Lady with a Ferret

Kuvasi S

Testattiin ulkokuvauksia Harjulla salaman ja uuden jalusta/sateenvarjo yhdistelmän kanssa. Sen lisäksi käveltiin satamaan ihmettelemään sorsaperhettä ja Lutakossa pidettiin minipiknik. Onnistunut sunnuntaipäivä siis!

Justus oli mukana koko retken ajan ja poju viihtyi lähinnä vain sylissäni. Piknikilläkin hän hakeutui päälleni vetelehtimään. Mukava oli antaa vain hänelle huomiota, kun muut riiviöt jäivät kotiin. Justus myöskin sopii tälläiselle retkelle mukaan, kun ei tarvitse kokoaikaa olla liikkeellä tai touhuamassa jotain. Hän myöskin viihtyy parhaiten sylissä, kun muut ovat hetken sylissä ja sitten pitää päästä jo tutkimaan muualle ja taas tullaan syliin ja hetken päästä pois. Oikea asuste siis..!

Tuosta Leonardo da Vincin maalauksesta sen verran, että se on nimetty Naiseksi ja kärpäksi (Lady with an Ermine), mutta asiantuntijat ovat sitä mieltä, että kuvassa on kärpän sijasta fretti, koska eläin on paljon isompi kuin kärppä ja tuohon aikaan (~1485) valkoiset fretit olivat suosiossa.

Suosittelen muuten kuvattavana oloa raskaana ollessasi (miksi ei muutenkin). Itse saan siitä ainakin paljon itsevarmuutta ja tunnen itseni kauniiksi, varsinkin kun niitä ei niin hehkeitä päiviä tuntuu tupsahtelevan tiheään eteen. Vähän meikkiä, nätit vaatteet päälle ja kauniiseen paikkaan! Virheet saa piiloon photoshopilla, jos niitä ei siedä. ;)

Share

Kommentit

Pipo (Ei varmistettu)

Voi kun karvamakkara näyttää väsylle.. :3

Silkkitassu

Justus on tuollainen nöppänä, ei hirveästi ulkona tykkää olla muuten kuin sylissä. Kovasti se ulos tahtoo, mut sit kuitenkin istuu tukevasti sylissä koko ajan. :D paitsi kotiinpäin mentäessä, silloin juostaan. 

Iksu
Tassuja ja töppösiä

Oo, miten kaunis kuva! Tai siis sinä olet!

Ja viihtyykö fretit noin hyvin menossa mukana? :)

Silkkitassu

Tää oli vähän pitkä reissu mut tosi hyvin Juppe jakso ihmetellä ja olla. Ei hermostunut.. Vettä oli mukana ja ei aurinko onneks liikaa paistanut ja tuuli niin ei ollut kuumakaan. Nämä tuppaavat olemaan vähän adhd joten reissu voi mennä pieleenkin. Nyt oli hyvä kerta ja toivottavasti myös Juppe nautti.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.