Hyvä salainen blogiystäväni

Eli osallistun phocahispidan Ystävänpäivän blogitempaukseen.

Ajattelin kirjoittaa vähän lisää itsestäni ja siitä mistä pidän ja mitä minulle ehkä kannattaa lahjaksi kääriä:

  • Elämäni pyörii paljon frettieni ympärillä (kolme kappaletta tällä hetkellä, Justus vanhimpana, Immu keskimmäisenä ja Kiivi nuorimpana ja puolet pienempänä kuin pojat), silloin kun en ole töissä, joten jos tahdot askarrella jotain kivaa niin esimerkiksi frettien riippumatto tai fleecepeitto ovat tervetulleita (fleecepeittoja kuluu ja niitä on kiva olla ympäri asuntoa, kun näädät niihin piiloutuvat nukkumaan). Tai kissojen lelut toimivat näillä myös (ehkei kaikkein hentoisimmat, mut vinkulelut ovat näiden mielestä ihan parhautta.. :)) Meillä frettien strategiset mitat ovat: noin 1 kg-2kg ja pituutta noin 40 cm-60cm kera hännän... 

  • Kivat jutut keittiöön ovat myös tervetulleita, leivon mielelläni varsinkin kuppikakkuja ja nyt myös Whoopie piet onnistuvat ja mies tekee raakasuklaata, joten esimerkiksi hassunmuotoiset jääpala/suklaamuotit voisivat toimia tai leivontaa helpottavat työkalut. Ja itsetehdyt herkut ne vasta nannaa olisivatkin.. :) ei allergioita! Toffee ja suklaa ovat ehdottomia suosikkeja (vaikken ehkä niin paljoa tummasta suklaasta pidäkään...mies sen sijaan pitää..)
  • Piirrän ja harrastan myös käsitöitä, joten kaikki itsetehty on aina ihana yllätys! Voit esimerkiksi taiteilla minulle taulun tai tehdä sisustuskoreja, jos käsityöt taittuvat. Olohuoneemme värimaailma on mustaa/harmaata/valkoista, joten värilliset jutut ovat tervetulleita väripilkkuja! Varsinkin punainen, oranssi ja vihreä ovat lemppareitani tällä hetkellä!
  • Pidän videopeleistä, fantasiasta ja lukemisesta (lempikirjojani ovat Anna Gorbersen kirjasarja 1900-luvun vaihteesta... ah niitä pukuja ja draamaa, sekä Tolkienin tuotanto.). Mitä tällä hetkellä ihan oikeasti tarvitsisin, olisi kirjanmerkit. Minulla on kesken tosi monta kirjaa ja unohdan aina missä kohtaa mennään... milloin mikäkin lappunen toimii kirjanmerkkinä... 
  • Kerään Sylvanian Families -lelusarjaa.. :) Eteenkin kaikki eläinvauvoihin liittyvät jutut niistä ovat yleensä lelukaupassa must-ostoksia. 
  • Meikkaan tosi vähän (ripsiväriä (käytössä tällä hetkellä Volume Million Lashes Mascara Lorealilta), mustaa kajalia ja melkein nudea (tai vaaleanpunertavaa) huulipunaa tai huulikiillettä) mut rasvat ja puhdistustuotteet ovat sellaisia mitkä ehkä tällä hetkellä ovat ostoslistani kärjessä. Saa yllättää, jos teillä on jotain suosituksia...
  • Minulla on vauvakuume, mutta senhän nyt taisi tästä blogistani muutenkin käydä selväksi. Joten kaikki mikä vain helpottaa vauvakuumetta tai liittyy vauvoihin, on tervetullutta. :) Raskaustestejäkin tarvitaan... ;) haha...!! :D

Lue myöskin juttu mitä minulle läheiset ihmiset ovat antaneet minulle lahjaksi syntymäpäivänäni, jos tahdot saada lisää vinkkejä. Siinä minun vinkkini, käytä mielikuvitusta ja yllätä minut! :)

Kommentit

Silkkitassu

Käytän. Liikutaan siinä Länsiväylän lähellä, välillä Mäki-Matin suunnalla.Yleensä kaksi on kerralla mukana. :)

Silkkitassu

Harjun lähellä ollaan pyöritty kans mut en ole välttämättä ollut minä kun ainakin olen kuullut et yksi fretti asuu siinä lähellä et se on varmaan ollut se... en ole itse siihen kyllä törmännyt... asutko sie tässä lähellä vai keskustan hoodeilla?

Silkkitassu

:) haha... välillä itsekin kuljen bussilla takas kotiin, kun on kierrellyt kaupoissa. Sulalla kelillä onneks voi pyöräillä.. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.