Muodonmuutos ja kuulumisia

Kävin kampaajalla viime viikolla.. 

Kuvassa minulla on tosin peruukki. :) Tilasin sen englannista uutta cosplayprojektiani varten (apua, entisiäkään ole saanut kaikkia valmiiksi... piti sitten uusi aloittaa..). Ihanan nopea toimitus. Tilasin maanantaina ja kolahti postiluukusta perjantaina! <3 Gotta love eBay.

Kävin perjantaina ostamassa Eurokankaasta mekkokankaat ja Henkkamaukalta topin pukuuni, kun ihan samanlaisen sieltä löysin. Alla miltä tulen toivottavasti näyttämään kahden viikon päästä Tampere Kupliissa. Masu ei ehkä ihan noin paljoa ole turvonnut, mutta kyllä se selkeä babybump jo on. Kampaajanikin oli huomannut asian heti tullessani liikkeeseen. Ja nyt ollaan vasta rv 11 + 4-5!! Napa on melkein kadonnut.. o.o spoooky!!!

(Viletta Nu animesarjasta Code Geass)

Omille hiuksilleni pyysin kevennystä ja punaista väriä. Sitä sain. :) Kuvia ei valitettavasti ole nyt tarjolla.

Viime viikonloppuna herkuttelimme itsetehdyllä voileipäkakulla, kun olin jo pari viikkoa riutunut voileipäkakkuhimoissani ja kysellyt kavereiltani, onko kellään juhlia tiedossa, joissa tätä herkkua pääsisi syömään. No piti sitten itse väsätä. 

Ykköstäytteenä: palvikinkkua, suolakurkkua, persiljaa ja tuorejuustoa

Toisena täytteenä: kananmunaa, raejuustoa, juustoraastetta ja tuorejuustoa.

Päällä: majoneesia, sinappia ja tuorejuustoa. :) yhtä sekoitusta siis. Lopuksi koristelut ja voila! Yksi puolikas olisi riittänyt ihan hyvin, ei ihan kaikkea jaksettu syödä kahdestaan. Mutta hyvää oli. 

Loppuun vielä viime keskiviikon piirtelyitä. Lisää Villimpi Pohjolaa. Harjoittelin uudella Neopiko-4 Watercolor brushilla piirtämistä. Vaikutti ihan käyttökelpoiselta kapineelta. Vaatii harjoittelua että jäljestä tulee smooth minun taidoillani. Lupaan seuraavaksi ruveta työstämään omaa julkkariani ja lopettaa JP:n töiden teurastamisen. ^_^

Share

Kommentit

Baby Bubble

Oi kiva toi peruukki, tollaset hiukset kun itselle sais ^^ niin njam!

Silkkitassu

Mishui, ei ollut ees kallis. noin 32 euroa. Ehkä ihan hitusen liian pieni itselle, kun oma pää ja hiukset on niin "valtavat"... :)

Yritän itse kasvattaa pitkiä hiuksia, kun monta vuotta olin lyhyissä. Mut ei ehkä koskaan kyllä tule olee noin pitkät. Ja tuota väriä en kyll koskaan saa omiin hiuksiin..

Baby Bubble

Itsekin mietin että saisko parturissa saman lopputuloksen. Yhtä pitkät hiukset mulla on tällä hetkellä mutta noin vaaleeta väriä mun tummiin hiuksiin ei taida saada ^^)  Varmaan hommattava tommonen peruukki :D

Silkkitassu

Tuskin hirveän moni parturi ees lähtee vetää tummasta noin vaaleeks. Rasittaa varmaan hiustakin niin paljon. Peruukit on kyll hieno keksintö, jos ne vaan saa säilytettyä kunnolla, etteivät sit mee sen takia pilalle.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.