Musta virkattu kori ja joulun kuulumiset

Tälläisen korin virkkasin äidilleni joululahjaksi. Reunat on tehty puolipylväillä, mutta muuten ohjeena on peruskori (kiinteää silmukkaa spiraalissa laajentaen joka kierroksella kunnes haluttu koko saavutetaan). Isä toivoi koriin rivat joten nekin taiteilin viimeiseksi. Jos joku näihin tahtoo ohjeen, voin sellaisen väkertää.

Melkeinpä kaikki meidän antamat lahjat (aikuisille) olivat itsetehtyjä:

  • Raakasuklaata (S:n siskot, omat vanhempani)
  • Virkattuja koreja (vain tästä mustasta kuva, kaikki olivat vähän erimallisia ja värisiä) (S:n siskot ja äiti)
  • Satukirja (Lillalle)

Toisillemme annoimme videopelit (S sai AC3:n ja minä Pokemon Black 2:n) sekä S sai hienon WoW kannen Iphoneensa..Panda,panda, pandapandapanda...

S:n siskojen lapsille hankimme Sylvanian Families lelun katraan ainoalle tytölle, mangaa vanhimmalle pojalle, sormiskeittilautapaketit samanikäisille serkuksille ja Autot -leffasta erään auton pienimmälle kaverille. Lapset avasivat lahjansa jo etukäteen, kun perjantaina saavuille Padasjoelle. Tykkäsivät ilmeistä päätellen lahjoistaan kovasti!

Oma jouluni meni syödessä ja pelatessa WoW:ia. Tabletista sai hyvin toimivan hotspotin ja Soneran yhteys pelasi moitteettomasti ilman suurempia yhteys ongelmia.

Kävimme moikkaamassa muutamaa ystävääni kylällä ja mummolassa söimme joulupäivänä jouluaterian. Kotona leivoin vanhemmilleni Whoopie pie -leivoksia ja nukuttiin pitkään. Tosi rauhallinen joulu ja mukava oli liikkua autolla normaalin julkisen liikenteen rumban jälkeen.

Kirjoittelen taas pian vauvakuumeesta, kunhan saan omat ajatukset kiteytettyä, jottei mene taas jaaritteluksi...

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei mistä olet löytänyt Jyväskylästä tuollaista koreihin sopivaa lankaa? Olen koittanut etsiä sellaista jo jonkin aikaa, mutta ei ole sattunut silmiini...

Silkkitassu

Noita löytää siitä Kirkkopuiston reunalla olevasta Sisustus-Käsityöliike Pikkulinnasta (osoite Kauppakatu 17). Siellä on ainakin kolmea eri laatua eri väreissä, löytyy itse kutistettavaa (halvempaa, taisi olla noin 14€/rulla) sekä tätä itse käyttämääni valmiiksi kutistettua kirkkaissa väreissä (20€/rulla). Kolmas laatu oli maanläheisempiä sävyjä ja hinta sijoittui noiden kahden hinnan väliin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.