin sarjakuvafestarit ja blogitapaaminen

Perjantaina 6.9. alkaa Helsingissä Lasipalatsin aukiolla Helsingin sarjakuvafestivaalit! Pääteltta on auki perjantaina klo 14-20, lauantaina 11-20 ja sunnuntaina 12-18. Tapahtumaa on tarjolla myös muuallakin ja muun muassa elo-syyskuun vaihteessa löytyy sarjakuvanäyttelyitä keskusta-alueen gallerioissa, jos ei tämä itse festivaali kiinnosta. Teemoina tänä vuonna on Pohjois-Amerikka sekä lasten sarjakuvat! Joten varmasti löytyy jotain kiinnostavaa!

Itse tulen paikalle perjantaina illasta, mutta en usko että Lasipalatsin aukiolle eksyn vielä silloin, koska olen menossa JP Ahosen Perkeros-julkaisun julkkaribileisiin (ellei vauva päätä jostain syystä toisin...)

Lauantai on sitten pyhitetty Pienlehtitaivaalle (pääteltan vieressä oleva pikkuteltta), jossa Keski-Suomen Sarjakuvaseuran kanssa olemme myymässä (toivottavasti) uutta kolmatta vuosijulkaisuamme. Myös vanhoja julkaisujamme on saatavilla hyvin sopivin hinnoin. En ihan kello 11 siellä ole, koska sovimme muutaman Lilymamman kanssa kahvitteluhetken yhdeksitoista (lisätietoa Aika Kypsä Äidiksi-blogissa, jossa voi myös käydä huikkaamassa, jos osallistuu!)! Jännittää nähdä ihmisiä kasvokkain, mutta odotan tätä kyllä innolla! Mutta muuten pyörin mahani kanssa Pienlehtitaivaassa ja Pääteltassa hankkimassa jo tupaten täyteen kirjahyllyyn lisää luettavaa, koska sarjakuvat!

Tulkaa moikkaamaan, jos olette maisemissa lauantaina, palaamme Jyväskylään lauantai-iltana, joten varmaankaan en ole enää keskustassa kello 18 jälkeen! Vielä viimeiset hetket nähdä minun masukumpuni, koska Helsingin reissun jälkeen linnoittaudun kotiin kolmeksi viimeiseksi viikoksi enkä lähde minnekään! Nih!

Julkkarimme mainostusta vielä tähän loppuun! :) Sakkearts:n tekemä hieno kansi. Teemammehan oli siis Väärä numero (wink wink, 3.vuosijulkaisumme!) ja teimme siihen jonkun suosikkitaiteilijamme tyyliä kunnioittaen sarjakuvat. Omani mukaili JP:n tyyliä (yllätys yllätys). :) Mutta joukosta löytyy myös esimerkiksi Frank Milleriä, Don Rosaa ja Jarlaa.

Share

Kommentit

kaunisutopia
Kaunis utopia?

Mulla on ollut tämä alkusyksy niin haipakkata, että olen tälläkertaa sarjisfestareilla vain turistin ominaisuudessa. Pienlehtitaivaan tulen kyllä koluamaan läpikotaisin ja tulenpa varmasti morjenstamaan teitäkin. :)

Silkkitassu

Nähdään siellä!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.