Lisäimut kestovaippoihin

Koska aiomme yrittää käyttää kestovaippoja (ainakin osittain) niin päätin hankkia sopivaa kangasta ja ommella lisäimuja varastoon. 

Hankin metrin verran (leveys 1,5m) bambucollege-kangasta Eurokankaasta (metrihinta 19,90€). Pesin kankaan kertaalleen, koska kangas kutistuu jonkin verran pesussa. Sain leikattua kankaasta 12 palaa (20cmx40cm), jotka sitten ompelin oikeat puolet vastakkain yhteen suoralla ompeleella, jättäen pienen aukon kääntämistä varten.

Kangas käännetään aukon kautta ja aukko ommellaan umpeen. Jos omistat saumurin, voit hurruutella kankaat suoraan yhteen nurjat puolet vastakkain välttäen koko tämän ruljanssin. Jos tuntuu että saumat eivät pysy millään oikeassa paikassa, voit vielä oikealta puolelta ommella kankaan ympäri suoralla ompeleella läheltä reunaa. Tai sitten silität saumat kuntoon.

 

Kuusi valmista lisäimua, joiden hinnaksi tuli 3,30€/kpl, odottamassa käyttäjäänsä.

Seuraavaksi ompelen harsot. :)

 

Share

Kommentit

Tamsin

Hei kerta aiotte (ainakin osittain) kestoilla niin haluatko meiltä nuo äitiyspakkauksessa tulleet vaipat - ne on meillä ihan käyttämättöminä kaapissa vain lojunu niin voisin kyllä ne teille lahjoittaa ja tuoda samalla kun treffataan jos tarvitset?

Tamsin

Khyl vaan!

Silkkitassu

Joo, kyllä kelpaavat hyvin!

Silkkitassu

Mä ajattelin tilkkutäkin tehdä. Pitää käydä joku päivä kyll Eurokankaassa uudelleen kattelee niitä palalaareja. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.