Parvekkeelle pakoon kuumuutta

Normaalistihan olen vilukissa, mutta näköjään tämä raskaus saa minut lämpenemään sen verran paljon, että koti tuntuu olevan koko ajan liian lämmin. Onneksi on parveke ja tuuletusikkunoita voi pitää auki, joten ehkä tämä tästä. Yöt ovat tietenkin pahimpia.... ilman peittoa, jos ei muu auta.

S höyrytti parvekkeen kaiteen torstaina, joten kehtasin ottaa kuvan. :) Sitä ei varmaan oltu pesty ikinä... Jos pääsisin käymään vaikka jossain kesäkukkatorilla, niin tuohon voisi hankkia parvekesomistusta. 

Myös näädät tykkäävät parvekkeella olosta selkeästi. Välillä ravataan sisälle ja sit ulos taas hetken päästä haistelemaan vilpoisampaa ilmaa.

Parvekkeen rako on onneksi niin pieni, ettei näätä mahdu siitä. Eivätkä nuo pääse tuota pitkin kiipeämäänkään. 

Välillä käydää sisällä juomassa. 

Ja ihmetellään äidin sylistä puutarhakalusteita. 

Jotka ovat siis tarkoitettu alunperin omakotitalon terassille, eikä kerrostalon parvekkeelle, kuten koosta huomaa... Piti purkaa kaksi tuolia varastoon, jotta tuolla pystyy edes vähän liikkumaan. :) 

Immukin kävi näyttämässä naamaansa, mutta palasi takaisin nukkumaan.

Spottaa Kiivi! Yleensä meillä nukutaan huopien alla ja omissa pesäkoloissa, mutta Kiivi on alkanut suosia olohuoneen matolla nukkumista. Siinä se vetää sikeitä, keskellä lattiaa ja me väistellään sitä parhaamme mukaan.

Muita hyväksi havaittuja viilennyskeinoja kesään on tietenkin jäätelö! Kävin herkuttelemassa viikolla Spice Ice:n dippipehmiksellä. Lisäksi kaupasta löytyi ikioma Coca-colapullo. Eilen löytyi myös toiselle nimelleni ja S pitkän etsinnän jälkeen itselleen etunimestään. :) Häntä kuulemma harmitti ainoastaan se, että ei löytynyt Zero-pullosta, koska "Mustahan nyt vain on coolimpi".

 

Seuraavan kerran torstaina töihin. Minilomasta nautitaan täällä, vaikkakin vähän nuhassa... :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.