Isä ilmoittautuu - paljon tekstiä, vähän asiaa!

Iltaa vaan kaikille!

Tätä blogia seuranneet ovat tutustuneet minuun puolisoni Silkkitassun kirjoitusten (tai ainakin blogikirjoituksissa käytettyjen kuvien) kautta ja tuntevat minut S:nä. Yleisön musertavasta painostuksesta (kaikkien niiden kahden, jotka toivoivat isiosuutta tähän blogiin) aikomuksenani on alkaa kirjoittaa säännöllisen epäsäännöllisesti vierailijana ajatuksiani isyydestä. Olen myös taipuvainen eksymään aiheesta, joskus kovin pitkällekin, joten kirjoituksissani saatetaan puhua muistakin minua lähellä olevista aiheista.

Niin, pidän erityisesti Silkkitassun ja tuoreen tyttäreni lisäksi mm. freteistä, valokuvaamisesta, musiikista, kaneli- ja ritariässistä sekä elokuvista. Tasaisin väliajoin tunnen myös tarvetta avautua julkisesti erilaisista asioista, jotka sattuvat ottamaan minua juuri sinä päivänä pannuun. Kyseessä eivät yleensä ole mitkään ihmisoikeusongelmat itänaapurissa, vartijoiden nappuloilta takavarikoimat ilmapallot tai Salkkareiden uusimmat käänteet, joten mitään kovin syväluotaavaa kommentointia päivän polttaviin puheenaiheisiin odottavien ei kannata pidätellä hengitystään. Viimeksi taisin avautua siitä, miten koville ottaakaan mielikuvaharjoitukset! Tiedättekö sen ylirauhallisen ja vauvanpepunpehmeän äänensävyn, jolla mielikuvaharjoituksia vetävä henkilö aina puhuu? Jep, just sen. "Kuvittele itsesi viiden vuoden päähän, jossa hallitset täysin elämääsi ja asut kristallimetsässä sateenkaarikeijujen kanssa..." Ei, en kuvittele.

Koska en pysy kauhean hyvin raiteilla kirjoitusteni kanssa, olisikin mukava jos te, arvon lukijat, esittäisitte minulle kiperiä kysymyksiä ja toiveita siitä, mistä haluaisitte minun kirjoittavan.

Ensimmäinen Ihan Oikea Blogipulautukseni tulee käsittelemään isyyden herättämiä fiiliksiä ennen vauvan syntymää ja sen jälkeen. Julkaisen sen täällä Ihan Kohta (tm).

 

Kuva: Silkkitassu

 

Kiitos käynnistä, tervetuloa uudestaan!

S

Kommentit

Kristaliina
Puutalobaby

Mahtavaa, tervetuloa isäbloggaajaksi!

Kath

Mahtavaa! :)

Toimitus
Toimitus

Hienoa saada myös isän tekstejä, tervetuloa!

Mindeka
Ma-material Girl

Loistava idea!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.