Jouluinen haaste

Säännöt:

Vastaa 24 kysymykseen ja haasta sen jälkeen muita bloggaajia vastaamaan samoihin kysymyksiin. Lopuksi kerro kuka sinut on haastanut. Jouluaiheisten lisäkysymysten keksiminen on sallittua.

 1. Parasta joulussa? Ruoka ja yhdessäolo
 2. Joulumusiikkisi? Melodista heavya/rockia. Ehkäpä Sonata Arcticaa. Tai raskaampaa joulua -levyt
 3. Tykkäätkö katsella jouluelokuvia? Millaisia? Samu Sirkan joulutervehdys, Nightmare before christmas. Piirretyt jouluelokuvat ovat viihdyttäviä.
 4. Jouluherkkusi? Jouluhalko <3
 5. Mitä ehdottomasti pitää olla jouluaterialla? Kinkkuja, karjalanpiirakoita, riisipuuroa ja sekametelisoppaa.
 6. Koska joulukoristeet pääsee kotiasi koristamaan? Valot laitetaan heti kun muidenkin ikkunoihin alkaa niitä ilmestymään eli marraskuun aikana. Muuten ei koristella omaa kotia (vielä ainakaan), kun ei vietetä kotona joulua. 
 7. Joulu kotona vai jossain muualla? Saadaan auto lainaan, niin päästään lähtemään joulun viettoon vanhempien luokse ja mummolaan.
 8. Itse tehdyt lahjat vai kaupasta ostetut vai molempia? Molempia
 9. Laitatko ulkovaloja pimeyttä valaisemaan? Parvekkeella on yksi värisarja
 10. Joulu oman perheen kanssa vai isommalla porukalla? Isommalla porukalla. Tänä jouluna ainakin isoveljen perhe tulee vanhempieni luokse, joten melskettä riittää.
 11. Onko sinulla joku joululahjatoive? Joku uusi Sylvanian families -lelu, one piece tai maalausteline 
 12. Paras saamasi joululahja? PS2 ja Kingdom Hearts -peli. Tai kun sain nuorena lumilaudan (yhdistetty joulu- ja synttärilahja, kun syntymäpäivät ovat lähellä joulua). Toisaalta kaikki lahjat ovat olleet aivan ihania ja parhaita.
 13. Kamalin saamasi joululahja? En tiedä. Varmaan jokin vaate pienenä on ollut ihan kamala.
 14. Kuvaile unelmien joulusi. Lämmintä sisällä, valkoista ulkona. Ruokaa, läheisyyttä ja hyvää mieltä. Perheen kanssa ihan rauhassa. Ja pikkuinen touhuamassa lattialla näätien kanssa sovussa.
 15. Mikä on ärsyttävin joululaulu? Sika aika varmasti.
 16. Oletko jo tehnyt jouluvalmisteluja tälle vuodelle? Mitä? Leiponut hakaristitorttuja kertaalleen, juonut glögiä ja laitettiin valot ikkunoihin, parvekkeelle ja kirjahyllyyn. Yksi joululahjakin on jo ostettu. 
 17. Paras joulujuoma? Glögi
 18. Oikea kuusi, tekokuusi vai ei kuusta ollenkaan? Oikea kuusi. Se tuoksuu niin hyvälle.
 19. Käykö teillä joulupukki? Vanhempien luona yleensä käy, jos siellä on pikkuisia. Tänä vuonna varmaankin.
 20. Paras joulumuistosi lapsuudestasi? Yhdessäolo aina jouluisin, haudoilla käynti ja ne kynttilämeret, herkkuruuat ja saunominen. Olen aina rakastanut joulua, joten en osaa valita yhtä parasta, kun tahtoisi kertoa ne kaikki. 
 21. Laittaudutko aattona hienoksi vai hölläiletkö koko päivän yöpuvussa? Hölläilyä yleensä. Taidettiin meidät pienenä pukea hienoiksi, mutta pyjamat on aina niin mukavia!
 22. Peruna-, porkkana, bataatti- vai lanttulaatikko? Porkkana jos on pakko valita. 
 23. Paras joulusuklaa? Kunhan se on suklaata. Jouluhalon päällä oleva suklaa on tosin ehdottomasti parasta. Se on NIIIIIIN hyvää. Pitääkin pyytää äitiä tekemään sitä.
 24. Joulutortut vai piparit? Ehkä himpun verran enemmän joulutortut. Mutta piparitaikina on kans tosi nannaa... okei... molemmat taikinat on nannaa. 

Haaste tuli minulle lounalta ja haastan täten HelloAochin vastaamaan kysymyksiin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.